אבל ביקשתי מסבא לקנות;[ אני מקווה שהוא לא קנה כבר...
K keren eckshtein New member 9/9/07 #45 מלא בנות בבלוגים ובשינים אומרות שיש להן כרטיס למאחורי הקלעים ? יש בכלל דבר כזה ? א - מ - א :-O אני מחכה לתשובה במהירות האפשרית תודה ד"א תקראו את הפאנפיקים שלי עבדתי עליהם קשה . יש ארבע חלקים . אני מצפה לתגובות אפילו עם התגובות רעות חחחחחחחחחחחח
מלא בנות בבלוגים ובשינים אומרות שיש להן כרטיס למאחורי הקלעים ? יש בכלל דבר כזה ? א - מ - א :-O אני מחכה לתשובה במהירות האפשרית תודה ד"א תקראו את הפאנפיקים שלי עבדתי עליהם קשה . יש ארבע חלקים . אני מצפה לתגובות אפילו עם התגובות רעות חחחחחחחחחחחח
K keren eckshtein New member 9/9/07 #49 אני יודעת אבל ראיתי גם בבלוגים D: כולם שאלו אותה מאיפה היא השיגה את הכרטיס למאוחרי הקלעים והיא לא עונה לאף אחד ואני אומרת לה כזה - אין כרטיסים למאחורי הקלעים ואם יש תוכיחי . והיא לא עונה ! כנראה היא סתם עבדה אלינו - אני מקווה .
אני יודעת אבל ראיתי גם בבלוגים D: כולם שאלו אותה מאיפה היא השיגה את הכרטיס למאוחרי הקלעים והיא לא עונה לאף אחד ואני אומרת לה כזה - אין כרטיסים למאחורי הקלעים ואם יש תוכיחי . והיא לא עונה ! כנראה היא סתם עבדה אלינו - אני מקווה .
E Ever Dream Of Me New member 9/9/07 #17 ראעאעאעאעא כזה מרגש לראות את זה כתוב אשכרה באתר הרישמי שלהם ^^
X X Slider New member 9/9/07 #40 ../images/Emo66.gifשרשור הופעה../images/Emo66.gif את כל ענייני ההופעה, שאלות, בקשות, תהיות וכדומה נא לשרשר לכאן!!
../images/Emo66.gifשרשור הופעה../images/Emo66.gif את כל ענייני ההופעה, שאלות, בקשות, תהיות וכדומה נא לשרשר לכאן!!
H hadarcohen1 New member 9/9/07 #44 מוכרת כרטיסים קוראים לי הדר ,אני יחצנית מי שרוצה לקנות כרטיס שיצור איתי קשר =] פלאפון: 052-5579987
S SpongBobit New member 10/9/07 #55 את צריכה ללמוד לשרשר[: ככה זה אומר שאת שואלת אותי את זה..את צריכה לשרשר להודעה שאת רוצה להגיב לה,שם ללחוץ הוספת תגובה ולא לתגובה האחרונה שיש. אני לא יודעת להסביר><
את צריכה ללמוד לשרשר[: ככה זה אומר שאת שואלת אותי את זה..את צריכה לשרשר להודעה שאת רוצה להגיב לה,שם ללחוץ הוספת תגובה ולא לתגובה האחרונה שיש. אני לא יודעת להסביר><