קיילי מינוג בתפוז
אנשים

../images/Emo68.gifקיילי מינוג בתפוז../images/Emo43.gifאנשים

הפעם הראשונה שהתינוק שלי... בואו לקרוא, לשמוע ולראות התחלות מעניינות שעברו הילדים של גולשי פורום הורים לתינוקות - תבחרו את היצירה שההכי אהבתם, הצביעו והשפיעו: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=747&msgid=110874348 הגולשים הזוכים יקבלו שי שווה במיוחד מתנת אתר סטארט קטנטנים http://ktantanim.start.co.il
פורום קיילי מינוג חוגג את צאת הדיסק החדש שלה, ומזמין אתכם להשתתף בפעילויות השונות ולזכות בבפרסי קיילי שווים: DVD, דיסקים, סינגלים, פוסטרים, לוח שנה ותיקים. לפרטים נוספים הקליקו כאן- http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=566&msgid=110882776 http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=566&msgid=110882442 http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=566&msgid=110882612 http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=566&msgid=110883108 http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=566&msgid=110887285 http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=566&msgid=110882551
חושבים שאתם מכירים את ג'ניפר אניסטון? מדקלמים את קורות החיים של ג'ניפר בע"פ? פורום ג'ניפר אניסטון מקיים, לקראת השנה החדשה חידון טריוויה גדול ומזמין אתכם להפגין את הידע שלכם בנושא הכוכבת. לזוכה מובטח גם פרס שווה! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1810&msgid=110924864
מה עושים כשהעיניים - "כלי העבודה" החשוב ביותר שלנו, חולות
בואו לברר בערב הרצאות בנושא בריאות העיניים שיתקיים במרכז הרפואי ת"א http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/cat/healtharticle.asp?Aid=89888
צלמו טוסטוסים תוך כדי נסיעה אבל צלמו אותם מהמצלמה של הסלולרי וזכו בכירבולית תפוזית מפנקת! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1817&msgid=110933107

../images/Emo32.gifשופינג../images/Emo70.gif

זה תמיד טוב
אזזז...במשביר365 או משו כזה קניתי מכנס ספורט פוטר כזה+קפוצ'ון...ועל כל אחד מהם היה 50% הנחה אז יצא מחיר מצחיק
וכמובן שקניתי מפזר ריח בריח מנדרין!
כזה עוד לא היה לי...מה שזה עלה 20 שח..וזה תמיד כיף [בקבוק גדול] קניתי חולצה זהובה יפה כזו מ YOOP [אנסה להעלות תמונה עוד מעט] שעלתה 59 במקום 130
וקניתי את הבושם שרציתי כבר מלאאאא זמן אבל לא היה לי לב לשים עליו 500 שח, וקניתי אותו ב50% הנחה
שזה יצא פאקינג מושלם... אבל לא מצאתי סוודרים וג'ינסים שאני אוהבת...טובנו..בפעם אחרת

THE ronch

New member
../images/Emo32.gif באמת

"עשית לי צמרמורת. יש גבול דק שעובר בין זה שאיכפת לך מאוד ממשהו שעובר על מישהו שאתה אוהב לבין ממש להרגיש את זה פיזית משפיע עליך. אני לא חושבת שאיי פעם, מכל החברות שהיו לי, מכל הדברים שקרו להם - אני אף פעם כל כך הושפעתי מזה כמו שאני "מושפעת" ממה שעובר עליך עכשיו. ויש לזה מיליון סיבות שלא משנות בכלל. ואני מצטערת אבל אין שום דבר שאני או אף אחד אחר יכול להגיד שיעודד אותך. ככה זה האספים האלה, נכנסים אלינו כמו הוריקן, הופכים לנו את החיים ומשאירים אותנו שיער פרוע, ומאות שירים לא כתובים. קחי את החודש הזה ותהני ממנו עד הקצה ומעבר אליו. אח"כ נשבור את הראש. את הרי יודעת שאת מספיק חזקה בשביל לעבור את זה, לא משנה כמה זמן זה ייקח. ואם תלכי בעקבותיי ותכנסי למיטה למשך ארבעה ימים רצוף- אני מוכנה לבוא לשבת לידך ולהחזיק לך את הסיגריה שתרצי לעשן ולא יהיה לך מספיק אוויר בידיים כדי להחזיק אותה."

Mardy Bum

New member
כותרת

I'll live for you I'd die for you Do what you want me to I'll cry for you My tears will show That I can't let you go It's not over, not over, not over, not over yet You still want me, don't you It's not over, not over, not over, not over yet Cos I can see through you It's not over, not over, not over, not over yet You still want me, don't you It's not over, not over, not over, not over yet Don't let me down Don't make a sound Don't throw it all away Remember me So tenderly Don't let it slip away It's not over, not over, not over, not over yet You still want me, don't you It's not over, not over, not over, not over yet Cos I can see through you It's not over, not over, not over, not over yet You still want me, don't you It's not over, not over, not over, not over yet It's not over, not over, not over, not over yet You still want me, don't you It's not over, not over, not over, not over yet Cos I can see through you It's not over, not over, not over, not over yet You still want me, don't you It's not over, not over, not over, not over yet מצחיק איך http://www.youtube.com/watch?v=x4yxoHwNzEE על השיר הזה בחודש האחרון ולא שמתי לב כמה (גם) הליריקס מתחבר לי להכל.. אין עליהם

Tin Doll

New member
שאלון!

שאלות כלליות: שם: גיל: מזל: המילה הראשונה שעולה לך בראש: מחשבות: 1. הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר: 2. ולפני שאתה הולך לישון: 3. מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך? 4. יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו? 5. כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול? צבעים: 6. מה דעתך על ורוד? 7. מה הצבע האהוב עלייך? 8. איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו? 9. אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר? 10. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? אוכל: 11. מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול? 12. אתה אוכל ארוחת בוקר? 13. מה הדבר שבחיים לא תאכל? 14. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר? 15. האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול? 16. צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה? 17. טעמת פעם אוכל של כלבים? 18. למה? 19. איזה סוג של אוכל אתה אוהב? 20. קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהוא? פנאי: 21. יש לך תחביבים כלשהם? 22. אתה מבצע אותם טוב? 23. איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך? 24. אתה מתנדב בגוף כלשהוא? 25. אתה עובד? 26. מוסיקה אהובה: 27. מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע? 28. מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה? 29. ריקוד עושה לכם את זה? 30. מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל? מי ה.... 31. חבר/ה הכי טוב/ה? 32. החבר הכי מנותק מהמציאות? 33. החבר/ה שאתה רב איתו כמעט כל הזמן? 34. הכי חסר אחריות? 35. הכי נודניק? 36. הכי תינוקי...? 37. הכי יפה/חתיך? 38. החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו? משפחה: 39. אתה קרוב להורים שלך? 40 למי יותר, אמא או אבא? 41. יש לך אחים או אחיות? 42. ואם אין לך, היית רוצה? 43. מה אתה אומר על אימוץ? 44. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? 45. מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? 46. יש לך משפחה בחו"ל? סתם שאלות קיטבג: 47. תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: 48. שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה: 49. בושם אהוב: 50. תכשיט אהוב: 51. התמכרות כלשהיא: 52. יש חבר/ה? 53. דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן): 54. חלום שחלמת והתגשם: 55. ושאלה אחרונה....נהנת?

