קיילי מינוג בתפוז
אנשים

Magic Melody

New member
../images/Emo201.gif

אם זה המיונים הראשונים לאבחנה פסיכוטכנית, תבואי במצב רוח חברמני, כי הולכת לראיין אותך מאבחנת פסיכוטכנית ממש חמודה, שתרצה לראות את הצד החברותי שבך.. היא תשאל אותך שאלות על החיים שלך, וגם תתן לך סיטואציות כגון - אם בא אלייך לראיון מלש"ב שבקושי מדבר, מתבודד, וכאלה, סתם בתור התחלה לאן תרצי שהוא ישלח - ע"פ מראה ראשוני - לקרבי או לא? את אמורה להגיד שבגלל שהוא לא מראה שום יצר חברוּת, נכונות להיות בקרבי, שיתוף פעולה וכדוומה, אז הרושם הראשוני שלך ממנו הוא שהוא יתאים לתפקיד שהוא לא קרבי, כי בתפקיד קרבי צריך בין השאר גם שיתוף פעולה הדדי בין החיילים, יכולת להסתדר עם אנשים, חברותיות וכאלה... בקיצור, כבר כמה שנים אני קוראת הודעות שלך בפורום, את נשמעת לי לא טיפשה בכלל, זה קטן עלייך. עכשיו, הראיון השני של אבחנה פסיכוטכנית, זה מול שלושה אנשים לא סימפתיים במיוחד. עכשיו במבט לאחור אני די מבינה שהכל בכוונה להלחיץ אותך, אבל אז לא קלטתי את זה כלכך ושקשקתי בראיון מולם.. עדיין אין לי מושג איך התקבלתי. אוקיי -פה זה כבר עניין שלהם.. הם - לפי האופי שלך - מחליטים אם את מתאימה או לא.. אז אם לא תתקבלי [זאת במידה ואת בכלל רוצה להתקבל כן?], אין לך מה להתבאס, כי זה סתם כי את לא מתאימה להם מבחינת האישיות שלך. את פשוט צריכה לבוא לשם רגועה.. להפגין ביטחון ונכונות להיות בתפקיד. בהצלחה !! וסורי על החפירה.. מקווה שזה יעזור לך לפחות, [וכל זה בהנחה שאת בכלל רוצה להיות מאבחנת פסיכוטכנית
]

Magic Melody

New member
אה, ותרגישי טוב בובה,

העיקר שבסופו של דבר את תהיי נקייה מסיגריות.. תשרדי בינתיים את כל תופעות הלוואי הנוראיות.. זה שווה את זה.

TiKi PooH

New member
אלליי, יעל איך באת טוב.

בעקרון אבחון פסיכוטכני נשמע לי לא רע בכלל, אבל בהחלט רק אם אני לא אצליח להכנס לדובר צה"ל/ לאחת מיחידות הצילום.. טוב לדעת מה בערך הולך להיות שם, אם כי גם ככה לעמוד מול אנשים שרואים אנתרופולוגיה מתוך שינה זה עניין מלחייייץ.. נערף, יהיה טוב.. תודה רבה אניוואי (:)

