יומולדת לגידי!!!!

Anuerysm

New member
אולי באמת תלמדי לנגן על גיטרה חשמלית

לא קשה בכלל, במיוחד אם את נמצאת שם כדי לנגן שירי דייויד גילמור שלא צריך בשבילם הרבה טכניקה (רובם לפחות)

itaikuskus

New member
הגיע הזמן שאנשים יפסיקו לנגן על איבנז

זה לא אוכל יותר, ממזמן.

RoieL

New member
איבנז דווקא יכולה להיות מצויינת בשביל

מטקה. סתם אני צוחק, יש לא מעט איבנזיות איכותיות ואני מאוהב באקוסטיות שלהם.

oneman2

New member
איבנז טובות רק לנגן פאוור קורדס בדיסטורשן

לא אוהב אותן בסולואים, גם לא של מטאל, וניגנתי על כמה RG Prestige.

wish i was here

New member
איזה בולשיט אתה מדבר

אני בטוח במאה אחוז שאין לך מושג בשיט על מה אתה מדבר כי תגובות כמו "איבנז זה רק פאוור קורדס בדיסטורשן" מראות על בורות טוטאלית. את סדרת גיטרות הג'ז של איבנז ראית? לך תגיד לג'ון סקופילד שהם טובות רק לפאוור קורדס,כי יש לו אחת. תטחנו פנדר וגיבסון כמה שאתם רוצים ותאוננו על מה שכתוב על ההד-סטוק עד מחר,איבנז ג'ם זה ה-סאונד לדעתי,ולדעת הרבה.

RoieL

New member
../images/Emo45.gif

למרות שאת הצליל המסויים אני לא אוהב, ולמרות שכל החשמליות שלהם שמיוצרות במזרח ששמעתי נשמעות חרא, הג'ם שניסיתי (וואי) גיטרה מדהימה באיכותה (שוב, לצליל אני לא מתייחס כי אני לא אוהב את ה"אופי"). ויש בארץ כמה איבנז USA (משנות התשעים) שנראה לי שגם נשמעות מצוין, לא יצא לי לנסות.

wish i was here

New member
חח גם אני לא דיברתי על גיטרות יפניות

דיברתי על הUSA, הג'ם של Vai מדימה בסאונד שלה בדיסטורשן ברמות מדהימות(אפשר לראות בטנדר סארנדר מה ואי עושה איתה),האמת שגם הג'ון סקופילד מדהימה

RoieL

New member
הואי זה יפנית

[מהסיבה הפשוטה שכבר כמעט 15 שנה אין מפעל בארה"ב] אבל חוץ מזה הכל נכון.

RoieL

New member
בטח שזוכר

זה רק מוכיח שאיבנז יכולים להוציא גיטרות מצוינות אם הם רוצים

מזכירה לך את התקנון

ואת סעיף 5 שבו. אני מבקשת לא לנקוט בלשון כזו כלפי חברי הפורום האחרים. זה לא מכובד. מכיוון שהיתה תגובה, לא אמחק, אבל בפעם הבאה כן.

oneman2

New member
כמה דברים

א' כל, זה עניין של טעם. האיבנזיות (ההתייחסות היא ל-RG ודומיהן בלבד, בלי התייחסות לארטקור) שניגנתי עליהן היו פשוט לא טובות. נשמעו לי לא טוב. צליל יותר מדי ריקני וטרבלי. לאור העובדה שדיברתי על פאוור קורדס ו-RG ציפיתי שתבין לאיזה סדרות אני מתכוון, כבודן של הרבע-נפח במקומן מונח (ויש להן הרבה כבוד, נשמעות מעולה). המשפט האחרון דיי מפריע לי- "תדברו כמה שאתם רוצים על מותגים, איבנז זה הכי טוב!"- להזכירך, גם איבנז זה מותג, וגם אתה מתייחס לחברה הזאת כאן כמותג.

למעלה