אין לי תמונות ../images/Emo9.gif
אבל זאת הזדמנות מצויינת לחפור לאנשים על המפגש.. DDD: באתי לעזריאלי בבוקר וחיכתי עד 12 ואז שלחתי לחאאאאנה SMS אם היא בקניון והיא אמרה לי שהיא תהייה שם עוד כמה דקות .. ואז היא התקשרה (וסוף סוף שמעתי את הקול שלה
) והיא שואלת אותי אם אני יכולה להיות בהפנינג ובדיוק הייתי שם אז אמרתי לה שאני מחכה לה ותיארתי לה מה לבשתי כדי שתדע איפה אני
ואז ראיתי אותה והיא באה עם קרן ועם אחותה התאומה ואז חאנה שלחה את קרן לקנות בלונים ואז פגשנו עוד המון המון אנשים מהפורום וגם לא מהפורום ( XDD ) בהפנינג קונים בלונים XDDD אחר כך עלינו לגג וסתם ישבנו ודיברנו ואז הצטלמנו במצלמה של גאיה ..
ואז פגשנו את ספיר מירית וניקול והמשכנו לדבר ולצחוק DDD: ואחר כך חיפשנו את תאאאמר שנים ואז היא באה אלינו עם שתי החברות שלה וחאאנה נתנה להן בלון ונשארה עם בלון אחד בגלל שהשלישי עף לה XDDD אחרי זה הלכנו לאכול ואני וחאאנה הלכנו לאיבוד XDD ואז חזרנו DDD: והיא קנתה לעצמה פיצה ואני עמדתי חצי שעה בתור לבורגראנץ' ואז אכלנו בגג וחאאנה הלכה לקחת את הבלונים מסנפ XDDDD ואז הייתי צריכה ללכת .. ;; אבל היה לי את הזמן הכי כיף בעולם 33333> היה ממש ממש כיף