מדברים על הבנות

אמנדה פשוט דוחה אותי..

ואני לא רוצה להעליב את מי שאוהב אותה אבל היא פשוט לא עושה לי את זה.. שעושים לה תקריב היא נראת כמו מכשפה והעיניים הכחולות שלה כמה שאומרים שהם יפות זה רק הצבע כי הם קטנות והפנים שלה רציניות ואין לה אופי...כפי שהתברר בכמה פרקים...עוד בהתחלה היא הייתה חמודה ופתאום היא נעשתה כזאת מגעילה!!..בטח האשימה את אווה רק בגלל שהיא שחורה.. ועוד התספורת הבלונדינית הארוכה הזאת כל כך לא מחמיאה לה!!...היא נראת עוד יותר מכשפה...בקצר אני לא מבינה מה מוצאים בה...והסיפור עם העיניים שלה ...דיי!! כמה אפשר להזכיר את זה?!..נכון מרחמת עלייך..אבל דיי לדחוף את זה לכל מקום.. אבל בלי קשר לזה...היא פשוט לא יפה..אני לא מבינה ת'שופטים. סתכלו טוב על הפנים..ופשוט תבינו.

libi155

New member
ניקול פשוט מדהימה!

ביינתים בכלל לא הבליטו אותה אבל לדעתי היא אחת היפות העונה הזאת.. הפנים שלה ממש יפות..וביינתים בכל התמונות היא יצאה מצוין והיא גם מזכירה לי קצת את קמרון דיאז מה אתם חושבים?

ממש לא נכון!!

אמנדה יפה רצח
!! וההפך הבלונד כן מחמיא לה
!! יש לה עיניים כל כך יפות
!! לא יודע למה את חושבת שזה עיניים של מכשפה
היא מזכירה את העיוורון שלה בגלל שהם שאלו אותה שאלות שקשורות לזה!! אין לה איטרס להגיד בכוונה!! והיא ממש לא רעה! אז היא טעתה לגבי אווה מה לעשות?! כולם טועים!! לדעתי אמנדה פשוט מדהימה
!!

purple rain2

New member
באמת בכלל לא הבליטו אותה בינתיים

שמתם לב שכשמראים את הבנות מדברות אל המצלמה אלו אווה ואמנדה בבערך 80% מהמקרים... אני לא זוכרת בכלל שראיתי את אן, ואת טוקורה וקאסי וג'ניפר וכל אלה בקושי בקושי מראים... בכל אופן- לא יודעת בקשר לקמרון דיאז, אבל היא באמת נורא יפה. רק אהבתי אותה יותר עם השיער הארוך (לפני המהפך), ובתמונה של השבוע רק רואים כמה זה יפה לה.

niranat

New member
חחח איך רואים שאתה נעול עלייה ../images/Emo38.gif

לא שזה משהו רע, כן? פשוט זאת האחת שננעלת עלייה, ככה זה אצלי עם יה-יה... ואני כבר לא אראה את הדברים הרעים שברור שיש בה, כמו בכל אחת אחרת, כי אני מאוהבת בה קשות
חחח אני מסכימה איתך בדבר אחד - הבלונד
מחמיא לה רצח
זה שיפר אותה המוווון! אבל חוצמזה אני חושבת שהיא ממש קרציה עם הקטע של העיוורון
יאללה יאללה הבנו שאת עיוורת ולא אכפת לנו! את באה לדגמן, לא לפגישה אצל פסיכולוג! מה את בוכה כל היום
?!

חחחח...

אני באמת נעול עלייה!! ואני כל כך רוצה שהיא תנצח!! ואחר כך אני רוצה שאן ואווה ינצחו!! היא פשוט מדהימההה
והקטע של העיוורון זה לא אמור להציק או משהו כזה.. פשוט שואלים אותה שאלות למה היא לא יכלה אז היא אומרת בגלל העיוורון!! מבינה?

polly©

New member
צודקת....פשוט הוצאת לי את המילים

מהפה היא כזו מגעילה ומה שהם עלו לה על הראש הבלונד הזה ממש לא נראה טוב ובכלל לא מחמיאה לה

yaelulit

New member
אני חייבת לשאול שאלה כנה

באמת שאין לכם מושג מי תנצח? כאילו לא הסתקרנתם ובדקתם? אני כל כך מעריכה אנשים כאלה.. אני בעונה הראשונה כבר איכשהוא הרסתי לעצמי...

../images/Emo19.gifבאמת! נכנסתי לאתר ויצאתי!!

לא רציתי להרוס לעצמי את המתח! אחר כך זה לא שווה לראות את העונה..!! אבל המתח יהרוג אותי מתישהו אם אני לא יפסיק לחשוב על זה ואני פשוט יכנס לאתר ויראהה.. אני מקווה שלא!!

oOBAGIRAOo

New member
כן.....

בעונה ראשונה לא היה לי מושג. את המנצחת של עונה שנייה ידתי כבר לפני שהעונה התחילה וזה הרס לי בטירוף.

למעלה