הקליפ*
E Ever Dream Of Me New member 10/9/07 #64 באיזה קליפ מושכים אותם? זהו אני לא זכרתי אם יש להם שם עיניים מכוסות, אבל בגלל שהיא אמרה שבקליפ יש בלאגן וזה, חשבתי שזה זה.. כי זה הגיוני.
באיזה קליפ מושכים אותם? זהו אני לא זכרתי אם יש להם שם עיניים מכוסות, אבל בגלל שהיא אמרה שבקליפ יש בלאגן וזה, חשבתי שזה זה.. כי זה הגיוני.
E ElinorLahav New member 9/9/07 #24 טוב שחצי מהפורום כבר לא קנה כרטיסים ! יש פה מלא שירשורים על זה ! ודדה אנאחנו פורום טוקיו הוטל שלא נדע את זה
טוב שחצי מהפורום כבר לא קנה כרטיסים ! יש פה מלא שירשורים על זה ! ודדה אנאחנו פורום טוקיו הוטל שלא נדע את זה
E Ever Dream Of Me New member 9/9/07 #26 אמ. כבר יודעים על זה מלפני שבוע בערך.. חח תזמין כרטיסים אם ככה כמה שיותר מהר...
N Never Had a Nick New member 9/9/07 #11 צודקת יש מצב שזה שמועות אבל בכל מקרה עוד לא נמכרו כרטיסים בכמות מספקת... וכן אני ממש מקווה שזה שמועות...מאוד מאוד מקווה..
צודקת יש מצב שזה שמועות אבל בכל מקרה עוד לא נמכרו כרטיסים בכמות מספקת... וכן אני ממש מקווה שזה שמועות...מאוד מאוד מקווה..
R Rukia nik New member 9/9/07 #19 וואיי! אני מאודמאוד מקווה שזה באמת שמועות, אבל בכל מקרה אני אנסה לפרסם את זה בכמה שיותר מקומות שאני מכירה!
וואיי! אני מאודמאוד מקווה שזה באמת שמועות, אבל בכל מקרה אני אנסה לפרסם את זה בכמה שיותר מקומות שאני מכירה!
כ כרמלי6 New member 9/9/07 #21 אוקי נכון עשיתם עצומה !? [אני ידעתי על זה רק מראש1 חח ] אז איפה כל 5000 אנשים שחתמו ?! מה קורה איתכם רציתם שהם יבוא הם באים רק בשבילנו ועכשיו אף אחד לא מזמין כרטיס עכשיו אני מתקשרת לחברה לשאול כמה אנשים קנו [וגם לקנות כרטיס בדרך חח ]אז אני יגיד לכם עוד מעט וכדי שכל ה5000 האנשים הטובים שחתמו על העצומה גם יקנו כרטיס
אוקי נכון עשיתם עצומה !? [אני ידעתי על זה רק מראש1 חח ] אז איפה כל 5000 אנשים שחתמו ?! מה קורה איתכם רציתם שהם יבוא הם באים רק בשבילנו ועכשיו אף אחד לא מזמין כרטיס עכשיו אני מתקשרת לחברה לשאול כמה אנשים קנו [וגם לקנות כרטיס בדרך חח ]אז אני יגיד לכם עוד מעט וכדי שכל ה5000 האנשים הטובים שחתמו על העצומה גם יקנו כרטיס
ע עברי לידר המלך1 New member 9/9/07 #41 וואוו חחח כבר פרסמתי בינתיים בהרבה פורומים..! נמשיך יותר מאוחר
L LiHiLuSh New member 9/9/07 #9 פאק עכשיו אבא שלי יהרוג אותי../images/Emo70.gif בהתי עליו ביצא נו אבא בוא קנה הם ניגמרים אז הוא הלך כרגיל לחבר ליבדוק עם זה הגיעה לשם ולא הגיעה אז אמרתי בטח זה לא יגעה לשם והוא הזמין לי רגיל אופסי חיחי טוב שש שאף אחד לא יגיד לו
פאק עכשיו אבא שלי יהרוג אותי../images/Emo70.gif בהתי עליו ביצא נו אבא בוא קנה הם ניגמרים אז הוא הלך כרגיל לחבר ליבדוק עם זה הגיעה לשם ולא הגיעה אז אמרתי בטח זה לא יגעה לשם והוא הזמין לי רגיל אופסי חיחי טוב שש שאף אחד לא יגיד לו