לא רוצה! אני נראית כמו קישוא! ><
K kelly7i New member 4/2/08 #112 אגד, שוב- פשוט איכס! למה יצא לי מצח כזה ענק ובלעעכס אמאאא לא רוצה לרואת את התמונה הזאת יותר בחיים. ואגב, זאת לא אני, זאת אחותי התאומה~!!@$%#^^
אגד, שוב- פשוט איכס! למה יצא לי מצח כזה ענק ובלעעכס אמאאא לא רוצה לרואת את התמונה הזאת יותר בחיים. ואגב, זאת לא אני, זאת אחותי התאומה~!!@$%#^^
L Little McMickey New member 4/2/08 #114 ../images/Emo28.gifקלי! סתמי! יצאנו מהמם!! כולל אותך!! יצאנו
K kelly7i New member 4/2/08 #119 יצאתי כמו אבוקישוא! XD היה אולי 2 תמונות שלא יצאתי ככה [טוב, גם משו,לא?] אי, אני לא כזאת מכוערת באמת, אני מקווה.. נכון? צריך שוב מפגש
יצאתי כמו אבוקישוא! XD היה אולי 2 תמונות שלא יצאתי ככה [טוב, גם משו,לא?] אי, אני לא כזאת מכוערת באמת, אני מקווה.. נכון? צריך שוב מפגש
K kelly7i New member 4/2/08 #113 ../images/Emo69.gif >< גם הגבות שלי מעצבנות אותי! הם לא אותו הדבר!~ XD
L Little McMickey New member 3/2/08 #20 ../images/Emo41.gifאני סיוון ושלי../images/Emo9.gif../images/Emo99.gif
S Sivan McFLY New member 3/2/08 #76 ../images/Emo210.gifאוווו כפרות עלייכןןןן ../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif
D DoLi it is Me New member 3/2/08 #94 שלא נידע עוד צער וכיעור בעולם הזה>< יצאתי כמו מפלצת מהעולם השביעי:S... סיוונה לעומתי פוטגנית מלידהה!!!!!!!!!!!! 3>>>
שלא נידע עוד צער וכיעור בעולם הזה>< יצאתי כמו מפלצת מהעולם השביעי:S... סיוונה לעומתי פוטגנית מלידהה!!!!!!!!!!!! 3>>>
S Sivan McFLY New member 4/2/08 #100 |תותעאלק פוטוגנית מלידה. אולי מכוערת מלידה../images/Emo11.gif ויצאת ממש יפהפהפה אז שששש!! |מאוהב את הציץ השמאלי השקסי שלך
|תותעאלק פוטוגנית מלידה. אולי מכוערת מלידה../images/Emo11.gif ויצאת ממש יפהפהפה אז שששש!! |מאוהב את הציץ השמאלי השקסי שלך
D DoLi it is Me New member 5/2/08 #123 לה תודי באמת יצאתי פה כמו מכשפה מהסרטים המפחידים><... ועלאק מכוערת מלידה והקפוצ'ון שלך לא ממזמן ראיתי אותו בחנות אחת אבל שכחתי איפה ואני מאוד מנסה להיזכר איפה קנית אותו!!! וגם ראיתי שלשלום את הקפצ'ון או מה שזה לא היה של רוני שבאה איתו למפגש חח ולא הבנתי מאיפה הוא מוכר לי עד שניזכרתי שהיא לבבשה אותו ^^
לה תודי באמת יצאתי פה כמו מכשפה מהסרטים המפחידים><... ועלאק מכוערת מלידה והקפוצ'ון שלך לא ממזמן ראיתי אותו בחנות אחת אבל שכחתי איפה ואני מאוד מנסה להיזכר איפה קנית אותו!!! וגם ראיתי שלשלום את הקפצ'ון או מה שזה לא היה של רוני שבאה איתו למפגש חח ולא הבנתי מאיפה הוא מוכר לי עד שניזכרתי שהיא לבבשה אותו ^^
R RAVeN 57 New member 3/2/08 #85 |**../images/Emo202.gifמיקי../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif עוד תמונות לאוסף!
L Little McMickey New member 3/2/08 #26 ../images/Emo41.gifאני ורוני [?] XD נכון חחחח או שיותר נכון, ברוק XD