קיילי מינוג בתפוז
אנשים

../images/Emo68.gif

שאלות כלליות: שם: הילה גיל: 19 מזל: שור המילה הראשונה שעולה לך בראש: קפה (שתיתי כבר שניים מאז שהתעוררתי, ב11) מחשבות: 1. הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר: זה תלוי ביום, כמובן. במשך רוב השבוע אני קמה ומגלה בכל פעם מחדש שאני בגיהנום, אז אני חושבת על כמה שאני רוצה למות. :) 2. ולפני שאתה הולך לישון: גם זה תלוי. בדרך כלל על היום שעבר ועל מה שהולך להיות מחר. בימי רביעי אני הולכת לישון במחשבה ש; בחמש בבוקר הביתה!!1 3. מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך? במשך רוב השבוע, ממלא אותי הרצון למות. 4. יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו? כמובן. 5. כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול? בדרך כלל, כן. צבעים: 6. מה דעתך על ורוד? לא מתה עליו, אבל שיהיה.. 7. מה הצבע האהוב עלייך? גווני הכחול 8. איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו? אפור 9. אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר? לא יודעת. בא לי כבר לצבוע ת'חדר ;[. 10. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? כמובן, לא סתם למדתי אמנות שלוש שנים. אוכל: 11. מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול? טוסטים/שניצל תירס 12. אתה אוכל ארוחת בוקר? לא 13. מה הדבר שבחיים לא תאכל? לא יודעת. 14. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר? לא שזכור לי 15. האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול? הרבה אנשים נגעלים משניצל תירס, אני לא מבינה למה 16. צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה? הכל 17. טעמת פעם אוכל של כלבים? לא 18. למה? כי בפעם האחרונה שבדקתי, לא הייתי כלב 19. איזה סוג של אוכל אתה אוהב? אוכל טעים. אבל מעט ממנו, כדי לא להשמין. 20. קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהוא? כמובן.. פנאי: 21. יש לך תחביבים כלשהם? כמובן 22. אתה מבצע אותם טוב? אני מאוד, מאוד משתדלת. 23. איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך? כל כישרון יתקבל בברכה, לא יזיק לי אחד. 24. אתה מתנדב בגוף כלשהוא? לא. 25. אתה עובד? לצערי הרב, לא. 26. מוסיקה אהובה: כל מיני 27. מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע? בבית. יותר חמים ונעים וכיף. חוץמזה, סגרו לנו את הקולנוע היחיד שהיה בסביבה. 28. מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה? לא זה ולא זה? 29. ריקוד עושה לכם את זה? באיזה אופן בדיוק? 30. מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל? סדרות, ריאלטיז וכאלו. מי ה.... 31. חבר/ה הכי טוב/ה? דימה (ו.. אלין, תמרה, דניאל, ספיר) 32. החבר הכי מנותק מהמציאות? וואו.. לא יודעת. 33. החבר/ה שאתה רב איתו כמעט כל הזמן? אין לי עם מי לריב, אני לא רואה חברים. 34. הכי חסר אחריות? אלין!! 35. הכי נודניק? אולג. חבר של אחי. 36. הכי תינוקי...? לא יודעת 37. הכי יפה/חתיך? רעיה, כמובן :)
38. החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו? אוח.. משפחה: 39. אתה קרוב להורים שלך? לאמא, כן. 40 למי יותר, אמא או אבא? אמא. אבא לא קיים בשבילי 41. יש לך אחים או אחיות? אחים 42. ואם אין לך, היית רוצה? 43. מה אתה אומר על אימוץ?
44. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? כמובן. 45. מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? בתדודה 46. יש לך משפחה בחו"ל? כן סתם שאלות קיטבג: 47. תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: האקונה מטטה ;[ למישהי יש את האמפי3 של זה? אני רוצה להעביר לפלאפון, ולא מוצאת! סעמק ;[. אוי.. אחפש באמיול! O: רעיון מעולה. 48. שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה: לין 49. בושם אהוב: בריטני ספירס ;[. אני חולמת עליו בלילות 50. תכשיט אהוב: לא מתה על תכשיטים אבל שרשרת מעניינת, לא בצבע זהב, יכולה למשוך את תשומת ליבי. 51. התמכרות כלשהיא: המ.. לא יודעת. 52. יש חבר/ה? כן 53. דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן): המ.. לא יודעת? 54. חלום שחלמת והתגשם: אע. 55. ושאלה אחרונה....נהנת? בטח..

