מדברים על הבנות

purple rain2

New member
אהבתי אותה הרבה יותר לפני המהפך

הבלונד פלטינה הזה ממש מכער אותה, דומה לאפרוח. והעיניים שלה יפות, אבל הן באמת יכולות לצאת מפחידות קצת, כאילו עיני זכוכית.

JULI4561

New member
אמנדה נהייתה ביץ'!!!

אני גם כמו הרוב פה אהבתי אותה למרות שהיא לא היהת אחת מהפייבוריטיות שלי לפי דעתי היא יפה ... אבל הקטע שהיא עשתה לאווה היה מגעיל ישר בלי הוכחות האשימה אותה זה ממש לא יפה !! וג'ניפר מה היא חשה בכלל היא מזה מעצבנת אותי.. היא לא כזאת יפה אני מקווה שיעיפו אותה בשבועות הקרובים!!!

../images/Emo19.gif לא מסכים איתך...

אמנדהטעתה לגבי אווה! זה קורה.. כלום טועים.. ונכון שזה לא יפה להאשים אחר כך היא הלכה אלייה והתנצלה!!

M a m u s h k a

New member
אמנדה זאת זאת שרבה עם אווה?

איייכס היא מגעילה.. בהתחלה אווה הייתה מגעילה שהיא ירדה על כולם אבל אתמול ראיתי והיא הייתה ממש בסדר והאמנדה הזאת סתם התחילה איתה והייתה מגעילה ונכון שעושים טעויות אבל באמת.. למה ישר לקפוץ למסקנות זה ממש מגעיל ישר להאשים מישו שהוא גנב היא הייתה יכולה לשאול לפחות ובקשר לאיך שהיא נראית- שכחתי... שימו תמונה שלה

../images/Emo19.gif אני שוב יגיד...!!!

היא טעתה!! אז מה קרה?! כל אחד טועה בחיים שלו! ואחר כך היא התנצלה בפני אווה!

niranat

New member
נכון שכל אחד עושה טעויות, אבל...

אין מה לעשות, על טעויות משלמים! היא עשתה טעות שעלתה לה בזה שהיא איבדה את התדמית התמימה שלה, לפני זה כולם חשבו שהיא שה תמים [מה שעמד בספק גם בפרק הקודם כשהיא גילתה את הסוד של קאסי, אבל זה מילא כי זה יכול להיות גם מתוך רצון לעזור] ועכשיו אחרי שהיא הסיתה את כל הבנות כמעט נגד אווה, האשימה אותה האשמות שווא וטמנה לה מלכודות - אין מה לעשות, היא איבדה את התדמית של "האמא האוהבת והחמה שרוצה לעזור לכולם". נכון שזאת בסה"כ טעות, אבל היא משלמת את המחיר עלייה.

חתולללה

New member
הדעה שלי

טוקרה הזאת לפי דעתי בכלל מצחיק שהיא שם כי זה פשוט עובדה שטופ מודל לא יכולה להיות שמנה אז למה לעשות צחוק כאילו זה ברור שהיא לא תזכה....היא גם לא ניראית כמו דוגמנית היא ניראית כמו איזה פנסיונרית אז אני ממש לא מבינה למה לא הוציאו אותה... לפי דעתי אן הכי יפה שם היא היחידה שיכולה להיות טופ מודל למרות שהאופי שלה אולי לא ממש מתאים אבל במראה יש לה תגוף ותפנים הכי יפות ומתאימות לדוגמנות.... אווה דומה לחזיר ויש לה גוף של בן אז חבל על הזמן....אמנדה ממש יפה ואהבתי תצבע החדש זה פשוט מבליט תיופי שלה... בקיצור אם אין לא זוכה זה בכלל לא הגיוני כל השאר לא מתאימות להיות טופ מודל אולי אמנדה אבל גם לא מספיק.... טוב שהוציאו את קריסטי למרות שבאופי היא חמודה אבל יופי אין לה בכלל לפחות לא בשביל דוגמנות...היא חמודה אחת שלא היו שמים לב אליה ברחוב או משהו כזה....ושמתי לב שג'ניפר דווקא יפה מזל שלא הוציאו אותה.. ואני לא מבינה איך הן סובלות תשופטת הזאת אם היא הייתה אומרת לי דברים כאלה כבר הייתי יורקת לה בפרצוף היא יותר מדי חושבת את עצמה..תמיד מדמיינת איברים של בנים והיא ניראית כמו איזה קוקסינל עכשיו חחחחחחח צריך הרבה סבלנות בטח כדי לשמוע את כל הדברים המעליבים האלה.....

