What a lovely McWeekend

Orange Sky

New member
שבוע אולימפיאדה../images/Emo204.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי: OFTR הממ הדיסק החדש חח אוביסלי שי לפט מי כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע שירים מאלאדין ולא יודעת:) הלהקה המגניבה של השבוע: לא שמעתי כלום השבוע אלבום שחרשתן עליו: ^ קליפ שעשה לכן את זה: תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: תוכנית- האולימפיאדה דקסטר האוסי (אעע מריסה מתה ועכשיו הכל עצוב ) אוז סרט - חופשיה לאהבה (עם מנדי מור ואיש חתיך אחד. זה היה ממש יפהXD) האביר האפל!D: אל תתעסק עם הזוהן LOL אלאדין אלאדין-שובו של ג'אפר אלאדין ומלך הגנבים (הכי יפה
) משהו שהכעיס אתכם השבוע: שלמה משדרים לי את האולימפיאדה ב5 בבוקר אמא - אבל ממש- משהו ששימח: הממ פגשתי את חברה שלי :) ~יצאתי מהבית
~ מייקל פלפס LOL וכל מיני חח פגשתי היום בגן החיות את - מופסה(מלך האריות), טימון, פומבה, קופיפו(מרקו), אבו(אלאדין), צבי נינג'הXD, שירקן (ספר הג'ונגל) XDDDD
משהו שהעציב: מריסה מתה ציטוטיה: "את סומכת עליי?? את בוטחת בי?? אז קפצי!!!" "אבו, לאאאאאאאאאאאאאאא" "המנוררררררהההההההה" -אלאדין חהחה- וכל מיני מצחיקים של אבא שלי ואני צוחקים על האולימפיאדה שאין לי כוח לשים חחח מתנגן בראש / בפלייליסט: "זה עלי נסיך אצילי עלי אבבואה" חחח בדיוק אנחנו רואים את זה המלצת השבוע: תצפו באולימפיאדה ?^^ התמונה הכי חמה: מייקל פלפס.

dougie10

New member
האהאהאהא מייקל!!...

תראו את הריבועים!!!!!!האהאהאהאההה....... מייקל....אני אוהבת אותך!!!!...הוא השחיין הכי שקסי בבעווללםם!!! חחח.....הגזמתי!!

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifפלפס הזה פשוט מלך!

כל שניה הוא מנצח במשהו חח אח שלי חולה עליו. אין הוא כזה חמוווד חחח

McFly rullz

New member
../images/Emo135.gifארר מייקל../images/Emo99.gifאני מאוהבת בו קשווות

הוא כזה חמוווווווווווווודדדדד מותק כזה
גמני כל היום רואה רק אולמפיאדה
אבל עכשיו כבר לא
אין מייקל
טוב נו מנייעשה XDDD

