שאלונים ומשחקים

lililulu

New member
"הילדה הכי..." של הפורום

תנו שמות רק של בנות הפורום. הכי מצחיקה: הכי מנסה להצחיק ולא מצליח לה (בקטע טוב אל תקחו ללב): הכי שמחה: הכי דכאונית: הכי פושעת: הכי ילדה טובה: הכי חפרנית: הכי מכפילה אותיות: הכי לא מובנת: הכי תוקעת סמיילי בכל הודעה: הכי סטלנית: הכי חרשנית: הכי לא משקיעה בלימודים: הכי יפה: הכי אנורקסית: הכי מקללת: הכי תמימה: הכי שרה כל הזמן: שהכינוי שלה הכי דבילי: הכי קטנה: הכי גדולה: הכי שומרת על הסדר: הכי מבלגנת: הכי אוהבת את הגיים בויז: הכי שונאת את הגיים בויז: הכי ספורטיבית: ואחרון.... החברה הכי טובה שלך:

נוופריי

New member
נוק[:

הכי מצחיקה:נאאממ אין פה מצחיקות , אבל ח ודלז . הכי מנסה להצחיק ולא מצליח לה (בקטע טוב אל תקחו ללב):רובן D= הכי שמחה:אממ, הכי דכאונית:??????? הכי פושעת:אניייייייי הכי ילדה טובה:אוראל הכי חפרנית:חחחח נטעD: הכי מכפילה אותיות:חחחחחחח קרן הכי לא מובנת:חחחח נאממ הכי תוקעת סמיילי בכל הודעה:רותם.... הכי סטלנית:נאממ הכי חרשנית:דלז הכי לא משקיעה בלימודים:לא דעת הכי יפה:אממ ,, יש הרבה חן דלז .. הכי אנורקסית: הכי מקללת:חחחחחחחחחחחחחחחחח הכי תמימה:אממ מריה!! הכי שרה כל הזמן:מיכל שהכינוי שלה הכי דבילי: הכי קטנה:אוראל הכי גדולה: הכי שומרת על הסדר:מיכל הכי מבלגנת: הכי אוהבת את הגיים בויז:אממ,,.. אין פה כאילוץ הכי שונאת את הגיים בויז:כולם:D:D הכי ספורטיבית:עמית?! ואחרון.... החברה הכי טובה שלך:חחחחחחחחח דלז ותותי

lililulu

New member
אני [=

הכי מצחיקה: שירה הכי מנסה להצחיק ולא מצליח לה (בקטע טוב אל תקחו ללב): לא יודעת הכי שמחה: מיכל הכי דכאונית: לא יודעת הכי פושעת: נופרD: הכי ילדה טובה: אוראל הכי חפרנית: מיייכD; הכי מכפילה אותיות: אממ...אולי ספיר...חחח הכי לא מובנת: לא יודעת הכי תוקעת סמיילי בכל הודעה: רותםD= היא גם ממציאה סמיילים^__^ הכי סטלנית: גם נופר הכי חרשנית: מיכ החתיך הכי לא משקיעה בלימודים: אממ...אני? הכי יפה: הו יש הרבה... הכי אנורקסית: דילבD; הכי מקללת: נופר וחןD= הכי תמימה: אוראל...בעצם היא כבר לא...חחח הרסנו אותה...אז מריה הכי שרה כל הזמן: מיכל נופר ורותם שהכינוי שלה הכי דבילי: שירקD; הכי קטנה: נראה לי נטע לא? הכי גדולה: שירה?
הכי שומרת על הסדר: דילב הכי מבלגנת: מיכל כל היום שרשורים שלה שרה סקעתD: הכי אוהבת את הגיים בויז: העדי יוסף הזאת שבכתה כשהם התפרקוD= הכי שונאת את הגיים בויז: רותם הכי ספורטיבית: לא יודעת ואחרון.... החברה הכי טובה שלך: אין לי חבריםXD

../images/Emo135.gifאני לא חרשנית . ../images/Emo7.gif

אני לומדת טוב . XD ואני לא חופרת , את חופרת חחחחחחחחחחחחחחחחחח D; אה ואני שומרת על הסדר לא מלגנת . = D