ShiRa1101

New member
../images/Emo28.gifאבגדהוזחטיכלמנסעפצקרשת

שאלות כלליות: שם:שירה גיל:16 עוד 6 ימים! מזל:גדי המילה הראשונה שעולה לך בראש:במבה מחשבות: 1. הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר:לישוןןןןןן 2. ולפני שאתה הולך לישון:לישון:p 3. מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך?חושבת על הדברים שעוד לא עשיתי 4. יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו?כן! 5. כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול?לאא.... צבעים: 6. מה דעתך על ורוד?אחלה צבע שבעולם 7. מה הצבע האהוב עלייך?סגול 8. איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו?ירוק :X 9. אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר?כתומתום 10. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור?לא אוכל: 11. מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול?שוקולד 12. אתה אוכל ארוחת בוקר?כן 13. מה הדבר שבחיים לא תאכל?טחינה וכבד 14. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר?כבד 15. האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול?כן,|סלמון
16. צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה?הכל 17. טעמת פעם אוכל של כלבים?לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18. למה?כי אני לא כלבה! 19. איזה סוג של אוכל אתה אוהב?יפני,איטלקי,תאילנדי,סיני הכללללל 20. קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהוא?כן פנאי: 21. יש לך תחביבים כלשהם?כן 22. אתה מבצע אותם טוב?מממ 23. איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך?ריקוד 24. אתה מתנדב בגוף כלשהוא?כן 25. אתה עובד?בייביסיטר ומורה לחשבון 26. מוסיקה אהובה:ישראלי וגם לועזי.. 27. מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע?קולנוע 28. מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה?קלאסיקה 29. ריקוד עושה לכם את זה?כן 30. מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל?ריאליטי מי ה.... 31. חבר/ה הכי טוב/ה?ע' 32. החבר הכי מנותק מהמציאות? 33. החבר/ה שאתה רב איתו כמעט כל הזמן? 34. הכי חסר אחריות? 35. הכי נודניק? 36. הכי תינוקי...? 37. הכי יפה/חתיך?ס' 38. החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו?ע' משפחה: 39. אתה קרוב להורים שלך?כן.. 40 למי יותר, אמא או אבא?לא יודעת 41. יש לך אחים או אחיות?כן 42. ואם אין לך, היית רוצה?הייתי רוצה להחליף 43. מה אתה אומר על אימוץ?בעד 44. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה?אין לי.וכשהיה לי אוגר אז לא ממש 45. מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)?אף אחד 46. יש לך משפחה בחו"ל?כן סתם שאלות קיטבג: 47. תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש:it musy be love-madness 48. שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה:אייל 49. בושם אהוב:רושאס 50. תכשיט אהוב:שרשרת אני היי בנטוראל;) 51. התמכרות כלשהיא:שוקולד 52. יש חבר/ה?לא 53. דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן): 54. חלום שחלמת והתגשם: 55. ושאלה אחרונה....נהנת?כן