NoWords

New member
don't shoot me down

שאלות כלליות: שם: נעמה גיל: 18 מזל: מאזניים המילה הראשונה שעולה לך בראש: למה מחשבות: 1. הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר: "מה יש לי לעשות היום" 2. ולפני שאתה הולך לישון: "מה יש לי לעשות מחר\איזה כיף היה היום" 3. מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך? חושבת על מוזיקה, על חברים, על דברים שאני רוצה לעשות 4. יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו? כן, כמו לכל אחד 5. כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול? ממש לא צבעים: 6. מה דעתך על ורוד? לא מחבבת את הצבע הזה יותר מדי, בטח שלא על בחורים 7. מה הצבע האהוב עלייך? שחור, אדום, ירוק 8. איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו? שאלה מוזרה. נניח ירוק 9. אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר? לבן או אוף ווייט 10. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? :0 אוכל: 11. מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול? ג'אנק פוד, פרוזן יוגורט, פופקורן 12. אתה אוכל ארוחת בוקר? כן, למרות שלרוב אני קמה בצהריים 13. מה הדבר שבחיים לא תאכל? חרגולים אנד סטאף 14. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר? סביר להניח שיש משהו כזה 15. האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול? קלמרי אולי 16. צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה? אוכלת הכל 17. טעמת פעם אוכל של כלבים? נופ 18. למה? אני עדיין שפויה בנפשי 19. איזה סוג של אוכל אתה אוהב? איטלקי, ג'אנק פוד, סיני, תאילנדי 20. קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהוא? כן... פנאי: 21. יש לך תחביבים כלשהם? כמובן. צילום, כתיבה, קריאה 22. אתה מבצע אותם טוב? זה עניין של דיעה. נראה לי שכן 23. איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך? ציור. אני מציירת די בסיסי, הייתי רוצה שיהיה לי כישרון לצייר קריקטורות ודברים מדויקים יותר. למשל לצייר פנים זה אתגר רציני. 24. אתה מתנדב בגוף כלשהוא? נופ 25. אתה עובד? כן 26. מוסיקה אהובה: מלא מלא, אי אפשר להגדיר 27. מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע? קולנוע תמיד עדיף 28. מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה? האמת ששניהם, תלוי במצב רוח 29. ריקוד עושה לכם את זה? מאד 30. מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל? בימים אילו אני רואה בעיקר המרוץ למליון ובנות גילמור מדי פעם מי ה.... שאלות חברים- חתכתי
משפחה: 39. אתה קרוב להורים שלך? כן 40 למי יותר, אמא או אבא? אני מניחה שאבא 41. יש לך אחים או אחיות? כן, 2 אחים 42. ואם אין לך, היית רוצה? - 43. מה אתה אומר על אימוץ? אני בעד 44. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? לפעמים
45. מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? אחי הבינוני 46. יש לך משפחה בחו"ל? כן סתם שאלות קיטבג: 47. תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: Your Song - Elton John, סתם התחלתי לזמזם אותו עכשיו 48. שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה: איילת 49. בושם אהוב: דווידוף 50. תכשיט אהוב: שעון, אני לא בחורה של תכשיטים 51. התמכרות כלשהיא: מסטיקים 52. יש חבר/ה? לא 53. דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן): החלפתי תיכון וזה עשה לי רק טוב 54. חלום שחלמת והתגשם: לודעת אבל חלמתי הלילה שאני מאחרת לעבודה]: ולא בא לי שזה יקרה 55. ושאלה אחרונה....נהנת? מממ שאלון חמוד

KarenTheGoddess

New member
מחר חמישי!!!

שאלות כלליות: שם: קרן גיל: עוד רבעון 19 ;[ מזל: דגים המילה הראשונה שעולה לך בראש: אוכל מחשבות: 1. הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר: "מה השעה?" 2. ולפני שאתה הולך לישון: אני פשוט נרדמת בין מחשבה למחשבה, אז אין לי מושג 3. מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך? (=שמירות) אריאל 4. יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו? כן. מחר יום חמישי!!! 5. כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול? ממש לא צבעים: 6. מה דעתך על ורוד? דווקא אחלה. אבל כל צבע בוהק מדי הוא מכוער 7. מה הצבע האהוב עלייך? סגול/ירוק/תכלת 8. איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו? כחול-בנאלי 9. אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר? כל חדר בצבע אחר והתכנון צריך להיות משותף 10. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? כן אוכל: 11. מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול? צ'יפס! 12. אתה אוכל ארוחת בוקר? לאחרונה לא 13. מה הדבר שבחיים לא תאכל? נראה לי שסרדינים 14. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר? פעם זה היה סטייק (כי הקאתי אותו), אבל התגברתי (מאוד יפה) על זה 15. האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול? ערגליות תות D= 16. צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה? הכל 17. טעמת פעם אוכל של כלבים? לא S= 18. למה? ככה 19. איזה סוג של אוכל אתה אוהב? הכל 20. קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהוא? אני חושבת שכן פנאי: 21. יש לך תחביבים כלשהם? לא 22. אתה מבצע אותם טוב? לא 23. איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך? ציור 24. אתה מתנדב בגוף כלשהוא? צבא זו התנדבות 25. אתה עובד? לא 26. מוסיקה אהובה: היפ האפ 27. מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע? בבית, אלא אם זה VIP בסינמה 28. מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה? תלוי במצברוח 29. ריקוד עושה לכם את זה? כן 30. מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל? המון דברים. אני מגוונת מי ה.... 31. חבר/ה הכי טוב/ה? שירה 32. החבר הכי מנותק מהמציאות? 33. החבר/ה שאתה רב איתו כמעט כל הזמן? עם רוני רבתי מלא, אבל אני אוהבת אותה 34. הכי חסר אחריות? אני בטח 35. הכי נודניק? עזבו 36. הכי תינוקי...? 37. הכי יפה/חתיך? שירה 38. החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו? ^ משפחה: 39. אתה קרוב להורים שלך? כשאני לא חוזרת יומיות 40 למי יותר, אמא או אבא? באותה מידה 41. יש לך אחים או אחיות? כן וכן 42. ואם אין לך, היית רוצה? 43. מה אתה אומר על אימוץ? אני חושבת שזה חשוב 44. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? אין לי ;[ 45. מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? אחותי 46. יש לך משפחה בחו"ל? כן סתם שאלות קיטבג: 47. תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: back in the day 48. שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה: אריאל S= 49. בושם אהוב: DKNY בי דלישס 50. תכשיט אהוב: אין 51. התמכרות כלשהיא: שוקולד, אני חושבת ם= 52. יש חבר/ה? כן
53. דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן): אוי, כמעט כל פעם שיצאתי 54. חלום שחלמת והתגשם: מלא חלקים מחלומות 55. ושאלה אחרונה....נהנת? כן :)