../images/Emo135.gifעונה . D =

הכי מצחיקה: שירה ולדילב יש יציאות . XD הכי מנסה להצחיק ולא מצליח לה (בקטע טוב אל תקחו ללב): אני . D; הכי שמחה: ספיר . D: הכי דכאונית: אממ , הכי פושעת: חחחחחחחחחחחחחחחח אני . D: סבתא שלי עושה לי - מה זה ? , עגילים זה לפושעות . XD נקרעתי . D: סתם אממ נופר (?) הכי ילדה טובה: מריה .
הכי חפרנית: ספיר ועמית . XD הכי מכפילה אותיות: ספיר . הכי לא מובנת: אממ הכי תוקעת סמיילי בכל הודעה: רותם ואני גם . D; הכי סטלנית: רותם לא ? . O = הכי חרשנית: הדר . D: הכי לא משקיעה בלימודים: עמית הכי יפה: אף אחת . כולם מכוערות . D; סתם כולן יפות . :) הכי אנורקסית: דילב .
הכי מקללת: רותם , שירה , עמית , נופר ... , הכי תמימה: מריה . הכי שרה כל הזמן: אני D; שהכינוי שלה הכי דבילי: אממ ,, הכי קטנה: הדר \ אוראל \ מריה .. , לא בדקתי . P = הכי גדולה: דילב (?) . הכי שומרת על הסדר: אני דילב חחחחחחח סתם יש עוד . הכי מבלגנת: עמית . DDD = הכי אוהבת את הגיים בויז: אממ , מריה ? . אני לא מחשיבה ת'פאקצות . :) הכי שונאת את הגיים בויז: כל הפורום .
הכי ספורטיבית: אממ ,,,, ואחרון.... החברה הכי טובה שלך: הדר + אוראל . [:

O דילב O

New member
../images/Emo105.gifעונה !

הכי מצחיקה: שירה ונופר
הכי מנסה להצחיק ולא מצליח לה (בקטע טוב אל תקחו ללב): יש כמה וכמה. הכי שמחה: עמית ומיכל הכי דכאונית: דכאונית לא אבל מתקשרת לזה רותם.. חח 3> הכי פושעת: נופר D: הכי ילדה טובה: מריה , אוראל והדר. הכי חפרנית: עמית הכי מכפילה אותיות: ספיר הכי לא מובנת: ירדן הכי תוקעת סמיילי בכל הודעה: אוראל הכי סטלנית: חן D: הכי חרשנית: מיכל והדר D: הכי לא משקיעה בלימודים: שירה D: הכי יפה: כולכן : ] הכי אנורקסית: אף אחת חס וחלילה שלא יהיו לנו פה אנורקסיות. מיכל ועמית? מגעיל מאוד מצדכן. הכי מקללת: נופר , אני , חן ... הכי תמימה: מריוש ( : הכי שרה כל הזמן: רותם חחחחח שהכינוי שלה הכי דבילי: עמית הכי קטנה: אוראל לא? הכי גדולה: אני , שירה ורותם אני חושבת. הכי שומרת על הסדר: אני ! הכי מבלגנת: תודה לאל אף אחת. הכי אוהבת את הגיים בויז: ירדן ! הכי שונאת את הגיים בויז: רותם ונופר חחחח הכי ספורטיבית: נופר [?!] ואחרון.... החברה הכי טובה שלך: חן ונופר !

O דילב O

New member
../images/Emo105.gifמוסיפה !

הכי אוהבת את הגיים בויז: ירדן ובתאל החברה הכי טובה שלך: חן נופר ושחף !!!!

../images/Emo210.gif לא נכון,אני לא תוקעת סמיילי בכל משפט:)

חחחחחח סתםם , אבל ברור שאני לא תוקעת D; רק כשצריך :)

MaStuLa76

New member
בלופ .................. ../images/Emo12.gif

הכי מצחיקה:אני , עמיתאל הכי מנסה להצחיק ולא מצליח לה (בקטע טוב אל תקחו ללב):בלופ..ספיר הכי שמחה:מיכל הכי דכאונית:רותם הכי פושעת:פושעים יש רק בכלא הכי ילדה טובה:מריה הכי חפרנית:מיכל,עמיתאל הכי מכפילה אותיות:ספיר,קרנית הכי לא מובנת: הכי תוקעת סמיילי בכל הודעה:רותמן הכי סטלנית:בלופ,אני. ודנית. הכי חרשנית:עמיתאל הכי לא משקיעה בלימודים:אני הכי יפה:דנית הכי אנורקסית:דיל המשכיל הכי מקללת: הכי תמימה:מריה הכי שרה כל הזמן:מיכל שהכינוי שלה הכי דבילי:עמיתאל הכי קטנה:אוראל? הכי גדולה:אני הכי שומרת על הסדר:דיל הכי מבלגנת:מיכל הכי אוהבת את הגיים בויז:מריה? הכי שונאת את הגיים בויז:בלופ כל השאר הכי ספורטיבית:אני,לעזאזל. ואחרון.... החברה הכי טובה שלך:דנית.עמיתאל.בלופ.ביי

lililulu

New member
אז אני קוראת לך דליילה

Hey there Delilah I know times are getting hard But just believe me girl Someday I'll pay the bills with this guitar We'll have it good We'll have the life we knew we would My word is good........... די אני מאוהבת בשיר הזה

למעלה