אתה בין הבודדים שחושבים ככה.. הרוב מאוד אהבו את הפרק, ואת הסדרה!
M Michael jorden New member 29/7/05 #25 אתה בין הבודדים שחושבים ככה.. הרוב מאוד אהבו את הפרק, ואת הסדרה!
D Double U New member 29/7/05 #28 בסדר, זאת דעתו. אני אישית חושב שזאת סדרה נהדרת אבל כל אחד ודעתו שלו
H hilaryduff18 New member 29/7/05 #31 מה ז"א למה? כולם אוהיבם משהו ורק אחד לא.. טוב אתה יודע מה? אתה צודק. כל אחד והדעה שלו.... וזה לא מוזר.. נדבר מחר.. אני הולכת לרואת טלוויזיה
מה ז"א למה? כולם אוהיבם משהו ורק אחד לא.. טוב אתה יודע מה? אתה צודק. כל אחד והדעה שלו.... וזה לא מוזר.. נדבר מחר.. אני הולכת לרואת טלוויזיה
R R O O L Y New member 29/7/05 #70 גם אני מסכימה איתך במידה מסויימת... לפי הפרק הזה בלבד, כמובן. לא מתקרב לרמות של אסתי. בינתיים. משעמם? לא כל כך. ומדוע ההתנפלות הזאת על דעתו? "כולם חושבים אחרת ורק הוא לא" - אז רק הוא לא! מה, אנחנו בגן טרום החובה של פנינה?
גם אני מסכימה איתך במידה מסויימת... לפי הפרק הזה בלבד, כמובן. לא מתקרב לרמות של אסתי. בינתיים. משעמם? לא כל כך. ומדוע ההתנפלות הזאת על דעתו? "כולם חושבים אחרת ורק הוא לא" - אז רק הוא לא! מה, אנחנו בגן טרום החובה של פנינה?
B ba r2 0 1 0 New member 29/7/05 #32 אל תשאלו מה קרה../images/Emo70.gif../images/Emo7.gif הלכתי לאזכרה ולא הפעילו שם את הטלוויזיה! (חחחח) ולא יכלתי לראות!!!!!!!!!! בקיצור תנחמו אותי ואני צריך דחוף תקציר מפורט ממי שיכול! תודה!
אל תשאלו מה קרה../images/Emo70.gif../images/Emo7.gif הלכתי לאזכרה ולא הפעילו שם את הטלוויזיה! (חחחח) ולא יכלתי לראות!!!!!!!!!! בקיצור תנחמו אותי ואני צריך דחוף תקציר מפורט ממי שיכול! תודה!
D Double U New member 29/7/05 #39 אממ בר../images/Emo3.gif זאת קצת חוצפה בשבילך לבקש שידליקו טלוויזיה באזכרה, לא כן?
B ba r2 0 1 0 New member 29/7/05 #35 בכל זאת ממה שכן ראיתי.... באתר של קשת הראו חלקים מהפרק ולפי מה שראיתי זה היה ממש ממש יפה, נכון??? הפרק דיי הוכיח שזאת הולכת להיות סדרה מעולה לא פחות מאסתי!
בכל זאת ממה שכן ראיתי.... באתר של קשת הראו חלקים מהפרק ולפי מה שראיתי זה היה ממש ממש יפה, נכון??? הפרק דיי הוכיח שזאת הולכת להיות סדרה מעולה לא פחות מאסתי!