lost green eyes

New member
../images/Emo68.gif יאללה עונה

שאלות כלליות: שם: לינור גיל: 19.3 מזל: מאזניים המילה הראשונה שעולה לך בראש: הוא. מחשבות: 1. הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר: הראש שלי ממש קליל בבוקר.. לא חושבת על שום דבר מיוחד. 2. ולפני שאתה הולך לישון: על היום שעבר.. תוכניות למחר. 3. מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך? לא יודעת.. זה נורא תלוי היכן אני.. ועם מי הייתי באותו היום.. ומה עבר עלי לאחרונה 4. יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו? רוצה להיות מאושרת עם אהובי.. אושר טבעי ואמיתי כמו שאני חווה היום. רק שימשיך... 5. כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול? תלוי עם מי אני נימצאת.. יש סינונים פה ושם :) אבל בגדול כן. צבעים: 6. מה דעתך על ורוד? אחלה צבע. 7. מה הצבע האהוב עלייך? אין אחד ספציפי.. אוהבת ירוק..כחול.. כתום. תלוי במצב רוח. אני בחורה מאוד צבעונית 8. איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו? אדום. 9. אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר? אם הייתה לי אפשרות כזו.. הייתי משחקת עם הגוונים. לא כל קיר באותו הצבע.. אוהבת צבעים מיוחדים.. לא סתם לבן.. או קרם. 10. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? ידעתי אוכל: 11. מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול? מתה על פיצה :) אבל משתדלת כמה שפחות 12. אתה אוכל ארוחת בוקר? לא אוכלת בבוקר.. 13. מה הדבר שבחיים לא תאכל? לא יודעת אם בחיים אני לא אוכל.. אבל מאכלי ים לא כל כך מדברים אלי.. 14. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר? לא שזכור לי.. אני לא טיפוס בררני מדי :) אוכל כמעט הכל. 15. האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול? לא שידוע לי. 16. צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה? אוכלת הכל! 17. טעמת פעם אוכל של כלבים? חח כן כשהייתי קטנה 18. למה? לראות איזה טעם יש לזה.. כי בכל זאת.. הכלבה האהובה שלי אוכלת את זה.. 19. איזה סוג של אוכל אתה אוהב? בשרים. 20. קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהוא? יצא כן.. הרבה פעמים. פנאי: 21. יש לך תחביבים כלשהם? ממ.. אני חובבת צילום.. כתיבה. אוהבת לטייל בארץ ובעיקר בחו"ל. מוסיקה.. חברים.. ספרים ופאבים 22. אתה מבצע אותם טוב? כן 23. איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך? הייתי רוצה לדעת לשיר.. 24. אתה מתנדב בגוף כלשהוא? לא כרגע. 25. אתה עובד? לא 26. מוסיקה אהובה: שנות ה60 70 80.. וישראלית לגיוון פה ושם :) 27. מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע? ואוו בקולנוע לא הייתי כבר כמה שנים.. 28. מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה? גם וגם. תלוי במצב רוח 29. ריקוד עושה לכם את זה? בהחלט. 30. מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל? לא רואה טלוויזיה כמעט.. אבל אם יוצא לי ככה בטעות להציץ אז.. ערוצי מוסיקה.. ותוכניות בידור למיניהם. מי ה.... 31. חבר/ה הכי טוב/ה? החבר שלי.. וחברה טובה.. ויטל קוראים לה. 32. החבר הכי מנותק מהמציאות? ויטל :) 33. החבר/ה שאתה רב איתו כמעט כל הזמן? אין אחד כזה.. 34. הכי חסר אחריות? ויטל :) 35. הכי נודניק? ממ.. טניה 36. הכי תינוקי...? אין כזה חח 37. הכי יפה/חתיך? עפר. 38. החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו? בן זוגי. משפחה: 39. אתה קרוב להורים שלך? לאימי כן.. עם אבי אין לי קשר כבר מס' חודשים.. 40 למי יותר, אמא או אבא? אמא 41. יש לך אחים או אחיות? אין 42. ואם אין לך, היית רוצה? אולי.. 43. מה אתה אומר על אימוץ? למה לא בכיף 44. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? אכן 45. מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? אין.. 46. יש לך משפחה בחו"ל? לא סתם שאלות קיטבג: 47. תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: Paul Anka - Puppy Love 48. שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה: שי. 49. בושם אהוב: 212 50. תכשיט אהוב: שרשראות. 51. התמכרות כלשהיא: סיגריות 52. יש חבר/ה? יש 53. דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן): חברה טובה שלי הזמינה אותי לשבת איתה ועם ידיד שלה.. ומשם התפתחה אהבה והכרתי את בן זוגי 54. חלום שחלמת והתגשם: לא זכור לי כרגע.. השאלה.. 55. ושאלה אחרונה....נהנת? כה :)

בסדר.

