התפקדות אדר ב'

מיקי*

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo178.gif../images/Emo190.gif

אם את מתוונת לאתר האישי שלי, אני מנסה למצא את הדרך לשנות אותו ולהוסיף וכד' ולא ממש מצליח. בזמן האחרון אני חושב יותר ויותר על הקמת אתר שבו ארכז דברי תורה שיעורים וכד', אבל אין לי מושג איך עושים את זה בלי להיפרד מכסף בדרך...

לא ממש קשור לשרשור...

אבל בכל זאת- התכוונתי לכרטיס האישי ולא לאתרך. טרם נכנסתי לאתרך... וסליחה על שאלת הכפירה- ואני מקווה שאיני פוגעת- מה הטעם בהקמת עוד אתר משלך במקום לפרסם את תורתך באתרים המוכרים, כפי שכבר עשית בעבר, שם יש יותר סיכוי ליותר כניסות? ואיך מקימים אתר? תפוס שיחה צפופה עם קיצ.

מיקי*

New member
אין לך מה להיכנס לאתר האישי הוא די מעפן

למה אתר נוסף, כיון שזו ירוכזו הדברים בצורה מסודרת. גם קצבי שיעורים באודיו, וגם העלאת דברי התורה בצורה ברורה ומסודרת לי תמצאי משהו בפורום. וכיפה התחילו לעצבן אותי קצת.

נעים להכיר ../images/Emo26.gif ../images/Emo66.gif ../images/Emo36.gif

נשואה 5+ שנים
, אם לשניים בינתיים
, מסיימת חובות לתואר
ולקראת תחילת העבודה
. זקוקה לקבוצת גמילה מהרשת...
האייקונים האהובים עליי-

candy77091

New member
את זקוקה לקבוצת גמילה מהרשת?

הצחקת אותי! איפה את גולשת כ"כ הרבה?בשני פורמים בתפוז? אני זקוקה אבל כנראה שזה לא יקרה בגלגול הזה..

שרונס21

New member
../images/Emo204.gif

אז ככה: בת 25.5, נשואה בשמחה ואושר,אם לשניים, בת ובן מאזור המאד קרוב לירושלים. עוסקת בעיקר בגרפיקה ושוקלת לעשות קאמבק להוראה. למה בחרתי בפרפר?? אולי הילדה שלי עשתה לי את זה, היא התחפשה לפרפר מהמם (אויי איזא אמא אוביקטיבית...) הלואי ויכלתי לעלות תמונה אך אצטרך לטשטש את הפנים ושם היה כל היופי בתחפושת. צירתי לה פרפר גדול על רב הפנים.

ע ד י ו ש

New member
../images/Emo205.gif

נעים מאוד אני עדי, נשואה כמעט 10 חודשים.לומדת מדעי המחשב בבר אילן

נעים מאוד!

אני בת 23 נשואה 3 שנים פחות חודשיים. (ביחד עם בעלי כבר 4 שנים..) אמא לילדה שובבה ומדהימה בת שנתיים וב`ה מחכה כול רגע ללדת את פרי בטני השני. חייבת להוסיף שאני נהנית מאוד מחברתכם ובמיוחד ממנהלת הפורום.. חג שמח לכולם!

למעלה