מומולדת לאורצ'

טחח קאיצ'י איי לאב יו סו מאאאאאצ'

טיהי יצאתי גוש XD "נגיד וזה היה של דאגי" *מנפנפת מחק רוטט באוויר* XDDDD ורציני צריך לעשות ממך טראנס!! XD לאב יהההה

lilosh1212

New member
מזל טוב!!!../images/Emo212.gif../images/Emo77.gif../images/Emo213.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

YuvalJones

New member
מזלטוב :)

היום יומולדת היום יומולדת היום יומולדת ל... אור!
אז שיהיה לך הרבה הצלחה אושר עושר בריאות וכלזה.. 3> מזלטוב :)

McFlyRoni

New member
מזל"ט ../images/Emo212.gif../images/Emo77.gif../images/Emo212.gif

שיהיה לך יומולדת מ-ד-ה-י-ם, הכי שיכול להיות! :} מקווה להכיר אותך יותר טוב, ושובפעם, מ
ז
ל ט
ו
ב :)

rox love BSM

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif../images/Emo65.gifמזל טוב!!../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif../images/Emo65.gif

../images/Emo77.gifמזל טוב!!!../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo65.gif

עד 120 הרבה עושר אושר (נראה לי אושר אמור להיות לפני עושר אבל כשחושבים על זה עושר גורם לאושר!!!) שיהיה לך רק כיף ושתגשימי את כל משאלותיך!!! (אני גרועה בברכות אז סורי :/)

M C F L Y 1

New member
מזזל טווב לאווררצ' D:: ../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif

אאזז קוודם כל המווןן מזל טווב בבווב
שככל החלוומות יתגשמווו [ כולל החתונה עם דאגגי
ואל תשכחיי אותתי במוזמניים
] .. המווןן המווני בריאותת , אושרר וכמוובן עוושר :]] שתצליחחי בכל מה שתעששיי , עעעד 11291839074073 שנייםם :] * הייתי כותבת יותתר שנים אבבל אני מאמיינה שיש שלב בחיים של האדם שהווא מיצא את עולמינוו ועוובר לעולם הבאא
* ווווו .. שתמשיכיי להיות קרועהה כזאאת !
וגם אם אנחנוו לא מכיירות את ככל הזמןן קוורעת אותתי עם החפיירוותת והיציאוות שאני כ"כ אווהבת
לסיווםם שיהייה רקקק טווב בחיים !
|שי
אוהבבת , גיילי

טייחיי בגיל 60 כשאני כבר אהיה מקומטת ובלויה

עשיתי הסכם עם חברה שאני והיא ניכנס באוטובוס XD

roni poynter

New member
ממזזלללל טובבב..=]../images/Emo3.gif../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif../images/Emo77.gif../images/Emo212.gif|לב

למרות שאני לא מכירה אותךך..קלטתי שאת מצחיקה אז שתשארי מצחחיקה..:p
שכל מה שתרצי ייתגשםם!
ושתראיי את מקפלייי..!

למעלה