שאלות כלליות: שם: אופיר גיל: 18 תיכףתיכףתיכף מזל:דלי המילה הראשונה שעולה לך בראש: קטן מחשבות: 1. הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר: מאמי שלי 2. ולפני שאתה הולך לישון: מאמי שלי 3. מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך?שמשעמם לי? 4. יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו?ברור 5. כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול?לא צבעים: 6. מה דעתך על ורוד?אחלה 7. מה הצבע האהוב עלייך? 8. איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו? 9. אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר? שמנת 10. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור?ביולוגיה כיתה ט' זה אנחנו. אוכל: 11. מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול?אוכל 12. אתה אוכל ארוחת בוקר?קפה ועוגיות 13. מה הדבר שבחיים לא תאכל?ממ אוכל לא כשר. 14. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר?כן. פסטרמה למשל 15. האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול?הגיוינ שכן 16. צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה?טורף.. 17. טעמת פעם אוכל של כלבים?לא 18. למה?ככה 19. איזה סוג של אוכל אתה אוהב?אוכל טעים. 20. קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהוא?כן פנאי: 21. יש לך תחביבים כלשהם?כן 22. אתה מבצע אותם טוב?כן 23. איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך?שירה. 24. אתה מתנדב בגוף כלשהוא?לא 25. אתה עובד?לא 26. מוסיקה אהובה:ישראלי בעיקר 27. מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע?בבית 28. מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה?תלוי במצברוח. 29. ריקוד עושה לכם את זה?לגמרי. 30. מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל? מי ה.... אין לי כוח לחלק הזה. 31. חבר/ה הכי טוב/ה? 32. החבר הכי מנותק מהמציאות? 33. החבר/ה שאתה רב איתו כמעט כל הזמן? 34. הכי חסר אחריות? 35. הכי נודניק? 36. הכי תינוקי...? 37. הכי יפה/חתיך? 38. החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו? משפחה: 39. אתה קרוב להורים שלך?כן 40 למי יותר, אמא או אבא?לא יודעת 41. יש לך אחים או אחיות?כן 42. ואם אין לך, היית רוצה?שש. 43. מה אתה אומר על אימוץ?בעד. ברור.. 44. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה?כן 45. מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? 46. יש לך משפחה בחו"ל?לא סתם שאלות קיטבג: 47. תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש:אל תדאג של בית הבובות 48. שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה:עמית 49. בושם אהוב:212סקסי. 50. תכשיט אהוב:טבעות. 51. התמכרות כלשהיא: 52. יש חבר/ה?כן
53. דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן):משלחת לפולין. 54. חלום שחלמת והתגשם: 55. ושאלה אחרונה....נהנת? העברתי את הזמן קצת.

The Blue Fairy

New member
סתם כי משעמם לי

שאלות כלליות: שם: עעעעעעעעדי גיל: 20 וקצת הרבה מזל: טלה המילה הראשונה שעולה לך בראש: טל מחשבות: 1. הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר: טל? 2. ולפני שאתה הולך לישון: טל? 3. מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך? שמשעמם לי 4. יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו? לא משהו מיוחד 5. כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול? לא צבעים: 6. מה דעתך על ורוד? אוהבת 7. מה הצבע האהוב עלייך? ורוד 8. איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו? תכלת 9. אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר? הסלון שלנו צהוב בננה 10. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? אכןכן אוכל: 11. מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול? סטייקים!!! 12. אתה אוכל ארוחת בוקר? אם אני קמה בבוקר אז כן 13. מה הדבר שבחיים לא תאכל? יש המון 14. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר? אבוקדו? 15. האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול? לא נראה לי 16. צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה? אוכלת הכל 17. טעמת פעם אוכל של כלבים? איכס לא 18. למה? 19. איזה סוג של אוכל אתה אוהב? דרום אמריקאי 20. קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהוא? כמובן פנאי: 21. יש לך תחביבים כלשהם? יש המון 22. אתה מבצע אותם טוב? לא כל כך 23. איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך? שירה 24. אתה מתנדב בגוף כלשהוא? לא 25. אתה עובד? לא 26. מוסיקה אהובה: רוק 27. מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע? בבית 28. מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה? לא זה ולא זה 29. ריקוד עושה לכם את זה? מאד 30. מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל? מה שיש ביס סטארס מי ה.... 31. חבר/ה הכי טוב/ה? שיר 32. החבר הכי מנותק מהמציאות? אממ... 33. החבר/ה שאתה רב איתו כמעט כל הזמן? גל 34. הכי חסר אחריות? אממ.. 35. הכי נודניק? 36. הכי תינוקי...? גל 37. הכי יפה/חתיך? טל שלי
38. החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו? כולם בערך משפחה: 39. אתה קרוב להורים שלך? מאד 40 למי יותר, אמא או אבא? שניהם 41. יש לך אחים או אחיות? אכן 42. ואם אין לך, היית רוצה? 43. מה אתה אומר על אימוץ? אני רוצה לאמץ 44. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? אכןכן 45. מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? בת דודה שלי 46. יש לך משפחה בחו"ל? לא סתם שאלות קיטבג: 47. תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: 48. שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה: אלון 49. בושם אהוב: היפנוטיק פויזן 50. תכשיט אהוב: עגילים 51. התמכרות כלשהיא: לטל P: 52. יש חבר/ה? יש 53. דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן): הופעה של הג'ירפות 54. חלום שחלמת והתגשם: אממ.. 55. ושאלה אחרונה....נהנת? מאד

שלחופה2

New member
באלי../images/Emo113.gif

שאלות כלליות: שם: מרים גיל: 20 מזל: מאזניים המילה הראשונה שעולה לך בראש:מחשבה
מחשבות: 1. הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר:שלא בא לי לקום 2. ולפני שאתה הולך לישון:אממ... כלום 3. מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך?תכניות שונות 4. יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו?בטח 5. כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול?ממש אבל ממש לא צבעים: 6. מה דעתך על ורוד?חביב אבל במידה 7. מה הצבע האהוב עלייך?שחור 8. איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו?כחול 9. אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר?צבע בהיר חם נעים ונקי 10. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור?כן אוכל: 11. מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול?מרקים מוקרמים
12. אתה אוכל ארוחת בוקר?קורנפלקס 13. מה הדבר שבחיים לא תאכל?פירות ים
14. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר?כן 15. האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול?לא 16. צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה?לא צמחונית, אבל בקושי אוכלת בשר 17. טעמת פעם אוכל של כלבים?לא
18. למה?אממ.. למה לי? 19. איזה סוג של אוכל אתה אוהב?לא משמין 20. קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהוא? כן פנאי: 21. יש לך תחביבים כלשהם?כן 22. אתה מבצע אותם טוב? כן 23. איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך?לשיר 24. אתה מתנדב בגוף כלשהוא?בתהליכים 25. אתה עובד?כן 26. מוסיקה אהובה:כלמיני 27. מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע?בבית 28. מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה?מרגיעה 29. ריקוד עושה לכם את זה?ברווור
30. מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל?סדרות מי ה.... 31. חבר/ה הכי טוב/ה?ג' 32. החבר הכי מנותק מהמציאות?א' 33. החבר/ה שאתה רב איתו כמעט כל הזמן?אין כזה 34. הכי חסר אחריות?גם אין 35. הכי נודניק? י' 36. הכי תינוקי...?גם י' 37. הכי יפה/חתיך? ר' 38. החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו?י' אחרת משפחה: 39. אתה קרוב להורים שלך?ממש לא
40 למי יותר, אמא או אבא? אני פחות רחוקה מאמא 41. יש לך אחים או אחיות?אח 42. ואם אין לך, היית רוצה? 43. מה אתה אומר על אימוץ?יפה אבל בעייתי 44. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? בטח 45. מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? חברות 46. יש לך משפחה בחו"ל?כן סתם שאלות קיטבג: 47. תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: breath me 48. שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה:נעמה 49. בושם אהוב: Noa 50. תכשיט אהוב: שרשרת דקה ועדינה מזהב אדום עם כוכב אופל קטן
51. התמכרות כלשהיא: קפה וה.א 52. יש חבר/ה?לא 53. דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן): כן 54. חלום שחלמת והתגשם:היו כמה 55. ושאלה אחרונה....נהנת? יפ

