היום ב-
אנשים

Dooritos

New member
לפלא של חברה שלי קוראים סימון

חחחחח כמו טימון (מטימון ופומבה) איזה שם חמוד זה טימון!!!

love mcr

New member
אמ..

חח..אצלי זה די ברור לא ?? אבל האמת תמיד שאני נרשמת יש מליון כינויים תפוסים עד שאני כבר סתם תוקעת משהו

crazy cottage

New member
שלי

קוטג' משוגע קוטג-כי כולם קוראים לי קוטג' בגלל שאני לבנה משוגע-כי אני משוגעת (ברוב המקרים) הכינוי הזה כבר הפך לאגדה בכמה תוכניות טלוויזיה

חחחחח..... איזה כינוי מעפן יש לי...

אחותי עשתה לי את ההרשמה לתפוז.... וחיפשתי מלא שמות. והכל היה תפוס וזה היה ממזמן... אז אני ואחותי חשבנו ביחד וזה מה שיצא.... רציתי להחליף.. אבל..... אני לא יודעת איך.... ואין לי כוח להירשם מחדש....

PENTA1

New member
penta1

אמממ...אצלי משמעות הכינוי היא בעצם קיצור של pentagram שאני מניח שרובכם מכירים את הסמל (ולא זה לא הסמל של השטן לבורים שבנינו, בלי להעליב) ולמה? כי אני ממש אוהב את הסמל הזה והוא מסמל הרבה בשבילי...אני דיי מאמין בו ובכל מה שסובב אותו (ראו ערך -דרואידים) וה-1 זה בגלל שכבר היה את השם הזה אז נאלצתי להוסיף 1...בד"כ אני קורא לעצמי talisman penta אבל החלטתי ללכת רק על הפנטה

GUILTY

New member
היי נחמד השם שלך...לא ידעתי שזה

הקיצור של pentagram נחמד....אהבתי.

Cagome chan12

New member
הו, סיפור ארוך מדייP=../images/Emo15.gif

אני מאוד מאוד אוהבת אנימות, והגעתי לתפוז בכלל דרך קומונת יוגיהו. קאגומה היא דמות מאנימה, ובהתחלה כתבתי KAGOME עם K, כי ככה כותבים, אבל תפוזונע עשה לי בעיות, והייתי צריכה להחליף ל-C.

Shir FGS

New member
שלי..:) ../images/Emo109.gif

מי שהיה במפגש יודע [בטח לא זוכרים] אבל...בכל זאת. הייתה לי בעיה עם השמות וזה, מה שלא רשמתי היה תפוס. בע בע בע מה עושים? אז Shir זה כמובן השם שלי, וFGS זה For God's Sake שאני אמצא כבר כינוי! [מרוב עצבים] חח כה כה ילדה עצבנית. :) יומטוב. [איזה חפרנית]

l u d

New member
מיין ^^

ראשי תיבות של love you dan זה עוד מהימים ש"אהבתי" דניאל רדקליף

אוי ווי זה היה מזמן

הייתי עוד בתקופה של התלהבות מהכינויים הפקאצתיים ואני רוצה להחליף אבל פתחתי בלוג ואי אפשר

BlaBluShit

New member
מממ

הייתי צריכה לעשות כינוי חדש בגלל שהייתי מנהלת של קומונת בלעבלושים ועיצבנו אותי אז סגרתי אותה ומיש'ו אחר רצה לנהל אותה אז עשיתי כינוי חדש וזה הכינוי הראשון שעלה לי לראש..=)

kati666

New member
../images/Emo12.gif ../images/Emo54.gif

היא נסגרה סתם לא מזמן,בלי התראה וזה, קרה משהו שאני לא יודעת אליו?

BlaBluShit

New member
לאאאאאאאאא היא לא נסגרה!!

חס וחס פשוט סגרתי אותה רק לאנשים הרצויים! גמאת רצויה! גאמת! בקשי אישור הצטרפות =)

למעלה