מומולדת לאורצ'

MoVe AlOnG

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif מומולדת לאורצ' ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

היום יש מומולדת לאורצ', לא סתם, סוויט סיקסטין. אני מדברת על Intoxicate My Mind אז...שיהייה לך עד 120 שנה,אפילו יותר. למרות שבשלב מסויים תתחילי להתקמט וזה..סתם סבל. אז עד 120.
שיום יבוא ותפגשי את דאגסטר,תתחתני איתו,תעשי לו ילדים,דאגסטרים קטנים ומה שבא לך
ולא לשכוח להזמין אותי..אחרי הכל זה דאגיש שיהייה לך רק רק רק טוב בחיים
והכי חשוב! תמשיכי להיות הבנאדם הכי מצחיק,חמוד ושקסי בעולם אוהבת אותך מאוד מאוד מאוד מאוד

butbut

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo212.gif../images/Emo23.gifאורצ'עעעעיתתתתתתתתת!!../images/Emo24.gif

יאיייייייייייייייייייי מזל טוב!!!!! אני גם מקווה שתיפגשו את דאגי>>>כבר הזכרתי שאתם מתאימים לפחות 100 פעם במפגש!!!!!!! ^^ את יכולה לקחת גם לו את המכנסיים[וללבוש אותם],אני בטוחה שהוא לא יתנגד:]]
|עגה|
ותמשיכי להיות בן-אדם פדחן ומצחיק כמו שאת
אותך:]

אני פדחנית? ><

פדיחות. O.O למה אני פדחנית? XD טחח ותודה, מתה מתה מתה עלייך בוטקיה DD:

DoLi it is Me

New member
../images/Emo65.gifאוווררר D:

ואו נולדת בתאריך של היומולדת של דוד שלי ^_^ מזל טוב
המומומומןןןן שפעע ובריאות! שתמשיכי להיות כזאת קרועה XD ומצחיקה כמו שאת.. ולמרות שאת כנראה לא תראי את זה עכשיו [את בווליום] אני רוצה להגיד לך מזלטו ענקייי שאם היו פה גדלים של כתב אז הייתי הופכת את הכתב ל1000 D: לב יו גירל
אה ואני מקווה זשאת נהנת לך שמה בכינרת ^^
דורית

טחח כן ראיתי כן ראיתי כן ראיתייי DD:

אממ.. כן היו תקלתו אז חזרתי הבייתה.. באס.. טחח נבר מיינד, תודההה אוהבת אותך מלא מלא איזו קושיאדה DD: מוואה!

m o r 1 0 2

New member
אורצ'ה../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo212.gif../images/Emo168.gif

מזל טוב עד 120
איזה גיל חמוד
.. 16
אני מאחלת לך הרבה אושר
עושר
הצלחה
יושר
אהבה
תנצלי כל רגע
יומולדת שמח
מאחלת ואוהבת... מור

kelly7i

New member
אוררר!!!! מזל טוב יקירתיייי!!!../images/Emo6.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

אז יש לך יומולדת, מה?
מזל טוב אהובה שלי
מה יש לאחל לדבר מושלמי שכמוך?XD אני מאחלת לך לפגוש אותי, זה מאוד מאוד חשוב! תעשי חיים, תאכלי הרבה עוגות, כי זה בריא, וגם ככה לא יראו עלייךXD
ואני מרשה לך להביא לי גם קצת עוגה, אז מי יתן ונישב על |בורקס|.. ומי ייתן וימציאו את סמיילי בורקסון הכוסון..! מזל טובב אור, אוהבתותך!

Sivan McFLY

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gifמזל טוב אורצ'הההההה../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

יאווווווווווווווווו איזה כיפלך פופקי!!!! את כבר בת 16!!! יא ביץ' את כבר 16...>< חחחחח אז הכנתי לך ברכה =] והנה בגודל נורמלי ולא מצומצק >< והכל כתוב שם אז אני אתן לך לקרוא בנחת... ו- המון המון המוןןןןןןןןןןןןןן מזל טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב!!!!!!!!!!!!!!!!!! קולולולולולולולולולווו
מסיון

אויייייייייייייייייייייייי XDDDD

מה זו התמונה הזאת, שיהיה לי טוב. רע לי.. >< רע לייייייי... רע רע רעעע XDDD make it go away XD חח ואת לא גרועה או יבשה בברכות!הברכה הייתה ממש מרגשת ומצחיקה!! ויפה!! חוץ.. ממני שם!! XDD אוהבת אותך מלאא

מאיושSP

New member
ווואעע מזל טוב בובה!! ../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif

שכל מה שתרצי יתגשםםם!! =]]]]

LironPoynter

New member
מזל טובDD:

עד 120, אושר עושר <אחרת איך תטוסי לראות את מקפליי
> וכל מה שתרצי וזה

just Kaya

New member
אורצצצצצצצצצ'עע !

היא הייתה אצלי יום שלישי. ריספקט!
אורצ'ע אני אוהבת אותך המון המון המון! 333> ואת יודעת מה? עוד לא הורדתי את השלט הזה מהקיר. :) שהכנת לי, אני משאיר אותו! D::: אז שיהיה לך את היומולדת הכי הכי הכי! 33> הא מי התקשר אליך היום בבוקר? :) תתעודדי, אמנם היית צריכה לחזור מהווליום כנרת, אבל בכל זאת היה נחמד והכל נכון? D: אז שוב, שיהיה לך הכי כיף בעולם! שמזל טוב! ושתפגשי את דאגידאגג, ושהוא יביא לך מגבת שלו. D:: ושתהי בהופעה! :) ויייפיייידווו! אוהבת המונייייייייייייייים 333> וואי איזה חפירה דפקתי לך. xD "נגיד שזה דאגי, לאלאלא נגיד שזה משו של דאגי" "נשים את זה על ה*משו* של דאגי ובפה של טום!" *קולות מוזרים. לאלא זה טראאאאאנס. יו יו! xD* - - - - - - - - - - - - - - - - - אור, עדיין לא הצלחת לגלות את סודות המצלמה שלי. ואינלך שמץ איך לפתוח אותה. D: ט'חחחחחחחחחח 33>

למעלה