שרשור מפגש מעריצים(ות)

tissue

New member
כי אותך אני הכי מכירה.. ../images/Emo9.gif

ומה? לא נעים לך להיות מפורסמת ואהודה ? XDDDDDDDDDDD 333333333333>

LiHiLuSh

New member
../images/Emo69.gifשימו תמונות אני לא הייתי בכיתי על זההההה

../images/Emo191.gif אוקיי, הנה :

הגעתי לגג עם שתי חברות שלי, וראיתי מרחוק את חאאנה[
] וממש התביישתי לבוא ולהגיד שלום, ובסוף באתי והתחבקנו, ואז ראיתי את נואאא'לה הכוסית וגם קאארן הייתה שם, ואז גם ראיתי את סאאפיר והתחבקנו ואז הרגשתי ממש תקועה וממש התביישתי ואני וחברות שלי הסתובבנו לבד. אני כזאת ביישנית סעמק=\ --=---=- מחר אני קונה מצלמת אינטרנט ואני אפצה אתכן =] תוכלו לראות אותי[לצערכן] במצלמה ואני אפצה אתכן על המפגש! 333>

3has3

New member
../images/Emo69.gif כולם ראו אותי מרחוק

ואף אחד לא באה להגיד לי שלום
אני ילדה מפחידה, אה?
ספיר יותר XDD *והיא תבין. אני לא יורדת עליה או משהו DD: בדיחה פרטית
למרות שהיא לא פה
*

../images/Emo191.gif חח ממש ממש לא!

פשוט אני ילדה ביישנית, הבנת את זה כבר לא? מפגש הבא אני מחבקת אותך בלי הפסקה ואדבק אלייך עד שתתחנני שאלך כבר! 33>

3has3

New member
../images/Emo69.gif אבלאבל הרבה אמרו לי שהם ראו אותי

ולא אמרו לי שלום. פעם הבאה, אם זה לא יהיה מפגש פורום או משהו אני לא באה
נמאס לי כבר מהמפגשים הגדולים האלו שאף אחד לא מכיר אף אחד אחר XDD וכולם תקועים עם החברים שלהם
אז מעכשיו, רק מפגשי פורום/ קומונה

../images/Emo191.gif כןן היו שם כ"כ הרבה אנשים!

ומישהו שצעקה במבטא גרמני: טוווקיו הוטל הומואים XDD

X Slider

New member
../images/Emo7.gif עכשיו אתם גורמים לי לקנא ../images/Emo7.gif

ורק עכשיו חזרתי מהעבודה...

Simple Dani

New member
../images/Emo181.gifאני כל כך שמח שנהנתן..!

מצטערת שלא באתי ): את הרכבת הראשונה איחרתי >< והתכוונתי ללכת לשניה שהייתה אמורה לצאת בעשרים ל-20 הייתי כבר בתחנה והכל ופתאום המוכר כרטיסים אומר לי שהרכבת יוצאת רק ב-3 ): כל כך רציתי להגיע! ואני נורא מבואסת.. אבל דיברתי עם סאפירי ועם פוקע ואני אקנה לפחות את החולצה במפגש הבא[שאליו אני אגיע ולא משנה מה!] אגב, מי קנתה מחברות של טוקיו?

Rukia nik

New member
והנה החפירה שלי~

קודם כל לא ישנתי בכלל בלילה שלפני המפגש, אזד קמתי כמו זומבי עם כאבים בכל הגוף!
ואז... אמא שלי הסיעה אותי לרכבת בלוד ומשם נסעתי לרכבת ברחובות כמובן שבדרך התכתבתי עם חנה
בפאלפון! אח"כ חיכיתי כמה דקות בתחנת אוטובוס כי היה שם שקט ונעים ולא היה מפוצץ כמו בתחנת רכבת ואחרי כמה דקות חנה אמרה לי שספיר
(כרייזיספיר) בתחנת רכבת! אז הלכתי לשם ופגשתי את ספיר ואח"כ חנה הגיעה, ואחרי כמה דקות גם מירית
הגיעה! וכשחנה קנתה כרטיס לרכבת אז איזה דוס קטן הסתכל על ספיר ואז ספיר נופפה לו ביד לשלום והוא התחיל להרביץ לאוויר!
הילד מוגבל! אחרי שעלינו לרכבת מירית וספיר הריצו דאחקות, והיה מצחיק!
וכשהגענו לעזריאלי התחלנו להתפצל אני הלכתי עם ספיר ומירית שנעלמה לנו כל חמש דקות, וחנה חיכתה לנועה! אח"כ נכנסנו להפנינג וקנינו בלונים או יותר נכון ספיר נתנה כסף לויקי והיא קנתה את הבלונים, כי אנחנו עצלניות ולא היה לנו כוח לעמוד בתור! בחנות בלונים פגשתי את אלינור שהיא הייתה איתי בגן ובג'ודו ו..בקייטנה אבל אז עברתי דירה וגם היא ולא ראינו או דיברנו אחת עם השנייה 6 שנים! (זה היה נוסטלגיה) אח"כ עלינו לגג ולמירית עף הבלון! דקת דומייה על הבלון של מירית ___ ז"ל
אחרי איזה רבע שעה גם הבלון של ספיר עף וזה אומר שאני היחידה שנשארתי עם בלון!
כמובן שהחיילים באו גם אלינו איזה 3 פעמים ושאלו אותנו אם אנחנו רוצות לקנות את הדיסק
ואז סופסופ הפרחנו את הבלונים
וחנה וספיר החליטו שהם רוצות לעשות בוק שאגב, יצא ממש סקסי
אחרי זה אני וחנה התחלנו לחפש את אלינור כי הייתי חייבת תמונה איתה, כמובן שלא מצאנו אותה ורק אחרי שירדנו מהמדרגות וגיליתי שאמא שלי התקשרה אליי 6 פעמים וכבר שלחה את סבא שלי למצוא אותי בעזריאלי ראינו אותה! חנה צילמה אותנו תמונה מטושטשת למדי
(לא נורא חנה
) ואז פגשנו את סבא שלי שחיפש אותי בגג -.-" נפרדנו מספיר וממירית ונסענו ברכבת!
THE END זה כל הדברים שאני ממש זוכרת אבל היו הרבה דברים אחרים שעשינו, ולסיכום היה משעשע~

ElinorLahav

New member
ניייייקול ~

אני אוווווווווהבת אותך חחחח
כנננסי אלי 364701483 ושללחי לי תתמונה שלנוו חח אמא שלי רווצה לראות אותך
ביי ביי :]

3has3

New member
../images/Emo69.gif בזכות זה שאני צלמת מוצלחת לא רואים כלום

XDDD

למעלה