אמממ... תגובתי. ../images/Emo9.gif
אתמול ראיתי את הפרק בסביבות 1:00 בלילה, כי לא הייתי כל היום בבית. ראיתי אותו שוב עכשיו, וההרגשה הכללית היא "בסדר". ואני אפרט: על העלילה אי אפשר לדעת עוד הרבה מפרק אחד, אבל בכלליות היא בסדר, כמו שאמרתי. הטקסטים פחות שנונים ומצחיקים מאסתי, אבל אולי נופתע בהמשך. נותר רק להעביר ביקורת על השחקנים, בכל זאת, פרק אחד...
שייקה לוי, כמו תמיד, גונב את ההצגה. מגיעים לו טקסטים יותר על רמה לדעתי, אבל הוא יודע איך להשתמש בכל סוגי הטסקטים. באמת לא מפתיע.
ריקי בליך... אוי, מוזר מה שקרה לה. אני מאוד מאוד מעריכה אותה (ולא רק מ"אסתי"), אבל לאחרונה שמתי לב למשהו, קודם כל באסתי החדשה - מאז שנהייתה יפה, היא מלאה בבטחון עצמי ואהדה עצמית - אני מאוד לא אוהבת את זה. מקווה ובטוחה שריקי לא השתנתה בעקבות כך, אך הדמות קצת עיצבנה. איפה אסתי הישנה והטובה? על שאר השחקנים הותיקים אין לי הרבה מה להוסיף -
ניצה שאול התמימה והחמודה,
עודד קוטלר הגאון,
אביטל דיקר הקצת משוגעת, ועוד ועוד ועוד... ועכשיו דעתי על השחקנים החדשים:
איילת מרגלית - כמו שצפיתי, לא משהו. הדימוי הטלנובלי נדבק אליה חזק, וכך התדרדר גם המשחק שלה, שהיה פעם מצויין. אולי תפתיע בעתיד, דווקא מתאים לה לעשות סוויץ' רציני. הפרק היא לא הייתה משהו בכלל... אבל לא נורא, משהו שאפשר להתגבר עליו, בניגוד ל...
דניאלה וירצר - אלוהים ישמור! קחו את כל מה שאמרתי על איילת מרגלית, ותוסיפו לכך את העובדה הפשוטה שהילדה הזאת פשוט לא יודעת לשחק בגרוש!!! "... אבל אני הייתי אמורה להיות אשתך! (מנסה לבכות ויוצא לה צחוק) אני לא בוכה!" - הקטע הזה היה פשוט מזעזע, וכך גם כל השתתפותה ו"תרומתה הענקית" לסדרה. מקווה שתרומתה תשאר זמן מסך של 3 דקות כל פרק. אני אסתפק בזה, מבטיחה.
מייק בורשטיין - נו, מה כבר אפשר לומר? מייק בורשטיין. חמוד, משעשע, לא מתבלט יותר מידי ולא מזיק. המבטא שלו מצחיק יותר מכל. אחלה איתו.
אייל שכטר - חמוד, משעשע, לא מתבלט יותר מידי ולא מזיק. אבל בניגוד למייק ידידינו, אני חושבת שבעתיד הוא הולך להתבלט בצורה משמעותית. ממה שראיתי אותו (לא בסדרה) הוא שחקן מצויין. מוסיף לקאסט. ולסיום, איך אפשר בלי ביקורת על הדמות הראשית - חני שלמה!
דן שפירא - שמעו, הוא ענק. ענק, ענק, ענק. הוא מצחיק בטירוף עם המבטא ה"סרפתי" שלו, ובראיון העבודה של חני אצל שליין הוא היה מצחיק עוד יותר! אני כל כך שמחה שלפחות ליהוק אחד נעשה בתבונה, פלוס ההזדמנות שנתנו לשחקן חדש שלומד שנה או שנתיים בבי"ס למשחק (בית-צבי?)... בדיוק כמו שנתנו לריקי, לפני שנתיים. בכל אופן, אני אהבתי. צופה לו עתיד מזהיר לדעתי, בטח עוד יומיים גם אותו יקחו לתיאטרון.
אז כמו שאמרתי, הרעיון הכללי הוא "בסדר". אני מקווה שהסדרה תתעלה על עצמה, ושהשחקנים החדשים ישלימו פערים ויתחילו להפציץ, ולא לעשות כל סצנה דרמטית לטלנובלה (להלן, איילת מרגלית אצל אסתי במשרד. "זה עניין של חיים ומוות" - יופי. רוצה שקל?) למרות שהביקורת שלי נוקבת, נהנתי מאוד. מקווה להנות עוד יותר בשאר הפרקים.