מדברים על הבנות

tOmMy GiRl 1

New member
טוקרה לא סקסית???!!!

היא סקסית בטירוף, אולי היא שמנה, אבל ראית איזה תחת יש לה? מוצק, חטוב. והיא לא קרש גיהוץ, יש לה חזה... היא גם יוצאת מעולה בתמונות, היא ממש פוטוגנית!!! תראי אני לא אומרת שלהיות שמנה זה סקסי, אבל להיות שמנמנה לדעתי זה הרבה הרבה יותר יפה מלהיות רזה שכל העצמות שלה בולטות.... מה שלא יהיה, אין על אווה!!!

niranat

New member
לא קרש גיהוץ - אחלה...

אבל את ראית מה יש לה שם!? שתי מחלבות
אני חושבת שלהיות שדופה [כמו נגיד שנדי מהעונה הקודמת] זה ממש לא יפה ועדיף קצת קילוגרמים עודפים, אבל טוקרה פשוט שמנה!!! החזה שלה פשוט עצום, זה לא גדול וסקסי כמו של קלי למשל, זה פשוט גדול ומגעיל! היא שמנה, face it - היא בחיים לא תהיה דוגמנית על.. תקראי כמה הודעות למעלה הודעה שאני כתבתי בשם: "טוקרה
", רשמתי שם למה היא בחיים לא תהיה.

סקסי זה לא בהכרח להיות רזה

סקסי זה שאת משגרת שאת אוהבת את הגוף שלך, לכן בנות עם בטחון עצמי יהיו הרבה יותר סקסיות מבנות חסרות בטחון וטוקרה יש הרבבבבבה בטחון עצמי וזה לא שהיא ניראת רע.

נקודונת

New member
לגבי טוקרה...

זה ברור שהיא לא תנצח.. אבל היא יכולה להיות דוגמנית! ולדעתי, היא ממש יפה! וגם כל הכבוד להפקה של התוכנית, שכל עונה יש נציגות לדומגניות של מידות גדולות, וזה מוכיח שלא צריך להיות רזה בשביל להיות יפה.. אבל אין ספק, שהכי יפה זאת יה-יה! היא מהממת! וגם ניקול! לדעתי, ממש יפה לה עם השיער האדום הקצר.. ומישהי שם למעלה למעלה אמרה שהיא דומה לקמרון דיאז - צודקת! מאוד מזכירה אותה... אגב, אני לא ממש חדשה בפורום, כלומר אני נכסנת הרבה וקוראת אבל אני לא כותבת הודעות... אז זה נחשב? נגיד...

זאת לא ההפקה זאת טיירה

היא תמיד מבהירה שלר צריך להיות הכי רזה וכל הקטע הזה למשל העונה.. מישהי עמדה בפוזה כזאת שגרמה להיראות 'בהריון' וטיירה הוסיפה כזה.. זה פשוט איך שעמדת, את לא צריכה להוריד במשקל או משהו.. אני שמה לב לזה כי אני ככה גם...

oOBAGIRAOo

New member
כל-כך נכון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

כאילו בהתחלה היא הייתה יפה עם השיער הג'ינג'י הגלי, והיא גם הייתה די חמודה. אבל אחרי ששינו לה את השיער היא נהייתה כ"כ מגעילה! השיער שלה נראה נורא ועכשיו גם עם העיניים זה נראה כ"כ מגעיל! והיא גם הפכה להיות נורא כלבה. כל הזמן השופטים אומרים לה שכל תמונה שלה יוצאת טוב, איך??????????? כל תמונה שלה יוצאת כ"כ מכוער! בעיקר התמונת פנים.

Pink Punk

New member
אמנדה מדהימה!!!

יאאאאאא איזה רעה!! אמנדה הכי טובה שם ואת מדברת שטויות!!! היא הכי יפה והכי פוטוגנית ואווה נטפלת אליה ולא להפך! בהתנגשות הזאת שלהם היא נכנסה בה עם היד, אמנדה לא נגעה בה ואז היא לא עזבה אותה לרגע ולא הפסיקה להגיד שהיא מקבלת יחס מועדף בגלל המחלה שלה וזה כזה לא נכון כי השופטים, חוץ מטיירה, בכלל לא ידעו עד הפרק האחרון שיש לה ת'מחלה! העיניים של אמנדה כן מדהימות ובהתחלה באתמ לא אהבתי ת'שיער הבלונדיני אבל הוא בעצם כן יפה לה והולך ממש טוב בתמונות שלה! ומה הקשר להטפל לאווה כי היא שחורה?!

למעלה