TiKi PooH

New member
לא שאין לי מליון דברים חשובים יותר לעשות,

אבל בחיי, הישיבה הרצופה על הישבן תוך למידת שואה והיסטוריה ( וגם קריאת אנגלית, גיוון אלמנטרי) והמחסור החמור בניקוטין לא מיטיבים עמי. כל סיגריה שנצפת בטלוויזיה מחרמנת לי את היצר האוראלי וכל משדר אודות החוק האוובר- דיקטטורי להגבלת עישון במקומות ציבוריים עושה לי רצון עז להתמרד ולהצית סיגרית מחאה. זה מה זה לא קל. אני מתנחמת בעובדה שעד כה חסכתי 40 ש"ח על סיגריות. כן טוב שאלון וזה שאלות כלליות: שם: שיר גיל: 17 מזל: שור המילה הראשונה שעולה לך בראש: פיפי ? כי יש לי מחשבות: 1. הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר: תלוי. אם אני קמה ביקיצה טבעית - ,מה השעה". אם אני קמה כי השעונים שלנו צלצלו- "אבל עוד אפילו לא 5 וויליס, כבה את הטרדה!" 2. ולפני שאתה הולך לישון: זה בגדול תלוי אם אני לבד או עם זיו, בד"כ בשלב של בהייה בתקרה כל מני מחשבות על הא ועל דא, ובשניות לפניי הצניחה לחלום- כמה אני אוהבת אותו, כמה אני אוהבת את הפוזה שאנחנו נרדמים בה. 3. מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך? תלוי בנסיבות, תלוי ביום, תלוי בתקופה.. בכל מקרה מאוד נוח לי כשאין גורמים מפריעים ואפשר לדבר עם שקט 4. יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו? בטח 5. כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול? מאוד וממש לא. אני אומרת בקול פסיקים תחומים מאוד בדרך כלל צבעים: 6. מה דעתך על ורוד? הוא אחלה? אופטימי, חביב.. לא התעמקתי בגיבוש דעה איכותית על הצבע (?) 7. מה הצבע האהוב עלייך? כל מני גוונים של כחולים, טורקיזים. גם כתומים, אדומים, סגולים וחברים 8. איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו? כחול כהה-מלא כזה, אפשר עם נטייה לסגול ( אינדיגו למתעקשות?) 10. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? שיעור בסיסי באופטיקה האנושית אוכל: 12. אתה אוכל ארוחת בוקר? ת-מיד 13. מה הדבר שבחיים לא תאכל? אני מאוד מקווה לא להגיע למצב מספיק קיצוני שאני אצטרך לאכול כלב-חתול ויתר בעלי חיים שאין לי שום כוונה לדחוף לפה. 14. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר? זה הרבה פחות דרמטי ממה שזה נשמע. אכלתי חציל והיה לי לא טעים אז אני לא אוכלת יותר. כנ"ל לגביי עוד מאכלים ספורים מאוד. 16. צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה? צמחונית 17. טעמת פעם אוכל של כלבים? כן 18. למה? כדי לדעת מה אני נותנת לאהבת חיי ומשוש עיניי כלבי הקט והאהוב? מישהו צריך לתת לדבר הזה תו תקן. 19. איזה סוג של אוכל אתה אוהב? של כלבים? יפני- סושי, ביתי- סבתא ואימא בעיקר, סיני-תאילנדי ( מוקפצימוס למיניהם), סלטים, חומוס 20. קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהוא? כן פנאי: 21. יש לך תחביבים כלשהם? כן 22. אתה מבצע אותם טוב? " טוב" זה תלוי הגדרה ויחס 23. איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך? היה יכול להיות נחמד לדעת לשיר 24. אתה מתנדב בגוף כלשהוא? לא 25. אתה עובד? לא כרגע 26. מוסיקה אהובה: איי, יש כל כך הרבה. 27. מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע? בבית או בקולנוע. תלוי בסרט ובמזג האוויר בחוץ. ובחברה. 28. מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה? הכייי גם וגם. 29. ריקוד עושה לכם את זה? לפעמים 30. מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל? אני בדרך כלל לא רואה טלוויזיה, ואם כבר טלוויזיה שיהיה חדשות, יס ביוגרפי, או סרט טוב משפחה: 39. אתה קרוב להורים שלך? לפעמים 40 למי יותר, אמא או אבא? דפנטלי אבא. ילדה של אבא 41. יש לך אחים או אחיות? יש לי אח גדול ונשמהטובה. 42. ואם אין לך, היית רוצה? לא הייתי רוצה עוד. מה שיש זה הכי טובשאפשר, אבל לגמרי מספיק 43. מה אתה אומר על אימוץ? אני לגמריי בעד, אם עושים את העניין כמו שצריך מכל הצדדים. 44. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? את קוקה מאז ומעולם כן. הוא הרבה יותר ילד שלישי מכלב. קוזמו הנחש ואנטיוכוס הדג נשארים בע"ח. 45. מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? חוץ מאבא או אמא.. וואלה, אין לי מושג. 46. יש לך משפחה בחו"ל? יש לי דוד-דודה-בנידודים בהונג קונג, בת דודה ובעלה ביוון, דודה-דוד-בןדוד בארה"ב. סתם שאלות קיטבג: 47. תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: סטרבריס פילדס פוראוור 48. שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה: אורן 49. בושם אהוב: בנות- אסקדה ורוד, קנזו פלאוור, אולטרא ויולט, אמור-אמור, 212. בנים- רושאס, אולטרא ויולט, 212 סקסי, טומי, הוגו בוס 51. התמכרות כלשהיא: סיגריות, דיאט קולה, סוכרזית, מסטיקים, מלח 52. יש חבר/ה? חבר מקסים קראת? 0:

