היום ב-
אנשים

מה שעומד מאחורי הכינוי שלי זה

פיה שחורה ואפלה... כי אני מאמינה בפיות ואוהבת שחור ואפל...ככה יצא...

super jesus

New member
שלי..קצת טיפשי../images/Emo13.gif

jesus כי הוא פשוט הוא.. וישו חמוד
, וסופר.. כי פשוט בדיוק כשניסיתי להרשם עלתה לי תמונה של ישו בתור סופרמן וזה נורא הצחיק אותי..

יאצוק

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo115.gif

יאצוק זה אחד מהכינוים שלי שבא מהשורש י-א-צ. אחותי החליטה שקוראים לי יאצי XD ואז זה התפתח לכל מיני דברים קרובים...יאצוק, יאצ, יאצה, יאציק, יאצק ו..כאלה
אהבתי את היאצוק, אז החלפתי
הכינוי הקודם שלי, לפני שהחלפתי ליצאוק היה: מ ל כ ת ה א ו פ ל סתם כי כי הייתי בת 10 שנרשמתי, ולא מצאתי כינוי יותר טוב.

Dooritos

New member
המממ

הדר ---> דורה (Doora) ---> דוריטוס... הייתי מתה להחליף כינוי...

ניסיתי מלא שמות עם "נתי"

וכולם היו תפוסים, ואז נזכרתי שבאותו יום חברה שלי אמרה לי "כל אחד הוא מלאך, אני מלאך המוות", כתבתי את זה ו... זהו. יום טוב.

שלילילי

הייתי ילדה קטנה ומפגרת!! לא ידעתי מה אני עושה!!! באמת!! זאת הייתה הפעם הראשונה שהשתמשתי בתפוז!! ואני בכלל התמשתי בהתחלה בצ'אט.. ואחרי זה בבלוג TV ואחרי זה בפורומים אבל כבר לא יכלתי להחליף... כולם כבר הכירו אותי בתור סנדרושקה.. וככה נתקעתי עם הכינוי הכי דפוק בתפוז!!!

EveDark

New member
נו, יופי :\ [ועכשיו יש הודעה]

נשלח בלי הטקסט. אשמתי. 1. תכננתי שזה יהיה השם שלי בפורומים של MCR, זה שם ישן שלי. אחד מהם. 2. ומשם זה התפתח לשם עתידי, שאני רוצה לשנות את השם שלי אליו.

EnchantedS

New member
מיין:)

Enchanted זה אותה משמעות כמו של charmed... מכושפת:).. אבל פחות אנשים יודעים מה זה אומר. והS בסוף זו האות הראשונה של השם שלי... כי אנצ'נטד לבד היה תפוס):

EnchantedS

New member
אוי, ניראה לי ששירשרתי את להודעה

של תפוז במקום להודעה של קרן... אופס...

למעלה