purple rain2

New member
מה קשור פנסיונרית../images/Emo35.gif

אוקיי אולי זה ברור שהיא לא תזכה, אבל יש גם דוגמניות במידות גדולות, זה לא אומר שלא צריך לתת להן ביטוי בתוכנית. והשופטת, ג'ניס, מן הסתם היא תהיה רעה, צריך ליצור עניין בסדרה, זה הכל עניין של רייטינג...

tOmMy GiRl 1

New member
היי לכולם...

אני חדשה פהץ אתמול ראיתי את הפרק, זאת הייתה הפעם הראשונה שלי, אף פעם לא התלהבתי מהתוכנית, בגלל זה לא ראיתי אף עונה, אבל עכשיו, אפשר להגיד שאני דיי מכורה! זהו, הפייבוריטית שלי היא אווה, היא ממש מזכירה לי את הזמרת איב, (או שזאת רק אני?!). יש לי איזה שאלה שמטרידה אותי, שמתי לב שטוקרה, שאגב סקסית בטירוף, היא יחסית שמנה, היא ממש לא רזה, והיה לי ממש מוזר לראות שהם לקחו לתוכנית כזאת אותה... שלא תבינו לא נכון, אני ממש שמחה שלקחו אותה, סוף סוף ניפצו את התדמית שדוגמניות צריכות להיות שלד עצמות... מה אתם חושבים על זה???

niranat

New member
טוקרה ../images/Emo109.gif

הם כאילו לקחו אותה לתכנית כדי להראות את מה שאת מדברת עליו, שגם נשים גדולות יכולות לדגמן, אבל אני חושבת שזה ממש טיפשי כי היא לא יכולה להיות דוגמנית על, דוגמנית על צריכה להיות מסוגלת להכל, לעשות את העבודה בצורה מושלמת וסליחה אבל דבה כמו טוקרה לא יכולה לעשות את זה... כבר בצילום הראשון של הבגדי ים כשכל הבנות דיגמנו ביקיני, טוקרה דגמנה בגד-ים שלם כי היא שמנה וזה נראה רע עם ביקיני. לעומת זאת, כל שאר הבנות יכלו לדגמן גם בגד-ים שלם אם היו מבקשים מהן... והם לא חייבות להיות עור ועצמות - להפך, אני אוהבת שבנות הן לא רזות מדי, אבל כן, הן חייבות להיות רזות כדי שדברים יראו טוב עליהן. קיצר, לדעתי כל הקטע הזה שלקחו אותה ממש טיפשי, ולדעתי הם גם מציגים את השופטים והצלמים והסטייליסטים וכולם אומרים רק דברים טובים על טוקרה כדי שהקהל לא יתפלא למה לא מעיפים אותה, אבל אני לא חושבת שזה באמת מה שהם חושבים. כאילו באמת נגיד בתמונה עם הבגד-ים היא יצאה נורא וכולם כל כך הראו התלהבות מהתמונה.. לדעתי זה לא אמיתי!

היא יצאה מדהים בתמונה עם הבגד-ים.

היא יצאה שם יותר טוב מכמה בנות רזות עם הביקני המדהים שלך. היא אחת הסקסיות שם. אין מה לעשות זו עובדה שהיא יוצאת טוב, אומנם זה ידוע שהיא לא תיבחר כי היא מלאה, והטופ מודל לא תהיה מלאה. אבל היא יוצאת טוב בכל תמונה.

niranat

New member
חח שלי!?

