D dror91 New member 24/3/08 #39 חדש ונעים לי ../images/Emo45.gif בן 37, נשוי כבר כמה שנים, יש לי עסק עצמאי, נולדתי בתמוז, אוהב אנשים וחבר'ה מעניין אותי להבין מדוע הנשים כאן מציינות נשיואין מאושרים בהכרות שלהן? יש כאן מישהי עם נישאורין לא מאושרים?!? ברור שלא זה האייקון שלי עכשו המבין/ה יבין/ה
חדש ונעים לי ../images/Emo45.gif בן 37, נשוי כבר כמה שנים, יש לי עסק עצמאי, נולדתי בתמוז, אוהב אנשים וחבר'ה מעניין אותי להבין מדוע הנשים כאן מציינות נשיואין מאושרים בהכרות שלהן? יש כאן מישהי עם נישאורין לא מאושרים?!? ברור שלא זה האייקון שלי עכשו המבין/ה יבין/ה
ב בשורות טובות! New member 24/3/08 #40 ברוך הבא ../images/Emo140.gif אם תשאר איתנו, תגלה לבד דבר או שניים על התחושות האישיות של חברי הפורום לגבי כל מיני תחומים בחייהם....
ברוך הבא ../images/Emo140.gif אם תשאר איתנו, תגלה לבד דבר או שניים על התחושות האישיות של חברי הפורום לגבי כל מיני תחומים בחייהם....
D dror91 New member 24/3/08 #41 כמה זמן יקח לי ללמוד? להבין? להרגיש? לדעת? כדאי לי? נראה לי שזה פורום נשים חמוד כזה
D dror91 New member 24/3/08 #43 או שהם נהנים רק לצפות בכתיבה הנשית היוצרת והנעימה שיש כאן שלא לומר שזה...
ש שרונס21 New member 25/3/08 #47 אולי כי באמת אנו חווים נשואים מאושרים?? תפסיק לחפש סדקים.... והמבין יבין....!
D dror91 New member 25/3/08 #51 אם את מאושרת גם אני מאושר! וברור שאין כאן סדקקים, אחרת לא היינו כאן כולנו! אני שמח וטוב לי כך