Charley XD

New member
מואה

מצעד הלהיטים של מקפליי: לייז והרבה כי הייתי צריכה לשמוע עם אחותי באמפי ><" כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע : אממ הרבה ארקטיק מאנקיז ביטלס וביצ' בויז הלהקה המגניבה של השבוע: ^ אלבום שחרשתן עליו: החדש של מק' והישן של ארקטיק מאנקיז קליפ שעשה לכן את זה: http://www.youtube.com/watch?v=ZZSMq64-WlM תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: על טבעי 3> משהו שהכעיס אתכם השבוע: ערסים
משהו ששימח: אלעדי 3> וההורים
משהו שהעציב: הוא סופר דוחה
ציטוטיה: אבא : ~מצביע על המסך של שירק ושלי – טומסי~ "מי זה ?" אני : "גאון מוזיקלי" נטע : "תכניסי את זה .. זה עוד יחמיץ" נריה : "זה לבנה .. זה כבר חמוץ" ~היבשן החדש עושה קול ממש מוזר וחזק~ אני : "מה זה הדבר הזה ??! זה מסמן על זריקת עונשין בכדורסל ? מה זה ? איך דבר כזה קטן עושה כל כך הרבה רעש ?" אמא : "את רואה ? לא תמיד יודעים את כל המגרעות הקטנות עד שגרים ביחד" ועכשיו יש מלאמלא של הארקו "Wait, Draco, you're gay?" Morning, boys," she greeted cheerfully, looking back and forth between them. "Took you long enough to get here. Were you having a secret rendezvous in one of the alcoves?" Harry blushed slightly at the idea, making Pansy's grin widen, but Draco scowled and stabbed angrily at some sausages he'd just loaded onto his plate. "Oh, yeah. A secret rendezvous. Just me and Harry…and the fucking rest of Gryffindor," he muttered sarcastically. Harry smiled sheepishly, "Harry was attacked," Draco blurted. "It's ok. Really." Harry looked up at him. "I'm bad at Potions, I know." Draco shrugged awkwardly. Harry stared at him for a second, and then laughed shortly. "You're supposed to say, 'no, Harry, you're great at Potions!'" "But then I'd be lying," Draco said teasingly Harry!" a muffled voice yelled. "Potter, let me in!" "No!" Harry yelled back. "Why not?!" "Because I'm mad at you!" "Why?!" "If you don't know then I'm not telling you!" "Whatever the hell you're doing, stop! Stop stop stop STOP!! Not in our room, Harry!!" "Oh, right." Harry blinked. "Sure you won't stay?" "He's not staying!!" came Ron's muffled voice from the bathroom. Draco smirked. "Maybe I should, just to piss him off," he said. "But no, I need to get back to Slytherin before Pansy has a heart attack. She'll already be on my case for shirking Prefect duties tonight." ** "You look like you're constipated, Potter," he smirked. "Thanks, Draco, I love you, too," ** "Where the hell would I get condoms from?" "What the hell are condoms?" Draco asked loudly מתנגן בראש / בפלייליסט: מישל - ביטלס המלצת השבוע: אל תלכו עם אחותי לשופרסל בחיים התמונה הכי חמה:

NoNo xD

New member
../images/Emo176.gif שלי P=

מצעד הלהיטים של מקפליי:
כל רדיו אקטיב לייס
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
שיר הפתיחה של iCarly שנדבקתי אליו קשות XD וכמה של סימפל שאין לי כוח לכתוב
הלהקה המגניבה של השבוע:
מק 3>
אלבום שחרשתן עליו:
קליפ שעשה לכן את זה:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
סופרמודל מדריך ההישרדות של נד בטי 2 היפה והחנון סרטים - איך להיפטר מבחור בעשרה ימים השטן לובשת פראדה ההתחלה של שודדי הקאריביים 1 קצת מהאמצע של שודדי הקאריביים 2 והסוף של שודדי הקאריביים 3 ראיתי קצת מכל סרט
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
לא שזוכר לי
משהו ששימח:
אני גם לא זוכרת
משהו שהעציב:
עוד שבועיים לבצפר ):
ציטוטיה:
שיחה בין בנות דודות קטנות שלי : אכלנו ארוחת ערב אצלנו בגינה ויש לפעמים חתולים מסתובבים, היה חתול אחד שהתחיל לילל . 1:"מיאו מיאו מיאו" 2:"מה את אומרת לחתול ?" 1:"אני מנסה לדבר איתו להיות נחמדה !" 2:"איך את יודעת שאת נחמדה אליו ?" 1:"כי אני יודעת מה אני אומרת לו !" 2:"אבל את סתם אומרת מיאו מיאו ! אם את בעצם אומרת לו שהוא ממש מכוער ?" עזבו הן סתם אוהבות להתווכח XD
הייתי ביומולדת של בנדוד ולפני שכולם הלכו דודה שלי חילה כאלה מתנות קטנות, אז היא אמרה לי לפתוח, היו 2 שקיות אז פתחתי קודם את הגדולה יותר וגיליתי להפתעתי חבילת חותמות XD בעודי צוחקת, הצטרפו לצחוק גם בנדודי, בתדודי ודודתי . דודה שלי: "לא ידענו אם להביא לך גם את החותמות או לא אבל בסוף החלטנו שכן כי לכולם הבאנו" אני :"רק בגלל שאני גדולה צריך לקפח אותי ולנדות אותי ? אני גם רוצה חותמות כמו כולם רק בגלל שאני גדולה זה לא סיבה לא לתת לי !" זה לא היה מצחיק
אה ובשקית השנייה הייתה שרשרת שאמרו לי שלכולם הביאו פיות ולי הביאו רקדנית DD:
מתנגן בראש / בפלייליסט:
leave it all to me של מירנדה קסגרסיכןגדחיעןרחטןךרקלחךגעגףם [השם משפחה שלה מתוסבך מידי XD] ממש נידבקתי לשיר הזה OOO=
המלצת השבוע:
אל תלכו לקורסים זה הורס את שעות השינה
התמונה הכי חמה:
חטפתי הסופשבוע הזה אובססיה לג'ק ספארו