Small talk

New member
כן ../images/Emo9.gif

בהצלחה עם הגמילה. ובלי קשר - נתראה שבוע הבא במבחנים של דוברות ומידע

AnGeL DoLlY

New member
כמה חסר לי החיוך שלך

שאלות כלליות: שם: אביב גיל: 17 וחצי עוד מעט מזל: סרטן המילה הראשונה שעולה לך בראש: מרק [כי אכלתי הרגע אחד ט-ע-י-ם] מחשבות: 1. הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר: קפה במיידי אחרת אני חוזרת לישון ואבוד 2. ולפני שאתה הולך לישון: אם יש לי כוח לקרוא או לא 3. מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך? אמ, להתחיל להתעסק בשטויות בפלאפון 4. יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו? לטוס לארה"ב, להיות פקחית טיסה, להצליח בכל הבגרויות. That's all for now 5. כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול? כמעט צבעים: 6. מה דעתך על ורוד? יפה בסווצ'רט הנס:) 7. מה הצבע האהוב עלייך? אממ סגול וחום 8. איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו? וואי זו שאלה יפה. נראה לי שלבן-רגוע רוב הזמן. 9. אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר? קרם 10. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? זכור לי משהו כזה משיעורי תאורה בקולנוע אוכל: 11. מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול? פשטידת ברוקולי של סבתא. אני מסוגלת לסיים מגש זה אלוהי
12. אתה אוכל ארוחת בוקר? קפה ומעדן שוקו 13. מה הדבר שבחיים לא תאכל? ג'וקייים 14. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר? לא זכור לי משהו כזה 15. האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול? כמויות של שוקולד. אבל אני לא מרשה לעצמי לעשות את זה כבר 16. צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה? הכל הכל 17. טעמת פעם אוכל של כלבים? חח אייכס 18. למה? למה כן?! 19. איזה סוג של אוכל אתה אוהב? בשר וסלטי חסה 20. קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהוא? כן פנאי: 21. יש לך תחביבים כלשהם? אני תמיד אוהבת לענות על זה :) קיצר כן. אני אוהבת לצאת ולבלות ולפגוש אנשים, סטנדאפים ולצחוק בכללי, סרטים, לשיר ולהופיע כ-מובן, זמן איכות עם הבנות.. להיות עמוסה ועסוקה. 22. אתה מבצע אותם טוב? אממ אני שרה דיי יפה ומופיעה, אם זו השאלה P: 23. איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך? ציור ואמנות 24. אתה מתנדב בגוף כלשהוא? לא 25. אתה עובד? לא בזמן לימודים 26. מוסיקה אהובה: הכל הולך 27. מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע? קולנוע 28. מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה? מועדונים 29. ריקוד עושה לכם את זה? כן 30. מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל? מי מצליח לראות טלויזיה בכלל. אם כן זה רק הישרדות עם המשפחה מי ה.... 31. חבר/ה הכי טוב/ה? כל 9 החברות המקסימות שלי, ועוד כמה נספחות מבחוץ
32. החבר הכי מנותק מהמציאות? במובן קצת אחר, הוא היה חבר-חבר שלי והבחור הכי מנותק וחי בסרט שיצא לי להכיר זה נמרוד. חחח 33. החבר/ה שאתה רב איתו כמעט כל הזמן? אנחנו לא רבות, אנחנו מתווכחות :] ולעתים ממש רחוקות עם סטפני. 34. הכי חסר אחריות? לא יודעת, לכל אחת יש קטעים. גם לי 35. הכי נודניק? אין 36. הכי תינוקי...? אין 37. הכי יפה/חתיך? כל החברות שלי הכי יפות בעולם 38. החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו? כולן משפחה: 39. אתה קרוב להורים שלך? מאוד 40 למי יותר, אמא או אבא? עם אמא יוצא לי לדבר יותר, אבל ברמת העיקרון עם שניהם אני מרגישה חופשייה 41. יש לך אחים או אחיות? אח אחד 42. ואם אין לך, היית רוצה? תמיד רציתי אחים גדולים 43. מה אתה אומר על אימוץ? האמת שאבא חשב על זה לפני כמה שנים, אבל אמא לא אהבה את הרעיון בסופושלדבר. 44. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? ברווור! היילי וכל ארבעת גורייה :]]] 45. מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? סבא וסבתא ברמת אפעל, וענבלי דודה שלי 46. יש לך משפחה בחו"ל? כן, דודים סתם שאלות קיטבג: 47. תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: Somewhere over the rainbow 48. שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה: לקט. כי קודם דיברנו על שמות מוזרים ועלה לי השם הזה, מישו מהכיתה של סאפ 49. בושם אהוב: ברברי
50. תכשיט אהוב: השרשרת חמסה שלי 51. התמכרות כלשהיא: קפאין 52. יש חבר/ה? לא 53. דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן): לא הבנתי ת'שאלה 54. חלום שחלמת והתגשם: וואלה לא זוכרת 55. ושאלה אחרונה....נהנת? העביר לי ת'זמן בטוב הודגש באמצעות מדגישומטיק

../images/Emo203.gif

שאלות כלליות: שם: נועה גיל: 14 וחמש חודשים מזל: אריה המילה הראשונה שעולה לך בראש: שמו.. מחשבות: 1. הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר: מה השעה? 2. ולפני שאתה הולך לישון: דברים שעשו לי טוב בחיים 3. מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך? חחח מחשבות עליו וזה 4. יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו? שיהיה לי טוב, בעיקר 5. כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול? חחח הכי לא צבעים: 6. מה דעתך על ורוד? לא אוהבת 7. מה הצבע האהוב עלייך? שחור, סגול, אפור 8. איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו? סגול? 9. אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר? לא יודעת 10. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? כן אוכל: 11. מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול? סלט (ג'חנון, הילל, של אבא..), בטטות בתנור, מרק של סבתא 12. אתה אוכל ארוחת בוקר? לפעמים 13. מה הדבר שבחיים לא תאכל? אני מקווה שבשר 14. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר? חחח ממ כן, משמש. מצאתי שם ת'!!!!!! 15. האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול? פסטה עם רוטב עגבניות וקוט'ג חח 16. צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה? צמחונית 17. טעמת פעם אוכל של כלבים? לא 18. למה? חח למה כן? 19. איזה סוג של אוכל אתה אוהב? חלבי 20. קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהוא? כן, כשזה נגמר בעיקר פנאי: 21. יש לך תחביבים כלשהם? למי לא? 22. אתה מבצע אותם טוב? משתדלים 23. איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך? שירה, נגינה 24. אתה מתנדב בגוף כלשהוא? לא 25. אתה עובד? לא 26. מוסיקה אהובה: רוק ישראלי 27. מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע? תלוי עם מי 28. מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה? איפשהו באמצע 29. ריקוד עושה לכם את זה? לפעמים 30. מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל? ממ בובות, אבודים, תוכניות ערוץ 22 או 10 בלילה מי ה.... משפחה: 39. אתה קרוב להורים שלך? כן 40 למי יותר, אמא או אבא? אבא 41. יש לך אחים או אחיות? כן 42. ואם אין לך, היית רוצה? 43. מה אתה אומר על אימוץ? כל הכבוד 44. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? חחח לא 45. מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? סבתא? 46. יש לך משפחה בחו"ל? כבר לא סתם שאלות קיטבג: 47. תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: הרואין 48. שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה: שמו 49. בושם אהוב: רושה 50. תכשיט אהוב: טבעת קוקוס 51. התמכרות כלשהיא: שינה 52. יש חבר/ה? לא 53. דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן): עיר באותו לילה!!!! 54. חלום שחלמת והתגשם: למצוא מישהו שככה יהיה איתי באמת 55. ושאלה אחרונה....נהנת? דווקא כן

