../images/Emo69.gif לחפור לחפור לחפור DDD:
דברים מביכים שקרו - אוקיי, נכנסתי לתחנת רכבת וספיר וניקול היו שם וספיר קפצה עליי וכמעט נפלו לי המכנסיים
אחר כך אמרתי להן:"אני אתבע את האוטובוסים האלו! האוטובוס גם איחר, גם פאקצות כמעט נפלו עליי וגם ערס אחד ישב מאחורי...." ואז אני קולטת אותו לידי
ועכשיו כל מה שקרה - יצאתי מהבית בחמישה לעשר וחיכיתי רבע שעה לאוטובוס (אולי אפילו 20 דקות
). הוא הגיע תודה לאל ונסע כל כך לאט! גררר. הגעתי לרכבת ופגשתי שם את ספיר (קרייזי
תחזרי יא מפחידת ילדים XDD ) ואת ניקול (
). ואז מירית הגיעה DDD: חיכינו יותר מחצי שעה לרכבת XDDD ואז אני קולטת ערס מהשכבה שלי
ובגללו נכנסו לקרון האחרון ואגב, הוא הסתכל לאן אני נכנסת ונכנס לשם גם XDDD בקיצור, ישבנו וספיר ומירית "דיברו" או יותר נכון צעקו XDD והיה משעשע DD: פתאום כשהרכבת התחילה לנסוע זה כזה:"*שם מוזר**שם מוזר* תעצור! תעצור!" ונכנסו מלא אנשים XDD ואז הגענו והלכנו להפנינג ומצאתי שם את נואה
ואז פגשתי את גאיה (שאני מכירה מפורום אחר
) אה.. ולפני את קרן ואחותה XDD ואז קרן קנתה לי בלונים (היה שם עמוס אז היא נכנסה עם הכסף שלי) ועל אחד כתבתי את הפורום ואת הקומונה ואז הוא עף לי
ואחד נתתי לנואה ואחד לחברה של תמר (לכבוד היומולדת שלהן) ואחד הייתי אמורה להפריח DD: ואז עלינו לגג ובכללי היה משעמם.
ואז סנפ באה XDDD וירדנו אחת על השניה XDD ואז סנפ הלכה וסתם הסתובבתי שם עם נואה וקרן ואז גם נואה הלכה
אז הסתובבתי עם ניקול וקרן
ואז אחרי שהפרחנו בלונים (ויש לי תמונות של זה) אני וספיר התחלנו לשגע את ניקול וכל שניה היא צילמה אותנו ואמרנו לה למחוק XDD בסוף יצאו אולי שתיי תמונות
שאולי אולי נעלה לפה
וגם עם מירית הצטלמתי XDD ואז פגשנו את איב
והוא, ספיר, מירית ונראה לי ידידה שלו [?
] הלכו לרצוח דגים בסושי
ואני וניקול החלטנו ללכת הביתה DDD: ואז נפרדנו מכולם והלכנו להיפרד מהם (הנ"ל) XDD ואז פגשנו את אלינור וניקול הייתה חייבת להצטלם איתה (הן היו ביחד בגן) ואני צילמתי (אני צלמת מוכשרת אגב XDD ) ואז אני וניקול הלכנו לרכבת ושם נפרדנו
הרכבת שלה הגיעה קצת לפני שלי.. (וכאן נגמרה פסקת ה'ואז') ישבתי ברכבת ליד אישה אחת ביקשה ממני את הפלאפון שלי להתקשר DD: ומולי אחת שלא הפסיקה לדבר וספסל ליד ישבו שתי בנות ובן מהמפגש
והם דיברו על טוקיו XDD ואני רק נקרעתי מהשיחה שלהם XDD הסתכלתי לחלון עם חיוך ענקי מרוח על הפרצוף XDD ואז הם שאלו אם הייתי במפגש. ונחשו מה אמרתי! אבל לא התחלנו לדבר ועדיין שיעמם לי
ואז יצאתי והאוטובוס כבר היה בתחנה והתחיל לנסוע אבל למזלי נכנסתי
וסתם השתעממתי שם והיו מלא ערסים ופאקצות
הגעתי הביתה, והנה אני פה! מוהאהאהאאהאהאהאהאהאה אולי תמונות