התפקדות אדר ב'

../images/Emo66.gif התפקדות אדר ב' ../images/Emo66.gif

שמתי
שלאחרונה התרבו פה "פנים חדשות", אז בואו נעשה כולנו קצת הכרות
קודם כל- בבקשה תשימו בשורת נושא את האייקון שהכי מייצג אתכם, שהכי התחברתם אליו. ובתוך ההודעה אתם מוזמנים לספר לנו על עצמכם ככל העולה על רוחכם (גיל/ שנות נישואין/ עיסוק/ תאריך יום הולדת/ מה שבא לכם) כמובן שמי שזה לא מתאים לו יכול לשים רק אייקון.

nokia 2008

New member
אז אני הראשונה בת 29 מברוקלין ניו-יורק -

נשואה 8 שנים היום הולדת שלי ב-ה שבט תשל"ט והחלום שלי לעלות לארץ ואני מאוד אוהבת לצלם רוצה להתחיל לצלם ואין לי איקון שאני אוהבת במיוחד

נעים להכיר../images/Emo140.gif

בת 22 (נולדתי בד תשרי) נשואה שנתיים ו3 חודשים לבסג (שהמון זמן לא כתב פה...) אמא של אמונה המדהימה (בת 10 חודשים)
עיסוק: בעלת תעודה של מזכירה רפואית, אבל מאז הלידה אני עקרת
אנחנו ירושלמים
ושלום על ישראל ואמרו אמן

../images/Emo90.gif הבת המדהימה שמחכה לי בבית....

בת 22נשואה ב-א-ו-ש-ר שנתיים+1, לומדת מנהל עסקים+פקידה בבנק+אמא במשרה (כמעט) מלאה....

../images/Emo151.gif נעים מאוד

אני אם וגם אחות במקצועי, נשואה שמונה שנים. אם לשלושה מאזור ירושלים. אני קוראת פה בדר"כ לעיתים רחוקות מגיבה...

לגבי השורה השניה - כנ"ל... ../images/Emo13.gif

נשוי שלוש ומשהו שנים, תר אחרי שרשורים מעניינים (קשה מאוד לעניין אותי...
).

נעים מאדדדד../images/Emo21.gif

בת 28 ,נשואה 8 שנים ..2 בנות בבית ובבטן..קטן\ה.. עובדת בביטוח....ואוהבת לאכול...(בגלל זה האייקון........)

חגיתל2

New member
אפשר להצטרף גם?

שמי חגית ואני בקוב אהיה בת 30. יש לי 5 ילדים, אני עובדת מהבית עם בעלי ואנחנו גרים בשומרון.

מיקי*

New member
אז ככה ../images/Emo13.gif ../images/Emo104.gif../images/Emo63.gif

אני בן 31 נשוי + בן מתקתק בשם אוריה יה"ל. מורה להסטוריה ואזרחות ודוקטורנט להסטוריה של עם ישראל באוניברסיטת בר אילן. עוד לכתוב?

אהבתי את האייקונים- באמת מתאים לך ../images/Emo13.gif

"עוד לכתוב?"- מי שרוצה קו"ח מפורטים שלך, יכול למצוא אותם בכרטיס האישי שלך.... חוץ מת"ז יש שם הכל, לא?.....

למעלה