Miss Tika

New member
../images/Emo32.gif אאאאאאאאאאאאאא

תגידו לי בהצלחה!!! אני יוצאת לקורס קצינים, ועכשיו זה סופי לחלוטין. יום רביעי הקרוב, ה9.1, אני מתחילה הכנה. באמת שמאז שהחלטתי שאני רוצה לצאת (החלטתי ממש מאוחר, לפני שבועיים בערך), היתי עסוקה רק בלהלחם על דברים ולהזיז את כל צה"ל בערך (כי הגורמים שהיו אחראיים עליי לא נקפו אצבע וידעתי שאם אני לא אעשה הכל בעצמי אני פשוט לא אצא). ועכשיו, שסופסוף הצלחתי, סופסוף הודיעו לי שעברתי את המבחנים, שאני מיועדת לתפקיד שרציתי (למרות שבהתחלה החיל יעד אותי לתפקיד אחר שלא כ"כ רציתי, אבל גם על זה נלחמתי). וכשהכל בטוח פתאום כ"כ נלחצתי... פתאום קלטתי שאני עוזבת תפאקינג בסיס שלי שאני מתה עליו. אשכרה התחלתי טופס טיולים והזדכתי היום על כל הציוד שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111
OOO: ותכף אני עוזבת תמשרד ותבנות ותאנשים שאני כ"כ אוהבת יואו אלוהים, אפילו שרציתי ואפילו שזה לטובה, זה כ"כ קשה כשזה מגיע. ובכלל התחיל הלחץ מהקורס. איך יהיה. ומה יהיה. ואמאלה כל היום אני בהתקפי לחץ ובוכה. ובכלל, זה הסופ"ש האחרון שלי לפני הקורס, שבו אני אצא במקרה הטוב פעם בשבועיים ימי שישי. אני חייבת לנצל כל שניההה ומרוב שאני לחוצה שאני חייבת לנצל כל שניה, ולקנות דברים, ולהכין מתנות לכולם ולהספיק ללמוד תחוברת שיש לי עליה מבחן ביום הראשון של ההכנה, מרוב שאני לחוצה אני לא יודעת איך אני אספיק ומה אני יעשה וזה רק גורם לי לבכות כל רגע. וכולם בבסיס כ"כ מפרגנים וכ"כ בטוחים שאני אעבור, ואני באמת מקווה שאני אעבור את הקורס הזה... היום היתה לי שיחת סיכום עם המפקד שלי ובאמת שהוא היה מקסים. הוא החמיא לי כ"כ וכ"כ ריגש אותי, וכשאמרתי לו שאני פתאום נורא חוששת מהקורס, הוא אמר שהוא כל כך בטוח שאין לי מה לדאוג. שבערך מהרגע שאמרתי שאני רוצה לצאת, עוד לפני שעברתי תמבחנים הוא ידע שהוא צריך להתחיל להפרד ממני. והוא אמר שהוא בטוח בעיניים עצומות שאני יכולה לעבור את הקורס ושכל מה שנשאר לו זה רק לקנא ולשמוח בשביל מי שיקבל אותי כקצינה. איזה נשמההההה
ואין, הוא אמר עוד כ"כ הרבה דברים מדהימים... אני חושבת שאני אבכה אם אני אזכר מה הוא אמר לי :] ;[ אה, וסתם שתדעו, אני מיועדת להיות קצינת שלישות (מה שאומר שאני עוזבת את התפקיד הנוכחי של מאבחנת מחקר), ואני הולכת לעשות קורס קצינים במגמה של תומכי לחימה (מעוז), מסתבר ששלישים שמיועדים לגדודים ובסיסי שטח חייבים לעבור קק"צ תומכ"ל, ואני מתה מפחד כי זה קשההההההה ממש, אבל תודה לאל יש לי כושר מוגבל, אז יהיה בסדר. נכון? ;(( בקיצור, רציתי את זה ממש, נלחמתי על זה וסופסוף קיבלתי, אני רק צריכה להאמין שיהיה טוב ומה שצריך להיות יהיה בסוף, ותאחלו לי בהצלחה ובאמא שלכן תגידו לי איך נרגעים ותנו לי רעיונות מה לעשות בסופ"ש האחרון של חיי ;[[[[[[[[

