What a lovely McWeekend

Little McMickey

New member
../images/Emo68.gif../images/Emo192.gifWhat a lovely McWeekend../images/Emo194.gif

יאיי אני עושה מקוויקנד ראשון שלי אחרי המון זמן.. לא רק פתיחת הודעה, אני גם אשתתף וזה יהיה ארוך XD
מצעד הלהיטים של מקפליי:
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
הלהקה המגניבה של השבוע:
אלבום שחרשתן עליו:
קליפ שעשה לכן את זה:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
משהו ששימח:
משהו שהעציב:
ציטוטיה:
מתנגן בראש / בפלייליסט:
המלצת השבוע:
התמונה הכי חמה:

Little McMickey

New member
../images/Emo175.gif../images/Emo27.gifCOME CLOSR../images/Emo90.gif../images/Emo28.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי:
Do Ya
Lies
Ultraviolet
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
בואו נראה...
Ne-Yo - Closer
Chris Brown - Poppin'
Adele - American Boy
Go Audio - Made Up Stories
Brandy Feat. R.J - Another Day In Paradise
Kelis - Trick Me
Avril Lavigne - Anything But Ordinary
Roei Yamin & Yal Kerman Feat. Lital - Say Goodbue Club Mix
חולה על זההההה! "hey boy don't you wanna be mine if you gonna leave me crazy i don't know what to do about it"
The Beatles - Rain
Apollo 440 - Stop The Rock
Fall Out Boy - Of All The Jin Joints In The World
Taking Back Sunday - Spin
הלהקה המגניבה של השבוע:
אני מניחה שגו אודיו וTBS
קליפ שעשה לכן את זה:
קליפ השיר של ברנדי ואחיה ריי ג'יי
קאשבק (2006) גיבורייייים
כסף דארלינגגגגג
ג'רמייייי שהוא כבר אבא לילד, אני לא מאמינההה מגרש ביתי
מתנגן בראש / בפלייליסט:
TBS - SPIN
המלצת השבוע:
הסרטים
"הפריצה לאלקטרז" "עקיצה ב-60 שניות" "אויב המדינה" "הג'וב האיטלקי"- וכל סרט אחר עם מארק וולברג
התמונה הכי חמה:
מארקייי וולברגגגגג
אני מתעלפפתתת חחח יש הרבה.. אם המחשב שלי לא יהיה איטי מדיי תראו את כל מה שיש לי להביא

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifטוווובי../images/Emo99.gif שכחתי גם שיר אחד

Unk - Walk It Out איןאיןאין אני מאוהבת בשיר הזה חח שיר היפ הופ שכזה.. תמיד במועדונים ואני נורא אוהבת לרקוד לצליליו... חח תראו את הסרט "אחוות הריקודיםםםם"

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifפשושששששש

הוא הבן דוד הכי חמווד בעולם כולוווו זה בטנטורה ד"א חח

just orr

New member
הג'וב האיטלקי../images/Emo99.gif

בטח יהיה מזה מגניב לראות סרט על אלקטרז אם באמת צילמו את זה שם. XD

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifאני חושבת שצילמו את זה שם

וגם אם לא, זה נראה בדיוק אותו הדברר.. וזה באמת בעיר סן פרנסיסקו.. וזה סרט בנננניונה XDD זה סרט ממש מגניב ועצוב כזה.. כאילו חלקים מסויימים אפילו יש לי את הפסקול של הסרט בדיסק.. עם המנגינות המרגשות וזה

just orr

New member
חחח מגניב D:

ראיתי שהיה את זה ביס כמה פעמים אבל אפעם לא יצא לי לראות >< אני מקווה שיום יבוא וייצא לי לראות את זה.
זה מבוסס על סיפור אמיתי לא?

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifאממ אני לא חושבת חח

איום על טיל כימי שבדרכו להשמיד את כל סן פרנסיסקו.... לא נראה לי חחחחחח אני חושבת שהיינו שומעים על זה משהו חחחח זה קצת יותר מסובך ממה שכתבתי כן.. אבל סרט מעולה, אין ספק

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifאממ אני לא חושבת חח

איום על טיל כימי שבדרכו להשמיד את כל סן פרנסיסקו.... לא נראה לי חחחחחח אני חושבת שהיינו שומעים על זה משהו חחחח זה קצת יותר מסובך ממה שכתבתי כן.. אבל סרט מעולה, אין ספק

just orr

New member
אה חחחחחחחחחחחחחח

חשבתי שזה על הבריחה המפורסמת הזאת XDDDDDDD כנראה שחשבתי על סרט אחר

Little McMickey

New member
|נקבV|../images/Emo28.gifחחח אהה התכוונת לסרט

"הבריחה מאלקטרז" פעם ראיתי שהיה כתוב את זה וחשבתי שזה הסרט הפריצה לאלקטרז ואז הבנתי שיש על זה 2 סרטים.. לא, הם שונים לגמריי חחחח אבל בפריצה מעורב מישהו שברח משם
XDD

