יומולדת לגידי!!!!

RoieL

New member
לא ממש

עברה אצלי כמה ימים סטראט אמריקאית סטנדרד שהייתה לי אופציה להשאיר ולא אהבתי אותה, וגם הדלוקס והדלוקס האמבקר בכלי זמר ת"א נשמעות חרא. ובקשר ללני- עברתי משהו כמו 20 מגברים (מנורות וטרנזיסטורים) בחנויות ועל עוד כמה של חברים וקרובים וזה פשוט המגבר הטרנזיסטור שהכי אהבתי (מומלץ לנסות, באמת יש לו קלין יוצא דופן).

RoieL

New member
בעצם

הדבר היחיד שיש לי (מהציוד הרחב שלי
) שיכול להיות שילך יום אחד זה המדהאני, ניסיתי מעט מאוד דיסטורשנים יחסית לשוק ואני בטוח שיום אחד אמצא סטומפבוקס שיותר אוהב.. את הלני אני לא חושב שאמכור כי הוא עלה יחסית מעט ותמיד טוב שיש טרנזיסטור בבית, גם כשיהיה לי מנורות, ובקשר לגיטרה- חוץ מזה שאני מאוד סנטימנטלי לגבי דברים כאלה (הX הראשון שלי), אני התאהבתי בצליל של הסינגלים בלי ההאם (הסטראט החדשות ההייאנד) ככה שתמיד יהיה לי מה לעשות איתה..

The Walrus

New member
אני עדיין חושב כמו שחשבתי קודם

תאמין לי שאני מת על הלס פול שלי ועל הסאונד שלה בדיוק כמוך, אני פשוט לא משלה את עצמי שהיא הלס פול הכי טובה בעולם. ואגב, לבדוק גיטרות בכלי זמר זאת לא חוכמה
. אה, ואולי בכל זאת תגלה איזה דיליי אתה מתכנן? ממורי מן?

RoieL

New member
לא הממורי מן, ויותר מזה אני לא עונה../images/Emo13.gif

The Walrus

New member
אויש נו מה זאת הדיסקרטויות הזאת?

פשוט תודה שאין לך מושג
.

The Walrus

New member
כן, אבל...

אני רוצה שם! או לפחות רמז... אם אתה ממש מתעקש אז תגיד בפרטי ואני לא אומר לאף אחד אחר בפורום.

Anuerysm

New member
איכס, המבגרים של אפיפון חרא, יש לי מגבר באס

של אפיפון והוא פשוט איום ונורא, הוא כמעט לא באסי ובקושי יש בו אופציות המגבר גיטרה שלי זה מיקרו קיוב.. קניתי את זה כי אני חוזר לארץ בקרוב אז זה מה שאני יכול לסחוב איתי מגבר חמוד דווקא

RoieL

New member
../images/Emo45.gif לא מקדחה לא קונה

מברגים של אפיפון זה סואו 2006.

The Walrus

New member
אפשר להבין במה מדובר?

אני החלטתי ללכת על T-Rex Replica, ולא להסתפק במועט... אבל זה יקח קצת זמן.

RoieL

New member
בעוד קצת פחות מחודש אני אתחדש בפורום 212

אני רק יכול להגיד שזה לא הרפליקה. אבל בחירה מצויינת של דיליי

The Walrus

New member
וואלה רק עכשיו שמתי לב...

קיבלתי? סוג של. אני קניתי את הגיטרה שלי בכסף האישי שלי... אבל מאיפה היה לי כסף? מהבר מצווה. ומי שילם על הבר מצווה? לא אני... אז לא יודע... סוג של קיבלתי, כי ההורים שילמו לי ואירגנו את האירוע, אבל קניתי את הגיטרה אך ורק עם הצ'קים של האורחים.