Summer moved on

New member
../images/Emo20.gif

שאלות כלליות: שם:נועה גיל: 17 מזל:קשת המילה הראשונה שעולה לך בראש:אוף מחשבות: 1. הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר:מה השעה? 2. ולפני שאתה הולך לישון:על מליון דברים 3. מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך?מליון מחשבות 4. יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו?ברור 5. כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול?ממש צבעים: 6. מה דעתך על ורוד?לא אוהבת 7. מה הצבע האהוב עלייך?סגול, כחול, ירוק, חום 8. איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו?סגול. 9. אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר?קרם אולי. 10. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור?פחות או יותר. אוכל: 11. מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול?קורנפלקס/סלט עוף/מרקים 12. אתה אוכל ארוחת בוקר?סנדוויץ' או קורנפלקס עם חלב. 13. מה הדבר שבחיים לא תאכל? 14. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר? 15. האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול?כן 16. צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה?אוכלת הכל:) 17. טעמת פעם אוכל של כלבים?לא! 18. למה?כי הוא של כלבים. 19. איזה סוג של אוכל אתה אוהב?מה שטעים. 20. קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהוא?אהא פנאי: 21. יש לך תחביבים כלשהם?אכן. צילום, קריאה, יציאות עם חברים, בייביסיטר[עבודה+תחביב
] 22. אתה מבצע אותם טוב?כן
23. איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך?ריקוד. 24. אתה מתנדב בגוף כלשהוא?לא. 25. אתה עובד?כן. 26. מוסיקה אהובה:רוק שקט. 27. מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע?תלוי במצב רוח. בעיקרון בקולנוע. 28. מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה?תלוי במצב רוח. 29. ריקוד עושה לכם את זה? כן, מאוד. 30. מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל? חברים, חדשות, VOD משפחה: 39. אתה קרוב להורים שלך? לאמא יותר 40 למי יותר, אמא או אבא? אמא 41. יש לך אחים או אחיות? כן 42. ואם אין לך, היית רוצה? 43. מה אתה אומר על אימוץ? שזה מעשה מבורך. 44. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? פעם. 45. מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? דודה, בת דודה, דוד. 46. יש לך משפחה בחו"ל? כן, ארה"ב. סתם שאלות קיטבג: 47. תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: אחת, שתיים, שלוש- מטרופולין[שומעת עכשיו
] 48. שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה:מאיה 49. בושם אהוב:NOA 50. תכשיט אהוב:שרשרת מגן דוד. 51. התמכרות כלשהיא:מוסיקה. 52. יש חבר/ה?לא. 53. דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן): 54. חלום שחלמת והתגשם: 55. ושאלה אחרונה....נהנת?היה חביב... הודגש באמצעות מדגישומטיק

להלה

שאלות כלליות: שם:אורנית גיל: 16 מזל:בתולה המילה הראשונה שעולה לך בראש:אהבה מחשבות: 1. הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר:אין לי כוח לבי"ססססס |: 2. ולפני שאתה הולך לישון:ממ מחשבות על כל היום 3. מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך?תלוי בתקופה 4. יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו?כן 5. כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול?חחח לאא צבעים: 6. מה דעתך על ורוד?פעם ממש שנאתי את הצבע הזה..היום...במינון נכון זה נחמד 7. מה הצבע האהוב עלייך?אדום 8. איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו?וואו...בורדו? חחח |: 9. אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר?אפרסק נראלי.. 10. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור?אוי ואבוי!!!!! בדיוק למדתי על זה היום ביסודות |: איככ איככ אוכל: 11. מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול?פיצה 12. אתה אוכל ארוחת בוקר?סוגשל...שוקו וופלים וכאלה 13. מה הדבר שבחיים לא תאכל?חזיר.. 14. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר?פתיתים עם חלב |: נוראי 15. האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול?מממ... 16. צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה?אוכלת הכל
17. טעמת פעם אוכל של כלבים?חחח לא! 18. למה? 19. איזה סוג של אוכל אתה אוהב?הכל מהכל? 20. קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהוא?ישמצב פנאי: 21. יש לך תחביבים כלשהם?צופים?,גרפיקה,ציור 22. אתה מבצע אותם טוב?נראלי 23. איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך?שירה 24. אתה מתנדב בגוף כלשהוא?צופים זה נחשב?
25. אתה עובד?לא 26. מוסיקה אהובה:ישראלי 27. מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע?מממ תלוי עם מי :) 28. מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה?תלוי במצב 29. ריקוד עושה לכם את זה?כן 30. מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל?מממ ריאליטי..ויוה (|: איזה עצובב אבל...מאוחר מידי להפסיק) מי ה.... 31. חבר/ה הכי טוב/ה?אין כזה 32. החבר הכי מנותק מהמציאות?ממ... 33. החבר/ה שאתה רב איתו כמעט כל הזמן?אין כל כך 34. הכי חסר אחריות? 35. הכי נודניק?ענבל
36. הכי תינוקי...?נועהה-כל כך! 37. הכי יפה/חתיך?מור
38. החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו?נוי..בר.. משפחה: 39. אתה קרוב להורים שלך?כן 40 למי יותר, אמא או אבא?אמא 41. יש לך אחים או אחיות?כן 42. ואם אין לך, היית רוצה? 43. מה אתה אומר על אימוץ?אחלה של דבר 44. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? 45. מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)?אח גדול.. 46. יש לך משפחה בחו"ל?ממ לא סתם שאלות קיטבג: 47. תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש:אבא-שלומי שבת 48. שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה:עמית 49. בושם אהוב:212Sexy 50. תכשיט אהוב:צמיד של השבט
חחחחח 51. התמכרות כלשהיא:נמ 52. יש חבר/ה?לא 53. דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן):צופים 54. חלום שחלמת והתגשם:ממ... 55. ושאלה אחרונה....נהנת?כן..היה מגניב

©big smile©

New member
מנסה לא לבכות.