just orr

New member
אהההההה חחחחח כנראה שהתכוונתי אליו ../images/Emo6.gif

את שניהם לא ראיתי XDDDD

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif../images/Emo180.gif שלא ייגמר החודש הזה../images/Emo7.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי:
Lies. Corrupted. TLS. POV.
כל שיר אחר שעשה לי את זה השבוע:
Amy Winehouse - Back to Black. Busted - Who's David? Christina Aguilera - F.U.S.S. The Fray - Look After You. Jonas Brothers Feat. Big Rob - Burnin' Up. The Kooks - You Don't Love Me. The Kooks - Mr. Maker. The Kooks - Sway. The Kooks - Tick of Time. Nirvana - Smells Like Teen Spirit. Nirvana - Something In the Way. Outkast - Roses. Poison - Nothin' But Good Time. The Verve - The Drugs Don't Work. אביב גפן - עונות. אביב גפן - שיר הסמרטוטים. היהודים - סמי חופשי. מוניקה סקס - גשם חזק. מוניקה סקס - מכה אפורה. מוניקה סקס - פצעים ונשיקות.
הלהקה/אומן/ית המגניב/ה של השבוע:
נירוונה.
אלבום שחרשתי עליו:
קליפ שעשה לי את זה:
סרטונים מאילת.
: גיא פינס 11. שנות ה-70 (5). Red Band. הופעות מספטיבל אוקסג'ן של: איימי וויינהאוס, פאניק! וקייזר צ'יפס. הסשן של מק'.
: Grind חולה על הסרט הזה DDD: אדם
מייק
ווינס
ג'ואי
באם
Angus, Thongs and Perfect Snogging סופסוףף! חבל רק שהוא די איכזב
משהו שהכעיס אותי השבוע:
שאין לי עבודה ואמא לוחצת לגבי זה.
משהו ששימח:
- יציאות עם חברים. - מסיבת גיוס אתמול [שזה בעצם כבר היום
] של 3 חברות ואחרי זה ירדנו לטיילת ת"א והיו מלאאא צרפתים ודברנו עם 2 כוסונים מניו-יורק שגם מדברים צרפתית וההורים שלהם יהודיים וקוראים להם ניית'ן ורפאל [במבטא אמריקאי]
יואו עוד שנייה נמסתי שם. - קניתי מלא דברים חדשים:]
משהו שהעציב:
אין לי כסף ו-ווליום כינרת בסימן שאלה ענק והכרטיסים עומדים להיגמר.
ציטוטייה:
#שדברנו עם האמריקאים:# - "קאם טו בת-ים ווי האב הורס אנד שיט, ווי דרינקינג אנד איטינג אנד ווי האב גרייט פיפול!" - וואי דו יו קיים טו איסראל? איטס אה שיטי פלייס #אנשים עשו מסיבת גיוס לחבר שלהם# הם: רוצות להצטרף? אנחנו עושים מסיבת שחרור לחבר שלנו שמתגייס אנחנו: אבל איך שחרור אם הוא מתגייס הם: שחרור מהבאסה #בסרטון מאילת בחדר שלנו, אחרי ששוטר ממחלק הסמים נכנס לחדר שלנו כדי לתצפת על המסעדה ממש מול לחדר שלנו שהתבצע בו עסקת סמים# חברה (טיפשה) שלי: יואו עכשיו השוטר יראה שאנחנו מסתכלים ואנחנו נהיה עדים ידיד: אל תדאגו הסתרתי את החדר עם הוילון שלא יחשוד ברגע שראיתי אותו מרים את הראש לאאאא (בסלואו מושיי) והוא לא זיהה איזה חלון זה היה מועהעהעה אני: אני לא מאמינה שהיינו עדות לזה ידיד: יאיי אילת אנחנו נהנים! עסקת סמים! פארטיה אני: איזו אטרקציה! -אישה זקנה בטירוף עוברת- ידיד: האישה כרגע שעוברת היא סוחרת הסמים הראשית שהצליחה להימלט מידו האוחזת של החוק אני: תם ונשלם מעצר פלילי של מדינת ישראל ידיד2: כל הכבוד להם.. -שינוי טון- מֶסָכּנים את חייהם של אזרחים תמימים!
מתנגן בראש / בפלייליסט:
אביב גפן ואריק איינשטיין - יומן מסע.
המלצת השבוע:
לכו לטיילת ת"א בלילה בתקופה הזאת של הקיץ יש מלאא כוסונים ^^
התמונה הכי חמה:
חבל שלא הצטלמנו עם האמריקאים
תסתפקו בתמונת החצי-עירום הזאת של טום כי אני שטחית ורדודהDD:

LironPoynter

New member
יאא,

מאיפה הורדת את אנגוס? עם כתוביות וזה?(נו אין לי כוח בלי
) וביי דה וואי, איך את יודעת שעומדים להגמר הכרטיסים לווליום? אני והחברות הסתומות שלי עוד לא קנינו.><

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif זה היה בלי תרגום וזה היה באיכות

גרועה כי אני חושבת שמישהי צילמה את זה מהקולנוע כי היה לקראת הסוף ראש של איש חחח ובאמצע עברו אנשים וזה. ולגבי ווליום אמרו את זה גם בפרסומות וגם שלחו לי לפון וגם בהודעות כלליות במקושרים, חוצמזה שזה די צפוי כי זה עוד 10 ימים ופרסמו את זה כבר לפני חודש. גמנחנו עוד לא קנינו ולאפחד בנתיים אין כסף ואני מבואסת כי אני מ-מ-ש רוצה ללכת

וואי ג'ורג'יה באמת היה מאכזב.

חח וזו רק אני או שטום היה גבוה יותר מרובי?

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif יאפ. חחח האמת לא ממש שמתי לב

אבל יכול להיות שכן, אבל טום יותר גדול מרובי, לא? ><"

רובי יותר גדול

לפי מה שאני זוכרת הוא בן שמונה עשרה או משהו כזה ואז בגלל זה בהתחלה הוא לא רוצה להיות איתה. ועם ג'ס וטום בכלל לא הייתה שום בעיה אז נראה לי הגיוני שטום צעיר יותר

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif אהה חחח אז כן, באסה לו../images/Emo6.gif

למעלה