itaikuskus

New member
זה בסדר

אני קיבלתי סקוויר, שחרשתי עליה את הצורה, עד שכמה שנים אחרי קרעתי את התחת בשביל הפנדר אמריקרן סטראטוקסטר HSS דלוקס (נראה לי ככה קוראים לזה). מה שכן, אני רואה פה אנשים מדברים בעיקר על פנדר, גיבסון ואיבנז, כאילו שאין יותר סוגים של גיטרה. עד לא מזמן גם אני הייתי חושב ככה, עד שחבר שלי, והגיטריסט בלהקה שלי הביא את ה dipinto galaxy 4 והמקום שממנו הוא הביא אותו שינה את כל הקונספציה שלי לגבי גיטרות. בגלל שאי אפשר לפרסם פה, אני לא יכול למסור יותר פרטים.

itaikuskus

New member
אוקי

מדובר בשני חבר'ה צעירים שפתחו חנות בתל אביב בשם "רעש געש", כשהמטרה היא להביא את הציוד הטוב בעולם, במחירים אשר לא יחוררו לגיטריסט הממוצע את הארנק (ובואו נהיה כנים, כלי זבל לא ממש מתחשבים בקטע הזה). הטענה היא שכשאתה קונה פנדר או גיבסון, אתה משלם 40% מהמחיר רק על השם, הפירמה, כשהמוצר עצמו לא מצדיק את הכסף שאתה שופך עליו. ברעש געש יש גיטרות כמו dipinto, reverend, ואפילו daisy rock שזו חברה לבנות, חברות שלא שמעתי עליהן עד שהחנות נפתחה, ופתחו בפני עולם חדש. גיטרות באותה רמה של החברות "הגדולות" במחירים הרבה יותר מציאותיים, משלמים על המוצר ועל המוצר נטו. החנות עצמה היא חנות קטנה וכיפית, הבחור שם (זאק) ישמח לשבת עם כל לקוח על כל גיטרה שתלויה על הקיר, יחבר לו אותה, יכוון אותו, יבדוק איתו מה הכיוון המוסיקלי שאותו הוא מחפש. אני פעם נכנסתי לשם לבדוק הכצעקתה, ויצאתי משם עם פדאל zvex fuzz factory שעליו אני חוגג כמו ילד קטן. ככה שזה עוד דבר שקנה אותי, השירות הלבבי והמסור שמוצע שם, משני חבר'ה שממש אוהבים גיטרות. וזה הכל. מי שרוצה אגב, אני אשמח לתת לינק ופרטים נוספים בפרטים אישיים. (אין לי אינטרס סמוי אגב, אני בסך הכל לקוח מרוצה).

FunkyMonk

New member
החנות הכי טובה בארץ

והייתי בלא מעט. אני לא גיטריסט, אבל חבר שלי ניסה את האפקט. אני אישית לא אהבתי ממש (אבל זה כבר הטעם שלי), אבל כל הגימיקים המגניבים שיש בזה, ברגע שמבינים איך לעשות את זה בלי פידבק מטורף - זה מגניב לאללה! הם אחלה אנשים, אני הייתי שם פעם אחרונה ממש ממש ממזמן, עוד לפני שהיו להם מגברי בס. אז הם חיברו אותי למגבר גיטרה. רק כדי שתבינו את רמת האיכות שם, הם חיברו אותי למגבר גיטרה הכי גרוע שהיה להם (לאו דווקא הכי זול) - הוט רוד דלוקס של פנדר. בזמנו הבנתי שהם מביאים מסה בוגי וגליאן קרוגר (אני סומך על הגליאן), אבל המשלוח התעכב. עכשיו כבר בטח גם את זה יש שם. בכל מקרה הם אחלה אנשים, והם באמת מביאים אחלה ציוד. אמנם זה די יקר (אחרי הכל, הכל בוטיק), אבל התמורה פי אלף יותר שווה מבכל חנות אחרת בארץ.

RoieL

New member
האמת

שהגיטרה הבאה שאני מתכנן לעצמי זה הסלינגשוט קסטום... אבל בחו"ל גם אם תשלם 40% על השם של גיטרות כמו פנדר, יש עדין יוצא מחיר משתלם, חוץ מזה שלדעתי 5K זה מחיר מצויין לגיטרה מצויינת כמו הסטראט דלוקס. הבעיה היא שבארץ נוספים ל- 40% האלה עוד 40% ואי אפשר להתמודד עם זה.

למעלה