../images/Emo32.gifמשעמם לי, אז אני אכתוב...
עוד יום כושל עבר על כוחותינו בלימודים. הרבה טקסטים מיותרים, הרבה וויכוחים חסרי שחר, הרבה זעקות פמיניסטיות לוחמניות המגובות בטענות "אבל אם היא הייתה כוסית לא היה לה אכפת", והרבה דפיקות ראש אישיות שלי בשולחן בנסיון לשים קץ לאיוולות. רק היום הגעתי למסקנה הרשמית [והכמובן, בלתי נרקיסיסטית בעליל] שבקלות ניתן היה לבסס עלינו סדרת דרמה יומית מוצלחת במיוחד. שלא לומר, טלנובלה. הרי כל הסטריאוטיפים כבר פה! [מה גם שרוב חבריי לספסל אף יפים באופן שערורייתי, מה שבעיקר מעורר חשד] הגיקית המעצבנת [והיפה] שכולם אוהבים לשנוא ומתעקשת להמציא ביטויים ["פישקו עפעפיהם", עאלק] ולחשוב שזה פיוטי, יוצא-הודו ההזוי [והיפה] בן ה-30 שמתעקש שהוא לא יודע מה זה ניו-אייג' ואף מתנגד לזה אך מציע לכולנו "לפתוח את המיינד", הבלונדינית המושלמת [יפה, חכמה, כשרונית, מצחיקה, הייתי-מאחלת-לה-מוות-אבל-אני--אוהבת-אותה-יותר-מדי] מהרצליה-פיתוח שכולם מאוהבים בה אך מתעקשת לשמור מרחק, הפריקית הרוסיה [והיפה] מכוסת הקעקועים ובעלת האטיטיוד הבעייתי שמבקרת כל טקסט ואדם ברשעות אופיינית, השקט המסתורי [והיפה] שמשוכנע שהוא סמוראי יפני במיל', הסטלן הערס-לשעבר שמצא את האור והפך לפעיל פוליטי מיליטנטי-כמעט שחותר תמיד לצדק חברתי אך גם להשכבת כל נקבה העוברת ברדיוס הקרוב [דווקא לא יפה במיוחד, אבל רב קסם אישי], החצי-אוטיסט/בעל תסמונת האספרגר הממלמל מילים בלי קשר ליקום והמורות מתמוגגות ממנו כי מדי פעם יוצאת לו הברקה בלי שהוא שם לב, צמד הגיקים האינטיליגנטים עם המבטא הזר והמבט הציני על היקום שיורדים על כולם בצד בינם לבין עצמם ותכל'ס בזים ושונאים את כולנו בצדק גמור, התלאביבית הטיפוסית אך דתייה-לשעבר [היפה] שעונה על כל הקריטריונים של הקלישאה התלאביבית ומקפידה למלצר רק בבארים הנחשבים ביותר ולקחת רק את הסמים הכי יוקרתיים בשטח בשביל לשמור על המוניטין, ועוד רבים וטובים... [בואנה, זה היה משפט ארוך] בקיצור, שיעור שלם, שעה שכולם התווכחו להם על נושאים כה בלתי-מעניינים וחסרי חשיבות, אני הייתי עסוקה בלבנות בראשי את הטלנובלה שלנו. רק מה חבל שגם אני לוקחת בה חלק די משמעותי. ומה חבל ש...טוב, זה די מעצבן אפילו. מכל מקום, תמיד מצחיק פה. וזה הכי חשוב. טרילילי. טוב, כתבתי יותר מדי שטויות חסרות פואנטה. די.