אני? מצחיקה? באמת? ס'מתוקה! ><
I Intoxicate My Mind New member 30/8/07 #42 אני? מצחיקה? באמת? ../images/Emo9.gif ס'מתוקה! ><../images/Emo23.gif
S sweet shir New member 30/8/07 #31 מזל טובD: חהחה תמשיכי להיות מטורללתD: (כי אנשים חולי נפש זה טובבבב!)
I Intoxicate My Mind New member 30/8/07 #43 ../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif! ../images/Emo9.gif
I Intoxicate My Mind New member 30/8/07 #45 ../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif נ.ב, הכינוי שלך מגניב! כמו הגאוני של אור השניה, McSon Of Busted
../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif נ.ב, הכינוי שלך מגניב! כמו הגאוני של אור השניה, McSon Of Busted
S ShellyJones New member 30/8/07 #47 ../images/Emo212.gif../images/Emo16.gifמזל טוב!!!../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif הרבה הרבה הרבה הרבה מזל טוב!(= שתהיי מאושרת, תפגשי את מק ושיהיה לך הכי כיף שבעולם! |מתנה|! (=
../images/Emo212.gif../images/Emo16.gifמזל טוב!!!../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif הרבה הרבה הרבה הרבה מזל טוב!(= שתהיי מאושרת, תפגשי את מק ושיהיה לך הכי כיף שבעולם! |מתנה|! (=
D Dana Argamen New member 30/8/07 #48 המון מזל טוב מתוקהההה ../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo13.gif
C Charley XD New member 30/8/07 #49 מזל - טוב !! ../images/Emo212.gif../images/Emo77.gif../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif ושכל מה שאת רוצה התגשם ? <טוב הבנתי שיש משהו אחד להפחות *אהמדאגיאהמ* אז בהצלחה לך !! >
מזל - טוב !! ../images/Emo212.gif../images/Emo77.gif../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif ושכל מה שאת רוצה התגשם ? <טוב הבנתי שיש משהו אחד להפחות *אהמדאגיאהמ* אז בהצלחה לך !! >
M McFly rullz New member 30/8/07 #50 ../images/Emo65.gif../images/Emo213.gifמזל טוב!!../images/Emo77.gif אושרר ואושרר בריאותתת והצלחהה בכלל חייךךךךך! שתזכי לפגוש את דאגיייייי ואת כל שאר מקפליי איתי או בלעדיי חחחח ממ לא מכירה אותך כ''כ אבל המון מזל טוביםםםםםםםם!!! נממ אני ממהרת עכשיו...אבל באמת מכל ה- !!! -מורן
../images/Emo65.gif../images/Emo213.gifמזל טוב!!../images/Emo77.gif אושרר ואושרר בריאותתת והצלחהה בכלל חייךךךךך! שתזכי לפגוש את דאגיייייי ואת כל שאר מקפליי איתי או בלעדיי חחחח ממ לא מכירה אותך כ''כ אבל המון מזל טוביםםםםםםםם!!! נממ אני ממהרת עכשיו...אבל באמת מכל ה- !!! -מורן
T the whole shebang New member 30/8/07 #51 מזל טובבבבבבבבבבבבבבבבבב../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif עד 120 אור
T The Psycho Girl New member 30/8/07 #52 ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifhappy sweet 16teen מזל טוב ! עד 100 כ20 שתהיה כל הזמן מאושרת שתתחילי את השנה בחיוך כל האושר כושר והדאגי שבעולם
../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifhappy sweet 16teen מזל טוב ! עד 100 כ20 שתהיה כל הזמן מאושרת שתתחילי את השנה בחיוך כל האושר כושר והדאגי שבעולם
B baril New member 31/8/07 #53 ../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאורצ'../images/Emo23.gif המוןהמוןהמון מזלטוב 3> עד 120 ואמן שכל מה שתרצי יתגשם מי ייתן ותפגשי את דאגלס ותבצעי בו את זממיך תמשיכי להיות קרועה, אוהבת אותך המון, אריאל
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאורצ'../images/Emo23.gif המוןהמוןהמון מזלטוב 3> עד 120 ואמן שכל מה שתרצי יתגשם מי ייתן ותפגשי את דאגלס ותבצעי בו את זממיך תמשיכי להיות קרועה, אוהבת אותך המון, אריאל
א אמנדה האחת New member 31/8/07 #54 ../images/Emo54.gifאני באיחור? |היסטרית| לא! לשם שינוי אני לא מאחרת בכתיבת ברכות יומולדת! ^^ אז אורצ'ה, יקירתי, המונמונמונמונמונמונמונמונמונמונמונמון מזל טוב ליומולדת שלך! מי ייתן ותזכי ל את דאגי [אבל לא לפני. ]. ואולי... מי יודע.. אולי תזכי לטוס להופעה שלהם! ^^ [ואור עונה: "אמן!"] וחוצמזה שאני גרועה בברכות, אני אאחל לך מה שאת מאחלת לעצמך. Xמליון.
