על ספורט, נשיות ומה שביניהם..

efroch99

New member
לא מסכימה איתך

השאלה לא נשאלה מתוך שום הנחה א-פריורית. סתם שאלה לדיון, לשיתוף, להכיר אחת את השניה... השאלה הזאת נשאלת בהמון פורומים, בפורום שלי, בפורום נשואים טריים, בכמעט כל פורום שיש שם נשים שמדברות... זאת סתם דרך נוספת לתקשר ולהכיר
ברור, אנחנו נשים ככל הנשים... וזה פורום נשים בספורט.. אז למה לא לדבר על הדברים הכיפיים האלה, ששותפנו הגברים פחות יזדהו איתם?

omaopa

New member
ובכל זאת....

זה לא סתם פורום נשים. זה פורום נשים בספורט. הקשר בין נשים וספורט מוטבע בעצם קיומו של הפורום. לכן, גם השרשור נראה לי כאחד שמחפש הקשר בין הדברים. הקשר בין העובדה שאנחנו ספורטאיות לשאלה איך אנחנו כנשים. יכול להיות שטעיתי כמובן ושאין כאן הקשר. אם כך מודה ועוזבת ירוחם. אשמח כמובן להכיר אותך ואותכן ושתכירו אותי אבל איך אני מתלבשת ואם אני מורידה שערות לא ממש עוזרת לכן להכיר אותי..... ולכן.... מה שכן הייתי מנסה להציע, שזה בטוח לא יהיה קל אבל נראה לי כדאי, זה מפגש ספורטאי (אני חושבת שהכי קל יהיה ריצה כי זה לא מצריך ציוד מיוחד) של נשות הפורום (נשים בלבד!!) להיכרות אמיתית ואז נוכל באמת להתחיל היכרות שמתחילה מלהצמיד פרצוף לניק. מור, מה את אומרת? הרמתי להנחתה.....

efroch99

New member
מקסים! אני בעד לגמרי

רק שאני צריכה להתכונן לכמויות האבק שאתן הולכות להאכיל אותי... אני חושבת שיש פה המון שנפגשות בכל מיני מרוצים וכאלה, אבל נראה לי מפגש לריצה באיזה מקום יפה, יהיה ממש נחמד. נועה ואני ניסינו לתאם משהו כזה על גבי הפורום - וזה נפל על נושאי לו"ז... אבל זה לא אומר שאי אפשר לנסות שוב. ובכל זאת לעניין - אני גם אשה, גם רצה, גם עושה קרטה, גם עושה קדרות, גם בת זוג, גם עובדת חברה, גם מהנדסת, גם בעלת בית, גם מבשלת... לכל הדברים יש השלכה על מי שאני. כשפתחתי את השאלה, זה לא היה בקטע של - בואו נראה אם הבוצ'יות האלה יודעות גם להיות נשים. ממש לא עלה על דעתי. פשוט מעניין לדבר, ולפעמים זה באמת סתם "קשקשת ברשת". וכמובן שכל אחת מוזמנת להשתתף באיזה שרשורים שנעימים ומעניינים לה.

איכשהו מצאתי את עצמי מסכימה עם שתיכן

עם אפרוך שזו דרך חביבה להכיר אחת את השניה. משהו חמוד וקליל. עם omaopa שגם עם לא מתכוונים לכך, אפשר לחוש שיש אמירה מסויימת לפתיחת השרשור הזה דווקא בפורום הזה. גם אני לא רואה בעיה בקשקשת ברשת. לגבי מפגש - מסכימה עם שתיכן. אני מאד אוהבת מפגשי פורום בפורומים שנעים לי בהם. כבר ארגנתי עשרות מפגשים ותמיד היה כיף. השיא שלי היה שני סופי שבוע של 45-55 חדרים. באחד מהם ממש מילאנו מלון רק בנופשי הפורום. זה כשכבר מכירים. פה הייתי שמחה להתארגן למפגש שיכלול פעילות ספורטיבית. דווקא נראה לי שהיה נחמד לעשות קבוצות לפי סוגי ספורט ולהפגש בסוף לפיקניק/קפה מסכם. השאלה היא אם נצליח לתאם לו"זים..... בין אלו שעובדות ביום שישי/לא נוסעות בשבת וכו'. אולי אפשר להתארגן אחר הצהרים כשכבר לא חם אבל יש עוד אור.

מור שלז

New member
התלבטתי הרבה לגבי מפגש פורום

האם הגיע הזמן? באיזה פורמט? מה המכנה המשותף? אין לי ספק לאור התגובות כאן שהגיע הזמן... לגבי פורמט: אני מתלבטת לגבי הריצה... כולנו מחוברות לספורט בצורה כזו או אחרת, אבל לא כולנו רצות. הייתי רוצה לנסות להרים מפגש שבאמת יהיה מקום לכולן, גם לאלו שכרגע פצועות, או מתמודדות בגבורה עם מחלה, גם לאלו שפשוט לא רצות, לכולן... מה דעתכן על מפגש עם הרצאה? הרצאה בנושא קרוב ללבנו כמובן, אולי בנושא תזונה? אולי בנושאים אחרים שעולים כאן בפורום... יאללה, פותחת שרשור נפרד לנושא, בואו נתחיל לשמוע דעות.

למעלה