McGirl For Life

New member
ג'ק ספארו../images/Emo99.gif חח גמאני ראיתי את שודדי הקאר

יבים היום-אתמול-שלשום XDDD אורלנדו בלום כזה

Simple Girl 175

New member
../images/Emo83.gifיש לך את השיר של אייקרלי?

אני גם רוצה אותו ואני לא מוצאת אותו בשום מקום ><"

ZivMusic

New member
Me you and my WEEKEND ../images/Emo9.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי: star girl too close to comfort TLS POV כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע boys like girls - five minutes to midnight boys like girls - great escape boys like girls - broken men all time low - dear maria לאניראלי שככה כותבים אבל אינלי כח לבדוק חח justin timberlake - until the end of time הלהקה המגניבה של השבוע: all time low boys like girls Nsync
אלבום שחרשתן עליו: כלמיני^^ קליפ שעשה לכן את זה: כרגיל ~אין~ תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: זהות אבודה לארס והבחורה האמיתית סרט כלכך חמוד
משהו שהכעיס אתכם השבוע: NOTHING
משהו ששימח: ^ משהו שהעציב: שאימצתי גור חתולים כזה פשושי, והכלבה שלי ביצעה בו את זממה
ציטוטיה: ~הקטע עם אמאשלי חזר שובXDDD~ אמא שלי: "יום האהבה היום!" ~פרצוף של 'לא עשינו כלום'~ אבאשלי : "את יכולה לצאת עם חברות אומשו" אמאשלי: "אבל אין לי חברות!"
מתנגן בראש / בפלייליסט: >>" המלצת השבוע: התמונה הכי חמה: רותחת