../images/Emo54.gifאני באיחור? |היסטרית| לא! לשם שינוי אני לא מאחרת בכתיבת ברכות יומולדת! ^^ אז אורצ'ה, יקירתי, המונמונמונמונמונמונמונמונמונמונמונמון מזל טוב ליומולדת שלך! מי ייתן ותזכי ל את דאגי [אבל לא לפני. ]. ואולי... מי יודע.. אולי תזכי לטוס להופעה שלהם! ^^ [ואור עונה: "אמן!"] וחוצמזה שאני גרועה בברכות, אני אאחל לך מה שאת מאחלת לעצמך. Xמליון.
R rachel malasa New member 31/8/07 #55 מזל טוב! אני לא טובה כ"כ בברכות אז תראי את זה כמשהו מקורי ויפה שלא קראת כל 16 הימים שבהם את חיה. מזל טוב עד 4563 שתזכי לנשק לחבק ולראות את מקפליי! ואת דאגי (העאהעאהעאהעא!!) נאכל עוגה לכבודך עם הרבה ונשתכר כמו הומר סימפסון בשבילך! HAPPY SWEET 16!!! -רייצ'-
מזל טוב! אני לא טובה כ"כ בברכות אז תראי את זה כמשהו מקורי ויפה שלא קראת כל 16 הימים שבהם את חיה. מזל טוב עד 4563 שתזכי לנשק לחבק ולראות את מקפליי! ואת דאגי (העאהעאהעאהעא!!) נאכל עוגה לכבודך עם הרבה ונשתכר כמו הומר סימפסון בשבילך! HAPPY SWEET 16!!! -רייצ'-
J just orr New member 31/8/07 #56 ../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif המוןהמון מזל טוב!!! ../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif חיחי יא ילדה עם שם יפה
../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif המוןהמון מזל טוב!!! ../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif חיחי יא ילדה עם שם יפה
M m i c k e y 15 New member 31/8/07 #58 ../images/Emo26.gifאורצ'../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif|ימין../images/Emo65.gif רציתי להתקשר אליך להגיד אבל לא היה לי טלפון וכן עכשיו חזרתי מהווליום XD אז הנה הברכה ואני יעשה לך אחת מעוצבת מאוחר יותר כי אני ממש עייפה חח אורצ' מזל טוב מכל ה- אוהבת אותך המון המון ואני כל כך שמחה שהכרתי אותךך כי אני ממש נהנת לדבר איתך! ובכלל היה לי כיף להפגש איתך המון אושר והצלחה,יושר ושמחה כושר[לא שאת צריכה!] והמון לילות של בורקדסיםפ כשאת רעבה~ XDD מי יתן ותמשיכי להיות מצחיקה כמו שאת מטורפת ומשגעת! וילדה יפה שכמוך הכי חשוב בריאות אז הרבה הרבה מזה שיהיה לך רק טוב בחיים ואם מישהו יתעסק איתך זה גם איתי !! ומי יתן ויבוא יום שבו נטייל ברחבי לונדון וניקע בילד בלונדיני משגע לחלוטין..ושמו דאג ומשם הדבריפ יגלשו להם חהחה אוהבת המון המון המון המון המוןן, מיכל
../images/Emo26.gifאורצ'../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif|ימין../images/Emo65.gif רציתי להתקשר אליך להגיד אבל לא היה לי טלפון וכן עכשיו חזרתי מהווליום XD אז הנה הברכה ואני יעשה לך אחת מעוצבת מאוחר יותר כי אני ממש עייפה חח אורצ' מזל טוב מכל ה- אוהבת אותך המון המון ואני כל כך שמחה שהכרתי אותךך כי אני ממש נהנת לדבר איתך! ובכלל היה לי כיף להפגש איתך המון אושר והצלחה,יושר ושמחה כושר[לא שאת צריכה!] והמון לילות של בורקדסיםפ כשאת רעבה~ XDD מי יתן ותמשיכי להיות מצחיקה כמו שאת מטורפת ומשגעת! וילדה יפה שכמוך הכי חשוב בריאות אז הרבה הרבה מזה שיהיה לך רק טוב בחיים ואם מישהו יתעסק איתך זה גם איתי !! ומי יתן ויבוא יום שבו נטייל ברחבי לונדון וניקע בילד בלונדיני משגע לחלוטין..ושמו דאג ומשם הדבריפ יגלשו להם חהחה אוהבת המון המון המון המון המוןן, מיכל
J JuSt My LuCk New member 1/9/07 #59 מזל טוב!!!!(באיחור) ../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif../images/Emo213.gif../images/Emo212.gif אני גרועה בברכות אבל אני אנסה עד מאה ועשרים שתפגשי את מקפליי! שכל מה שתרצי יתגשם! שתצליחי בכל מה שתעשי !
מזל טוב!!!!(באיחור) ../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif../images/Emo213.gif../images/Emo212.gif אני גרועה בברכות אבל אני אנסה עד מאה ועשרים שתפגשי את מקפליי! שכל מה שתרצי יתגשם! שתצליחי בכל מה שתעשי !