שאלות כלליות: שם:ענבר גיל: 18 מזל:עקרב המילה הראשונה שעולה לך בראש:מוות מחשבות: 1. הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר:לא רוצה ללכת לבסיס 2. ולפני שאתה הולך לישון:לא רוצה שיגיע הבוקר 3. מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך?כרגע, בעיקר על הטיסה. 4. יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו?כרגע, הטיסה 5. כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול?לא. וגם תלוי איפה. צבעים: 6. מה דעתך על ורוד?צבע שאני לא אלבש יותר. 7. מה הצבע האהוב עלייך?כתום 8. איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו?עד עכשיו? אין לי תשובה, אבל כרגע? כמה שיותר שחור. 9. אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר?קיר אחד מעוצב עם כתום, כל השאר שמנת. 10. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור?לא, וטוב לדעת אוכל: 11. מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול?תירס 12. אתה אוכל ארוחת בוקר?קפה ו2 עוגיות נחשב לארוחת בוקר? 13. מה הדבר שבחיים לא תאכל?בשר 14. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר?סושי, כי פשוט הקאתי ישר אחרי שסיימתי לאכול. 15. האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול?לא עולה לי כרגע 16. צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה?צמחונית. 17. טעמת פעם אוכל של כלבים?לא 18. למה?כי ככה? 19. איזה סוג של אוכל אתה אוהב?סיני 20. קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהוא?קרה הרבה פנאי: 21. יש לך תחביבים כלשהם?יש 22. אתה מבצע אותם טוב?לא מבצעת אותם כרגע בכלל. חוץ מלהיות באינטרנט, אבל זה כבר לא נחשב תחביב אלא יותר הרגל, או התמכרות. או איך שלא תקראו לזה. 23. איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך?ציור 24. אתה מתנדב בגוף כלשהוא?לא 25. אתה עובד?לא 26. מוסיקה אהובה:רוק ישראלי 27. מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע?תלוי איזה סרט, אבל בעיקר בבית 28. מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה?מוסיקת מועדון המוסד 29. ריקוד עושה לכם את זה?עושה 30. מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל?אני לא רואה טלוויזיה בדרך כלל, אבל השרדות [לא הישראלי!], נולד לרקוד.. וכל מיני תכניות ביס דוקו. מי ה.... 31. חבר/ה הכי טוב/ה?ספיר 32. החבר הכי מנותק מהמציאות?מור, נראה לי. 33. החבר/ה שאתה רב איתו כמעט כל הזמן?כבר אין אחת כזאת 34. הכי חסר אחריות?אני 35. הכי נודניק?מיטל 36. הכי תינוקי...?מור 37. הכי יפה/חתיך?יפה - ספיר, חתיכה - אתי 38. החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו?ספיר משפחה: 39. אתה קרוב להורים שלך?לא 40 למי יותר, אמא או אבא?אמא 41. יש לך אחים או אחיות?אח ואחות 42. ואם אין לך, היית רוצה? 43. מה אתה אומר על אימוץ?בכבוד 44. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה?בוודאי
45. מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)?אחותי 46. יש לך משפחה בחו"ל?אח שלי סתם שאלות קיטבג: 47. תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש:"ובא לי למות באותו הרגע, בא לי למות". אלפי אנשים, של אביב. 48. שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה:תומר לבן, נעה לבת 49. בושם אהוב:לפידוס 50. תכשיט אהוב:שרשרת פשוטה 51. התמכרות כלשהיא:סיגריות 52. יש חבר/ה?לא 53. דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן):נפגשתי עם המון חברים שלא הכרתי, ויצא לי משם חבר. 54. חלום שחלמת והתגשם: לסיים עם מחול. 55. ושאלה אחרונה....נהנת?לא

moruush

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo13.gif מימימימייי

שאלות כלליות: שם: מור מזל: אריה[: המילה הראשונה שעולה לך בראש: מקלחת מחשבות: 1. הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר:מה השעה. 2. ולפני שאתה הולך לישון: אני בזמן האחרון נרדמת עם טלויזיה אז לא ממש יוצא לי לחשוב על משהו ספיציפי.. 3. מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך? מה אפשר לעשות? 4. יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו? בטח 5. כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול? לפעמיים
צבעים: 6. מה דעתך על ורוד?
7. מה הצבע האהוב עלייך? צהוב בננה, ירוק, ורוד. 8. איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו? כל הצבעים, ולא. לא מצעד הגאווה חחח 9. אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר? קרם. 10. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור?
אוכל: 11. מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול? סלט חסה עם רוטב צהוב של סבתא. 12. אתה אוכל ארוחת בוקר? לא. 13. מה הדבר שבחיים לא תאכל? חצילים! 14. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר? אממ. שניצל דג. 15. האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול? צדפות 16. צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה? אממ.. אוכלת כל. 17. טעמת פעם אוכל של כלבים?
20. קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהוא? כן
פנאי: 21. יש לך תחביבים כלשהם?מחול. 22. אתה מבצע אותם טוב?אני לא יכולה להעיד על עצמי. 23. איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך? לשיר
24. אתה מתנדב בגוף כלשהוא? אממ. סיימתי קורס מע"רים ככה שעכשו עם התעודה אני יוכל בלי בעייה
25. אתה עובד?
27. מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע? תלוי במצב-רוח 28. מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה? ^^ 29. ריקוד עושה לכם את זה? אממ.. אם את עושה את זה [רוקדת] 4 ימים בשבוע, זה שיגרה. 30. מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל? יס סטארס 1 מי ה.... - סורי שלא עניתי פשוט יש פה אנשים שקוראים את זה. משפחה: 39. אתה קרוב להורים שלך? כן 40 למי יותר, אמא או אבא? בתכלס, לאבא.. אבל אני אוהבת גם את אמא
מאוד. 41. יש לך אחים או אחיות? 2 אחים 43. מה אתה אומר על אימוץ? אממ יש לי במשפחה מאומץ ברזילאי ומאומץ אתיופי והם כ"כ אבל כ"כ יפים.. אני חושבת שיש סיכוי שאני יאמץ.. 45. מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? אחיי ובן דוד שני. 46. יש לך משפחה בחו"ל?
סתם שאלות קיטבג: 47. תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: when you're gone 48. שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה:דנה 49. בושם אהוב:הווו.. נקודת תורפה. אמוראמור, DKNY, פאנטזי, דולצ'ה וגאבנה לייטבלו. 50. תכשיט אהוב:עגילים. 52. יש חבר/ה?
53. דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן): יש המון
54. חלום שחלמת והתגשם:סדנתנוע , פוינטשוז. 55. ושאלה אחרונה....נהנת? אופקורס
הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה