../images/Emo105.gifעונה.
קוראים לך: דילב. אם היית יכול לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? ליאן. השם הכי יפה לילד? איליי, אושרי. השם הכי יפה לילדה? ליאן, אושר. הכינויים שיש לשם שלך? דילבי , דילבוש , דיל. הכינוי הכי אהוב? דילבי , דיל . מה השם הכי מצחיק ששמעת? סנאית D= האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו?חצ יממנו. האם תקרא לבת שלך על שמך? לא. אם היית נולדת במין השני, איך היו קוראים לך? לא יודעת אבל אני אפילו לא רוצה לחשוב על להיות המין השני חח מזל? בתולה. מידת נעליים? 40 - 41 חיות מחמד? כלב , דולפין , חתולים , סוסים , אוגרים , ארנבים. עוד? כיתה? י'. איזה שפות את מדברת? עברית , אנגלית וגם קצת ספרדית. בת כמה את? 16 ו- 3 חודשים :] החלום שלך? להצליח בכל מה שאני רוצה ולחיות באושר ועושר ( : את חושבת שהוא יתגשם? אמן. מה אוהבת לאכול? הכל :] חוץ מחצילים. מה אוהבת לשתות? הכל חוץ ממיץ פטל. צבע עיניים? חום בהיר. צבע שיער? חום . רגישה לדגדוגים? מאוד חחח כמה אחים? 3 אוהבת את החיים? משתדלת = ] מסר לחיים? מה שוקרה קןרה לטובה. ואם אתם אוהבים תאהבו עד הסןף בטוב וברע. יש לך גשר? היה. יש לך משקפיים\עדשות מגע? עדשות מגע. מה הדבר הכי חשוב לך? להיות מאושרת ושיהיה לי אהבה. יש חבר? לא. ממה את הכי פוחדת? מהמוות. צבעת פעם את השיער? לא. גיל שהיית רוצה להיות? 19 , 20 יש פירסינג? טבור. קעקועים? לא. האם אתה חי את הרגע? משתדלת. יש לך סודות? כן. אתה שונא את עצמך? לא. את אוהבת את כתב יד שלך ? כן. יש לך הרגלים רעים? לא..