לא יודעת אני חושבת שהיא יצאה שם זוועה, אני ממש מופתעת שאת חושבת שזאת תמונה טובה.. כאילו זכותך, כן? סתם מפתיע אותי.. ובסדר על טעם ועל ריח אין מה להתווכח ואני חושבת שהיא שמנה ולא סקסית, והיא נראית גם ממש מבוגרת!!! היא נראית בשנות ה-40 שלה או לפחות מעל 30,35 והיא בת 22 נדמה לי או 23.. זה ממש מוזר!

purple rain2

New member
קודם כל ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

ואתמול באמת היה פרק טוב
אמממ אווה ואיב? אולי הן טיפה מזכירות... וטוקורה, כמו שעניתי לזאת שמעלייך, מן הסתם היא לא תזכה, אבל יפה שיש ביטוי בתוכנית גם לנשים שהן לא מידה 38.

niranat

New member
Here's what I've got to say

יה-יה יפייפיה וכוסית לדעתי, אבל יש לה בעיה אחת וזה שהיא כזאת בחורה שקטה וטובה מדי... היא לא מתבלטת. אן פשוט יפה ומאגניבה!!! אני מתה עלייה.. גם ביופי, גם בגוף, גם באופי, אבללל... היא לא מצטלמת טוב בגוף, היא באמת קצת מזכירה שחיינית. אני אוהבת שהיא קצת אלימה.. היא עושה שמח
"Don't you ever touch me again or we'll see who'll be nocked out" בהתחלה לא אהבתי אותה בגלל התלותיות שלה באווה אבל זה נעלם לגמרי... קבלי ח"ח
כשרואים את ג'ניפר סתם ככה, נגיד בבית וכאלה, היא די יפה וגם ממש ממש ממש כוסית, אבל בתמונות היא יוצאת לא טוב בכלל... ומה היה הקטע עם ה-ANTM על התחת?! חלש, חלש מאוד... חח יצאת 'פגרת. אבל אני סולחת לה, כי היא ממש חמודה ואהבתי איך שהיא דיברה לאווה ואן
בתצוגת אופנה אווה באמת הייתה הכי טובה, היא הייתה בערך היחידה שהלכה כמו שצריך. ואני גם אוהבת את האופי הביצ'י שלה - תכלס, זאת תחרות, כולן באו לשם בשביל לזכות אז מה הקטע לשחק אותה?! לא צריך להיות מגעילים, ולפעמים היא קצת ביצ'ית מדי, אבל אין מה לשחק אותה ליד הבנות, וכן, יש מה לשחק אותה ליד השופטים כי המטרה היא לזכות! אגב, אני חושבת שהיא ממש מכוערת בפנים, ושהשיער שלה נראה זוועה. אם אמנדה לא תפסיק להגיד את המשפט "I'm legally blind" אני פשוט אתנקש בחייה! יווו היא כזאת מעצבנת, מתי היא תקלוט שאפאחד לא שם זין
על העיוורון שלה?!!? יש לך נכות, באסה, אבל כדי לנצח בתחרות הזאת את צריכה להתעלות על כולם למרות העיוורון שלך, כי הוא קיים ואת צריכה להיות טובה למרות זאת! פשוט נמאס לשמוע על זה!!! חוצמזה, אני חושבת שהיא לא רעה, אבל כל ההתמסכנות הזאת מורידה לה נקודות אצלי... בהתחלה לא אהבתי אותה בכלל, אבל לאחרונה היא נראית לי ממש יפה ברוב הזמן, למרות שלפעמים היא מזכירה לי לגמרי נחש. בפרק האחרון ממש אהבתי את קלי, לא במראה [בעעע], אבל היא הייתה ממש חמודה בהתנהגות... מצחיקה כזאת "Does anyone have a pair of sunglasses?". אבל היא ממש ממש מכוערת ויוצאת זוועה, יאללה, הגיע הזמן להעיף אותה! לטוקרה יש אופי כיפי כזה ואני אוהבת שהיא בסדרה, אבל די - צאו מזה, היא לא תהיה דוגמנית על, לעולם! אני לא מוצאת בה שומדבר סקסי.. היא מכוערת ושמנה.. מה סקסי בזה?!
ניקול ממש מאגניבה עכשיו עם השיער האדום, אבל היו צריכים להשאיר אותו קצת יותר ארוך... אבל לא נורא, היא ממש יפה לדעתי, והאמת לא שמתי לב כל כך לגוף. קאסי ממש יפה לדעתי, חבל ששינו לה את השיער כי היה לה הרבה יותר יפה קודם כשהוא היה חלק ושטוח.. זה התאים לה. נורל מותק ולאחרונה היא נראית די טוב לדעתי... מה שאני אוהבת בה זה את האופי הקופצני והחמוד שלה, היא ממש בובה
... אבל לא יעזור, אין לה פרצוף יפה ולא יהיה לה גם
קריסטי - נו, עוד בחורה... לא הפסד שהעיפו אותה.

למעלה