Yu vi

New member
קצת באיחור טחח. ../images/Emo85.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי: Lies
והכל בערך. חרישת מקפליי
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע מלא ביטלס סוויט דרימס - מרילין מנסון סטרוואי טו אבן - לד זפלין
הלהקה המגניבה של השבוע: מקפליי, ביטלס, ג'ונאס ברדארס.
אלבום שחרשתן עליו: מקפלייייייי הכל כמעט.
קליפ שעשה לכן את זה: מה ששיר שמה לו קישור מT4 און דה ביץ' XDDDD פשוט ק ו ר ע
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
חשופים, פרוג'קט ראנוואי, אבי ביטר חי בסרטXD , סאות'פארקקקקקקקקקקק
@#$ וכמובן שלא אשכח- דורה, המופע של דורה, יובל המבולבל, המופע של יובל המבולבל, טימותי הולך לגן@#$. *זה מה שקורה שעושים בייביסיטר של שעוווווות*
אין כמו בבית. וחצי סרט של סאות'פארק.
משהו שהכעיס אתכם השבוע: הילדים הקרציוווווווווווווווווווווווווות שעשיתי עליהם בייביסיטר. לפחות עשיתי מהם 320 שקל ביומיים D::
משהו ששימח: תיק ג'אנספורט חדש לביצפר. משקפי שמש חדשוווות <: *כמו של טומיפלטצ'ר חחחחחחחחחחחח טייסים שחורות. אבל זה במקרה כמו שלו! XD* הכנתי פסטה פעם ראשונה לבד ואפילו עשיתי רוטב@#$ ואפ'חד לא הסביר בכלל איך עושים וזה יצא טעייייים וגם אימא אמרה שיצא ממש טעים והיא הייתה גאה בי!!! D::
משהו שהעציב: אני עוברת דירה וההורים מתגרשים. ווהו החיים יפים.
ציטוטיה: חחחחחחחחחח הייתי מקודם בועידה עם חברשלי ועוד חברה ובאותו זמן עשיתי סדר במחברות וספרים משנה שעברה ומצאתי ציטוט שרשמתי במחברת וחברה שלי החליטה להביא מחברת עם מלא ציטוטים XD *ליאור זה המורה שלי לשל"ח* ליאור: אני מקווה שכל אחד ממכם סופר עד 10 לפני שהוא עושה משו מישהו מהכיתה שאיןלי מושג מיזה: אני למשל סופר עד 5 ליאור: כל אחד סופר עד למספר שהוא יודע כלמיני ציטוטים שחברה שלי הביאה ~ 1: " מה זה מושא ? " 2 : " סוג של משאית " " הגרמנים האלה ממש הגזימו, קודם השואה ועכשיו טוקיו הוטל!!! " 1: " מכירה את הנסיכה על העדשה?" 2: "כן" 1: "אז את דומה לעדשה" 1: "הבלונד שלה צבוע" 2: "לא הוא לא" 1: "כן הוא כן" 2 : "לא הוא לא, את לא רואה לפי השכל ?!" ~~~ לאכפת לי אם לא מבינים, אותי זה שיעשע XD
מתנגן בראש / בפלייליסט: היפנוטייזד- מקפליי. *כל האלבום של ROTTF* ובגלל שעבר מלא זמן מאז שהתחלתי לעשות, אני כבר בTBOPK בוונדרלנד. <:
המלצת השבוע: דונט נואווווווווווו.
התמונה הכי חמה: מיי ניו סטאף. D: ~טחח השם שנתתי לתמונה הזאת במחשב הוא Mushpi.jpg~

Yu vi

New member
../images/Emo26.gifמהסירטון מT4 און דה ביץ' XD../images/Emo85.gif

דיי זה כזה קורע. XD

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifאני מתהההההה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ליאור זה המורה שלי לשל"ח* ליאור: אני מקווה שכל אחד ממכם סופר עד 10 לפני שהוא עושה משו מישהו מהכיתה שאיןלי מושג מיזה: אני למשל סופר עד 5 ליאור: כל אחד סופר עד למספר שהוא יודע " הגרמנים האלה ממש הגזימו, קודם השואה ועכשיו טוקיו הוטל!!! " 1: " מכירה את הנסיכה על העדשה?" 2: "כן" 1: "אז את דומה לעדשה" ---------------------- חחחחחחחחחחחחחחחחח הראשון הכי הרג אותי והשני XDDDDDD ענק...

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחח הציטוטים ../images/Emo6.gif

תתחדשי על התיק והמשקפיי טי פלטצ'ה שלך <: אני מצטערת על ההורים שלך.
לאביו333>

ligalosha

New member
../images/Emo181.gifהתיק../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif../images/Emo178.gif../images/Emo99.gif../images/Emo178.gif

הוא כזה מושלם!!!
רציתי לקנות אותו אבל בסוף לא לקחתי כי הוא לבן ורציתי משהו כהה
לא משנה הוא מושלם בכ"מ ^^ תתחדשי על הכל

למעלה