MaddyD

New member
טוהר

באמת שהרבה זמן לא ואתמול ישבתי, מול השיעורים בכמותי ובדיוק רבתי עם אחותי והמכנס נורא לחץ והוא שלח סמס 'זה לא ייצא היום, אני חנוק מלימודים' והרגשתי את זה עוטף אותי שחור משחור נכנס ונבלע בתוכי תוך כדי חודר את כל נקבי הוא שאל אם הכל בסדר אמרתי שלא שזה חוזר ושזה לא רק דכאון הפעם. זה שוב המחשבות האלה. הוא ידע שיש לי את זה הכל בתאוריה הוא לא ראה אותי אף פעם שבורה בעצם עם מבט סדוק וריק שעתיים הוא ניסה לדלות ממני אם אני הולכת להתאבד אם הדכאון יהרוג אותי אמרתי שיהיה בסדר ושכדאי שנפרד כי כמה אני יכולה להרוס לאחרים כל טיפת שפיות והוא אמר שאולי כדאי הפסקה ואז הוא חזר בו ואמר שאני אבוא אליו כי זה בדרך כלל מרגיע אותי ונסעתי על הרכבת לא שמעתי כלום, שוב תחושת הניתוק הזאת שמציפה אותך לשום מקום בערך אמצע הדרך בין טביעה במצולות וקצת מתחת לקרקע נוגעת לא נוגעת אבל רואה ולא באמת וירדתי מהרכבת להדליק סיגריה חיפשתי את האוטו שלו ולא מצאתי, הנחתי שמאחר והוא בא וחיבק אותי וכל הדרך הביט בי במבט המודאג הזה שלו בעודו מדבר על לימודים מחזיק לי את היד מרגיש את הרעידות ומתיישבים לעשות שיעורים 'אני לא יכולה' בואי לחדר ואנחנו יושבים במיטה והוא מחזיק אותי מבפים אני מרגישה שהוא איתי ולא מרגישה 'את לא בסדר הייתי בטוח שזה יעזור' - גם אני חשבתי. באמת וישבנו ואמרתי לו שכדאי שאני אחזור לקחת תרופות והוא הסכים כי זה בסך הכל האיזון הכימי במוח ויש לזה פתרון ואי אפשר ככה להסתובב במצב כבוי כל הזמן והוא חיבק אותי כל הזמן והחזיק לי את היד אמרתי לו 'אני מצטערת שבאתי זה היה מיותר' והוא נשבר 'את מייאשת אותי. אני מנסה . אני מנסה, רק להיות פה, לא להוציא אותך מזה רק להיות איתך ואת מייאשת אותי מה את רוצה' ואמרתי לו את האמת "זה יכול להמשך עכשיו הרבה זמן. אתה יכול להתמודד עם זה?" וגםהאמת שלו יצאה "אני לא יודע, זה מצב חדש.. על כמה זמן מדובר" אני בהיתי בו מהקצה השני של החדר 'אני לא יודעת. זה לא מדע מדויק' פתאום משהו בו התרכך "מה היית עושה אם זה היה קורה לי" לא היו לי ספקות 'יושבת ומחזיקה לך את היד, עד שתעבור הסערה' "אז למה את חושבת שהמצב עבורי יהיה שונה? את לא מכירה אותי?" הוא משך אותי אליו וחיבק אותי חזק והרגשתי קצת ענן שמתפוגג. קצת ראיתי והרגשתי אותו פתאום והחזקתי לו את היד חזק שכבנו. באמת רק אהבה הייתה שם ואז גם הוא. סיפר לי דברים שכל כך רציתי כבר לשמוע, ולא ממנו שיכור ונרדמנו והיד שלו עלי והיד שלי עליו והתעוררתי 6 פעמים רק כדי לבהות בו לראות שהוא מרגיש אותי שהוא מתעורר אלי ומנשק לי את האף 'אני מבטיח שיהיה בסדר' ובבוקר הוא מסתכל לי בעיניים 'אני כל כך מקווה שהיום את יותר בסדר' ואני כן.. יצאתי מהלופ

../images/Emo203.gifאמאלה. צימררת לגמרי...

אני מקווה שיהיה בסדר ושתצליחי לעבור את זה ביחד איתו, ואני כמוך, דווקא בעד תרופות... למה לסבול אם אפשר לעזור לזה להיות יותר קל בעזרת כדורים? תרגישי טוב.

LimiMimi

New member
ואו דנה..

ממש ריגשת אותי עכשיו, באמת. כלכך מרגיעה אותי המחשבה שאת נמצאת בסיטואציה כזאת והוא יודע להתמודד, הוא לא בורח. רואים שאכפת לו ממך באותה המידה שאכפת לך ממנו.. וזה נשמע באמת טהור ונכון.. אני ממש שמחה בשבילך על זה, ממש. ומה בסוף, את תתחילי לקחת את הכדורים?

TiKi PooH

New member
בנות שהפסיקו לעשן.

לפניי שאני מאבדת עשתונותיי, מה לעזאזל אפשר לדחוף לפה במקום סיגריה חוץ ממסטיקים? אני לא יודעת מה לעשות עם עצמי ואני כל הזמן אוכלת שטויות . ומסטיקים. וכל חמש דקות מסטיק חדש.. וחוצמזה- עברו שני לילות בלי עשן, ובשניהם לא הצלחתי לעצום עין ליותר משעתיים. מישהי יודעת אם קיים קשר בין השניים או שסתם נדפק לי שוב השעון הביולוגי?

Oo The Gush Oo

New member
אני הפסקתי בלי להכניס כלום לפה ../images/Emo3.gif

לא יודעת, פשוט הרגשתי מסריחה. אבל אני הרבה נושכת את השפתיים, אולי זה קשור.

©big smile©

New member
מסטיק זה הכי עוזר, לפי נסיוני המועט.

