Here's what I've got to say
יה-יה יפייפיה וכוסית לדעתי, אבל יש לה בעיה אחת וזה שהיא כזאת בחורה שקטה וטובה מדי... היא לא מתבלטת.
אן פשוט יפה ומאגניבה!!! אני מתה עלייה.. גם ביופי, גם בגוף, גם באופי, אבללל... היא לא מצטלמת טוב בגוף, היא באמת קצת מזכירה שחיינית. אני אוהבת שהיא קצת אלימה.. היא עושה שמח
"Don't you ever touch me again or we'll see who'll be nocked out" בהתחלה לא אהבתי אותה בגלל התלותיות שלה באווה אבל זה נעלם לגמרי... קבלי ח"ח
כשרואים את
ג'ניפר סתם ככה, נגיד בבית וכאלה, היא די יפה וגם ממש ממש ממש כוסית, אבל בתמונות היא יוצאת לא טוב בכלל... ומה היה הקטע עם ה-ANTM על התחת?! חלש, חלש מאוד... חח יצאת 'פגרת. אבל אני סולחת לה, כי היא ממש חמודה ואהבתי איך שהיא דיברה לאווה ואן
בתצוגת אופנה
אווה באמת הייתה הכי טובה, היא הייתה בערך היחידה שהלכה כמו שצריך. ואני גם אוהבת את האופי הביצ'י שלה - תכלס, זאת תחרות, כולן באו לשם בשביל לזכות אז מה הקטע לשחק אותה?! לא צריך להיות מגעילים, ולפעמים היא קצת ביצ'ית מדי, אבל אין מה לשחק אותה ליד הבנות, וכן, יש מה לשחק אותה ליד השופטים כי המטרה היא לזכות! אגב, אני חושבת שהיא ממש מכוערת בפנים, ושהשיער שלה נראה זוועה. אם
אמנדה לא תפסיק להגיד את המשפט "I'm legally blind" אני פשוט אתנקש בחייה! יווו היא כזאת מעצבנת, מתי היא תקלוט שאפאחד לא שם זין
על העיוורון שלה?!!? יש לך נכות, באסה, אבל כדי לנצח בתחרות הזאת את צריכה להתעלות על כולם למרות העיוורון שלך, כי הוא קיים ואת צריכה להיות טובה למרות זאת! פשוט נמאס לשמוע על זה!!! חוצמזה, אני חושבת שהיא לא רעה, אבל כל ההתמסכנות הזאת מורידה לה נקודות אצלי... בהתחלה לא אהבתי אותה בכלל, אבל לאחרונה היא נראית לי ממש יפה ברוב הזמן, למרות שלפעמים היא מזכירה לי לגמרי נחש. בפרק האחרון ממש אהבתי את
קלי, לא במראה [בעעע], אבל היא הייתה ממש חמודה בהתנהגות... מצחיקה כזאת "Does anyone have a pair of sunglasses?". אבל היא ממש ממש מכוערת ויוצאת זוועה, יאללה, הגיע הזמן להעיף אותה! ל
טוקרה יש אופי כיפי כזה ואני אוהבת שהיא בסדרה, אבל די - צאו מזה, היא לא תהיה דוגמנית על, לעולם! אני לא מוצאת בה שומדבר סקסי.. היא מכוערת ושמנה.. מה סקסי בזה?!
ניקול ממש מאגניבה עכשיו עם השיער האדום, אבל היו צריכים להשאיר אותו קצת יותר ארוך... אבל לא נורא, היא ממש יפה לדעתי, והאמת לא שמתי לב כל כך לגוף.
קאסי ממש יפה לדעתי, חבל ששינו לה את השיער כי היה לה הרבה יותר יפה קודם כשהוא היה חלק ושטוח.. זה התאים לה.
נורל מותק ולאחרונה היא נראית די טוב לדעתי... מה שאני אוהבת בה זה את האופי הקופצני והחמוד שלה, היא ממש בובה
... אבל לא יעזור, אין לה פרצוף יפה ולא יהיה לה גם
קריסטי - נו, עוד בחורה... לא הפסד שהעיפו אותה.