../images/Emo119.gifעונה. חלק 2 !! + נופר קראי ../images/Emo6.gif
ביה"ס 85. מורה אהובה: כוכייי תמיד תישאר בליבי :] 86. מורה שנואה: מאיה 87. מורה שנתן לך בטחון עצמי: כוכי 88. מורה שהוריד לך את הבטחון עצמי: מאיה
אבל ביטחון שקשור ללימודים כן ? 89. מורה שירד עלייך: חח שתרד עלי אני רוצה לראות 90. מורה שאוהב אותך הכי הרבה: כוכיי ונסים וקנין :] 91. מורה שלימד אותך הכי הרבה מקצועית: לא דעת 92. מורה שלימד אותך הכי הרבה על החיים: כוכי 93. מורה שהציל לך את העתיד: חח איי אייא יי D: 94. מורה שהרס לך את העתיד: פחחחח 95. מורה שלימד אותך הכי פחות מקצועית: המחנכת שלי כיום
96. מורה סתמי: כנ"ל 97. המורה הכי מצחיק: היו הייתה ציפי משהו לא זוכרת ת'שם משפחה 98. המורה הכי "חבר טוב": כוכייי
100. מורה שאמרת לעצמך: " אני חייב להרשים אותו!": כמעט כולם 101. מורה מעצבן בטירוף: מאיוצ'קה מיהו החבר: 101. שהכי עוזר לך: נופר, חן, פז ... 102. שהכי מקשיב לך: חחחח תמיד שאני מדבר מקשיבים לי אני מדברת מענין
103. שהכי מצחיק אותך: נופר נופר
104. שאתה הכי מצחיק אותו: משתדלת את כולם
105. שגרם לך לבכות: לא זוכרת 106. שגרם לך לצחוק עד שתן: חחחחחח נופר 107. ששינה לך את הדעות לגבי החיים: אי איי מאיפה אני יודעת? 108. ששינה לך את הדעות לגבי עצמך: כנ"ל 109. שנתן לך להרגיש תלוי בו: כנל 110: שפגע בך: לא זוכרת 111: שעזר לך בעת דיכאון עמוק: נופר חחח מה אני יעשה עם העדשותת?!?!?! אני יחיה איתם כל חיי?
112: שלא דיברת איתו יותר: אין דבר כזה אני בסוף משלימה 113: שאתה ממש רוצה לראות אותו עכשיו: - 114: שאתה ממש רוצה לדבר איתו עכשיו: - 115: שקנית ממנו את אותו בגד: מההV? 116: שהעתקת בדיחה ממנו: ?! \= דברים זולים אך מאפיינים: 117. מהו השיר הכי אהוב עלייך: למעני , אל תדאג ,שיר בעיפרון - בית הבובות , ליבי נשבר - סינרגיה , לאונרדו ועל קו המים - עברי לידר 118. מהו השיר שהכי תקוע לך בראש: שיר בעיפרון
119. מהו השיר שהיית רוצה לשמוע בעת מבחן: אל תדאג 120: מהו השיר שהיית רוצה לשמוע כל פעם שהיית רואה את אהובתך: אין לי אהוב
121: מהו השיר שהיית רוצה לשמוע בחתונה ( שאלה זולה): "ואז תבואי תבואי אלי לבושה בשמלה לבנה ..." 122: בהלוויה: חחחח S: 123: בדרך לביה"ס: אני שומעת מה שיש לי בפלאפון. 124: במסיבה: מה שיש נו ! 125: מהו השיר שהכי הזדהת איתו: יש מלא אבל נכון לכרגע אז שיר בעיפרון 126: מהו השיר שגורם לך לבכות: פיי יש מלא כאלה אבל "לפעמים." "לפעמים הים שקט ואין גלים.. גם אתה לפעמים , ומחר תזרח השמש מבעד לעננים , ותרגיש יותר טוב תרגיש חמים .." 127: מה השיר שאתה לא יכול לשמוע יותר בגלל שהוא מעצבן: הבוקר יאיר 128: מהו השיר שאתה לא יכול לשמוע בגלל שהוא מעציב: אני אוהבת דברים שנואים: 129: שחקן טלוויזיה: לא נראה לי שיש כזה 130: תוכנית: בוב ספוג רררררררררררררררר !!! 131: ביטוי מעצבן: כאילו דהה !
, מה ניש ? או "מה עושה?" יענו מה הקמצנות? שישאלו "מה את עושה?" 132: הדבר הכי מעצבן שאמרו לך: היו הרבה 133: הדבר הכי מעצבן שעשו לך: כנל 134: שאמרו לך באמצע הרחוב: חח זה היה שהייתי ממש ממש ממש רזה לפני איזה שלוש שנים מישהי עברה ואמרה כזה "איזה רזזזזה" 135. ערסים או רוסים: לא זה ולא זה אבל ברור שערסים 136. זקנים או צעירים: שניהם .. מה זה ? 137. גוגואים או פוגים: גוגואים יש לי אוסף :] 138. מאכל: חצילים 139. ממתק: צ'יטוס כאפה 140. מקום: אממ .. 141. סגנון לבוש: פשוט :] חחחח לדבריי נופר : שאנטי
142. חנות: הפנינג הם כאלה יקרייים מכפילים כל מחיר ! 143. מוכר: מה? עוד קצת: 144. חיות מחמד: מה איתם?
145. מוצא הורים: מצרים וצברים \ סורים 146. איפה נולדת: רמב"ם 147. ישראל ארץ טובה: משתדלת לא ? 148. איפה תתגייס: נראה .. 149. הרג חיות- דבר נורא, או חפיף? דבר נורא ואיום ! 150. הספר הכי טוב שקראת אי פעם: פי היו מלא. 151. הסרט הכי טוב שראית אי פעם: כנ"ל ^^ אני רואה וקוראת הרבה !