אני זוכרת שממש נתפסה לי הלסת בגלל זה חח ולגבי השינה? אולי את מעסיקה את עצמך ברצון לסיגריה, או שאת פשוט חושבת על זה יותר מדי. תתחילי בשכנועים שזה באמת מה שאת רוצה ושאת יכולה, ולאט לאט זה יהיה באמת ככה. בהצלחה וכל הכבוד!

RainbowL

New member
אבא שלי התמכר למאסט ללא סוכר

יש אפרסק, לימון וריבת חלב ולאיודעת לו זה עזר...

../images/Emo32.gifמשעמם לי, אז אני אכתוב...

עוד יום כושל עבר על כוחותינו בלימודים. הרבה טקסטים מיותרים, הרבה וויכוחים חסרי שחר, הרבה זעקות פמיניסטיות לוחמניות המגובות בטענות "אבל אם היא הייתה כוסית לא היה לה אכפת", והרבה דפיקות ראש אישיות שלי בשולחן בנסיון לשים קץ לאיוולות. רק היום הגעתי למסקנה הרשמית [והכמובן, בלתי נרקיסיסטית בעליל] שבקלות ניתן היה לבסס עלינו סדרת דרמה יומית מוצלחת במיוחד. שלא לומר, טלנובלה. הרי כל הסטריאוטיפים כבר פה! [מה גם שרוב חבריי לספסל אף יפים באופן שערורייתי, מה שבעיקר מעורר חשד] הגיקית המעצבנת [והיפה] שכולם אוהבים לשנוא ומתעקשת להמציא ביטויים ["פישקו עפעפיהם", עאלק] ולחשוב שזה פיוטי, יוצא-הודו ההזוי [והיפה] בן ה-30 שמתעקש שהוא לא יודע מה זה ניו-אייג' ואף מתנגד לזה אך מציע לכולנו "לפתוח את המיינד", הבלונדינית המושלמת [יפה, חכמה, כשרונית, מצחיקה, הייתי-מאחלת-לה-מוות-אבל-אני--אוהבת-אותה-יותר-מדי] מהרצליה-פיתוח שכולם מאוהבים בה אך מתעקשת לשמור מרחק, הפריקית הרוסיה [והיפה] מכוסת הקעקועים ובעלת האטיטיוד הבעייתי שמבקרת כל טקסט ואדם ברשעות אופיינית, השקט המסתורי [והיפה] שמשוכנע שהוא סמוראי יפני במיל', הסטלן הערס-לשעבר שמצא את האור והפך לפעיל פוליטי מיליטנטי-כמעט שחותר תמיד לצדק חברתי אך גם להשכבת כל נקבה העוברת ברדיוס הקרוב [דווקא לא יפה במיוחד, אבל רב קסם אישי], החצי-אוטיסט/בעל תסמונת האספרגר הממלמל מילים בלי קשר ליקום והמורות מתמוגגות ממנו כי מדי פעם יוצאת לו הברקה בלי שהוא שם לב, צמד הגיקים האינטיליגנטים עם המבטא הזר והמבט הציני על היקום שיורדים על כולם בצד בינם לבין עצמם ותכל'ס בזים ושונאים את כולנו בצדק גמור, התלאביבית הטיפוסית אך דתייה-לשעבר [היפה] שעונה על כל הקריטריונים של הקלישאה התלאביבית ומקפידה למלצר רק בבארים הנחשבים ביותר ולקחת רק את הסמים הכי יוקרתיים בשטח בשביל לשמור על המוניטין, ועוד רבים וטובים... [בואנה, זה היה משפט ארוך] בקיצור, שיעור שלם, שעה שכולם התווכחו להם על נושאים כה בלתי-מעניינים וחסרי חשיבות, אני הייתי עסוקה בלבנות בראשי את הטלנובלה שלנו. רק מה חבל שגם אני לוקחת בה חלק די משמעותי. ומה חבל ש...טוב, זה די מעצבן אפילו. מכל מקום, תמיד מצחיק פה. וזה הכי חשוב. טרילילי. טוב, כתבתי יותר מדי שטויות חסרות פואנטה. די.

DIE kvar

New member
../images/Emo32.gif נכון זה מעצבן

ששואלים מישהו אם יש לו סיגריה והוא עושה מן פרצוף ואומר "אני לא מעשן!" מישהו שאל אם אתה מעשן??? כולה שאלתי אם יש לך סיגריה! נסגור את זה בכן או לא, לא ביקשתי פירוט!

למעלה