חמודה,

זה כל כך לא הסופ"ש האחרון של חייך. יש שבתות שאת יוצאת בקורס, ויותר מזה - יש את השבתות שאת סוגרת בקורס שהן חוויה לכל דבר. ההכנה היא החלק הכי מדהים לפי דעתי [ככה זה היה אצלי], בה"ד 1 כלל וכלל לא קשה [למרות שעשיתי נחשון, אבל אין כל ככככככך הרבה הבדל בין מעוז לנחשון] מבחינה פיזית רק עניין השינה קצת קשה. אבל מסתדרים! וההשלמה.. טוב זה תלוי.
בכל מקרה, קורס זה חוויה צאי מהלחץ, תהני מהעובדה שנלחמת על מה שרצית, וקיבלת! אני קיבלתי השבוע סגן, ואני לא מאמינה שלפני פאקינג שנה וחצי!!!!!!! יצאתי לקורס.. שיהיה בהצלחה

אה ובעזרתהשם בליעיןהרע

חמסהחמסהחמסה
, חברה שלי יוצאת איתך לקורס כי אם היא אכן יוצאת, ההכנה שלה גם ברביעי, והיא מש"קית ת"ש אז תהנו. P:

Miss Tika

New member
באמת?

היא תהיה איתי בבה"ד 11, אבל היא עושה נחשון אז אנחנו לא נהיה ממש ביחד.. איך קוראים לה?

Miss Tika

New member
תודהההההההה :]]

ממש כיף לשמוע דברים כאלה מעודדים, באמת תודה!! מה התפקיד שלך? :) ומזל"ט על הסגן!!

אין על מה מותק,

רק אמרתי את האמת קורס קצינים.. חוויה בין הכי גדולות שהיו לי בחיים מכירים כל כך הרבה אנשים את תכירי את עצמך יותר טוב ותתפתחי.. הכי חשובה הגישה!  אני קמב"צית בח"א.. ותודה! 

Immortality

New member
טונווווותתת בהצלחה בובה!!!

סופסוף תהיה שלישה טובה [ולא סוליה של נעל] בצה"ל!!!!! אני גאה בך בטירוף ואת תעברי את זה כמו גדולה:) אוהבת אותך מליונים
דברי איתי!!

P i x i e s

New member
../images/Emo32.gif אוף די :[

אני שונאת את זה שברגע אחד העולם שלי מלא ובשנייה שאני עוצרת למלא מצברים, אני קירחת משני הצדדים. סה"כ רציתי הפסקה וזהו, נמאס לך לחכות ומצד אחד אני מבינה שקשה לך לחכות לי, ומצד שני... אוח יש לי קטע כזה עם פלירטוטים כנראה. נהניתי נורא מהחיזורים וכל השלבים המקדימים האלה אבל כשזה מגיע לדבר האמיתי אני לא מצליחה ועוצרת לחשוב. כי מה לעשות שהבנאדם היחידי שאני מצליחה להתנשק איתו כמו שצריך זה האקס. ולא מגיע לו מישהי כמוני, הוא בחור טוב מדי... אז למה אני מנסה להחזיר אותו כששנינו יודעים שהאקס זה הדבר היחידי בראש שלי? למה אני דפוקה?..

scene queen

New member
אני במצב דומה.

קראתי שוב את מה שכתבת, ואת מרגישה בדיוק כמוני! בול! אני בעצמי לא יודעת מה לעשות.. אבל יהיה בסדר

TiKi PooH

New member
../images/Emo32.gif כואב לי הראש, יש לי סחרחורת

אני עייפה ונטולת מצברוח באופן כללי. אוף. חוץ מזה, כואבת לי הבטן וכל מני אטרקציות כאלו, כאילו מישהו משחק בפרעות עם איזה וסת חילוף חומרים בגוף או משהו. שבוע הבא יש מיונים לדוברות ומידע, מתכונת באנגלית ומיונים לאבחון פסיכוטכני ואח"כ מתכונת בהיסטוריה ובגרות באנגלית אוף, יש לי מצב רוח מפונצ'ר לאללה

למעלה