What a lovely McWeekend

גרבע

New member
../images/Emo105.gif לאלא O:

בן ממש חמוד
דווקא הפה של קייסי מעצבן XD

גרבע

New member
../images/Emo105.gifאם כבר אז הלחיים..

אבל יש לו עייניים מדהימות

McGirl For Life

New member
בן מושלם כולל הפה והלחיים שלו..

אויי כמה טובות הייתי עושה לבן אדם הזה אם הוא לא היה נשוי..

McGirl For Life

New member
נכון.. אבל עדיין מותר לו להימשך אליו...כמו

למרות שוא יודע שאין לו סיכוי... כמו שנגיד סתם אמישהי אוהבת את וונט'וורת מילר ונמשכת אליו למרות שהיא יודעת שהוא בן 38 ושאין לה סיכוי...

avivoOsh2

New member
ואי איזה שבוע תותח:)

מצעד הלהיטים של מקפליי: corrupted Do Ya ותודה לזיוי^-^ כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: busted - year 3000 Busted - Sleeping With The Light On Placebo- Where is My Mind (Fight Club) *-* aly and a.j - Walking On Sunshine What You Got - Justin Timberlake & Timbaland So What - Pink *-* The Name Of Love - U2 U2 - Sweetest Thing Aceyalone - Find out
I'm Free - Steve Wonder הלהקה המגניבה של השבוע: מקפליי. ובאסטד. ויוטוD: אלבום שחרשתן עליו: לאמשומיוחד. קליפ שעשה לכן את זה: תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: מאמא מיה *-* היר איי גו אגיין חח סתאם מועדון הקרב. בראד
חשופים דארמה וגרג TRL מלחמת העולמות משו חח אך ורק בגלל טום קרוז הדייט שתקע אותי שעת שיא בפעם ה1000. משהו שהכעיס אתכם השבוע: כלום היה כלכך כייף:) משהו ששימח: הכל חח משהו שהעציב: עוד מעט נגמר החופש כוס. ציטוטיה: חח ישלי דווקא אבל זה לא משו שמישהו פה בפורום יכול להבין
מתנגן בראש / בפלייליסט: Fences - Paramore התמונה הכי חמה:

../images/Emo204.gifפעם ראשונה מזה שנים. ../images/Emo3.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי:
כל רדיו:אקטיב.
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
נמנמ. יש כמה. Dunkein Sheik - Half Life Kate Veogele - No Good Jonas Brothers - When I Look at You With Those Eyes Jonas Brothers - S.O.S. Simple Plan - Save You Kudai - Tu
הלהקה המגניבה של השבוע:
Boys Like Girls!
אלבום שחרשתן עליו:
נמנמ. ג'ונאס בראד'רס של האחים ג'ונאס.
קליפ שעשה לכן את זה:
לא ראיתי.
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
גם לא ראיתי.
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
לא יכולה לומר. ><
משהו ששימח:
הווווו, שתיימי באה אליי שבוע הבא לכל השבוע. החתונה שהייתה ביום שני. לא פיטרו אותי מהעבודה. XDDD
משהו שהעציב:
נמנמ. לויכולה לומר.
ציטוטיה:
היו כל-כך הרבה, אבל אני פשוט לא זוכרת את כולם! דיברתי עם חברה שלי שהתארסה לא מזמן, ואמרתי לה איזה בחור אני מחפשת. היא: "יו, בוכניק [אחד המרצים שלנו] הציע לי מישהו כזה." אני: "אה. הוא חוצניק?" היא: "לא." אני: "..." היא: "אבל הוא עשיר! זה מפצה אותך על זה?" אני: "הדס!!!!" XDDDDDDD ------------------- מנפלאות העבודה. אני מדברת עם מישהו בטלפון, והוא שאל אותי איך קוראים לי. אז אמרתי לו. הוא: "תודה, נוגה'לה. ביי, מותק." אני: "Oם" ------------------- וכמובן יש את האלה שצועקים עליי כי אני לא יכולה לעזור להם. היא: "תוך כמה זמן יחזירו לי תשובה?" אני: "אה.... תוך שישה ימי עסקים?" היא: "מה ~זה~?!" אני: "כן.
" אנשים אומללים.
מתנגן בראש / בפלייליסט:
Yellowcard - Only One.
המלצת השבוע:
תראו "סרוגים". זה ממש מוצלח. וכמובן, "מועדון ארוחת הבוקר", שנזכרתי בו מחדש בזכות ילוקארד. ^^
התמונה הכי חמה:

sweet shir

New member
../images/Emo79.gif "אם הן כל כך מעצבנות אז תנסה בנים..."

עברי.
מצעד הלהיטים של מקפליי: Lies FIL כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: חרישה מטורפת על כ"נ.
כמה כוכב - אביב משולם. אני אוהב, ניסים - ישראל בר און. טוליק, מה שאת אוהבת, סיון, תמיד אהבה - לי בירן. יש בי אהבה - ליבי וישראל. לא אומרת כלום - ליבי וכרמל. שירים עצמאיים (ומושימושלמים שנשמעים כמו לגמרי חו"ל!) של ליבי - Smile, Anything You Want To. וכל מה שיש לי של עברי לידר.
הלהקה המגניבה של השבוע: מקפליי. אלבום שחרשתן עליו: -- קליפ שעשה לכן את זה: את מה ששמתי בחדשות
והסטורי ליין של ג'ון פול וקיירון ב-Hollyoaks. XDD תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
: חשופים (אריאל וברק!!! XD), הוליאוקס
, פרוייקט מסלול, כוכב נולד, בטי וגריק.
: הקסם של אלה. משהו שהכעיס אתכם השבוע: וירוס/קלקול קיבה והתסרוקות של הארי ודאגי!! :/ משהו ששימח: מימדיון, חברים, קוקה קולה וילאג' ביום ראשון$#@%#@ משהו שהעציב: החופש כמעט נגמר והתסרוקות של הארי ודאגי!!
ציטוטיה: הכל מעפן השבוע חח. '"זוכר שקבענו להיפגש ולא יכולת בסוף? אז היית אמור להיות הראשון שיודע שאני, מה שנקרא, יצאתי מהארון". המילים האחרונות האלה גרמו לי לחשוש שיש מצב שהוא הומו.' זה מפה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3580163,00.html קורע וחמוד ומושלםD:! (02:17) ‎Shir: הגעתי למסקנה שישלי וירוס של קלקול קיבה, כי התקלקלה לי הקיבהXDDDD (02:17) ‎Nameless: XDDDD ברור. (02:18) ‎Shir: מה בטח שהיא התקלקלהXD התחלתי להריץ תסריטים מטורפים בראש שלי למה זה קרה לי XD אחד זה בגלל ששתיתי יין ביום שישי בערב וההאנגאובר השפיע רק עכשיו ביום ראשון למרות ששתיתי -אולי- כוס XDDD כלמיני ציטוטים עצבניים על שינוי התסרוקות. הם לא מצחיקים, אבל הם בהחלט ציטוטי השבוע. XD *naf שיר. D: says (01:33): אופפפפפפפפפפפפפ הארי כזה בן אדם מבאס! לקח שנההההההה עד שזה צמח מהגלאח ועכשיו שוב?!?!?
Some call me strange, I call myself Lian D: says (01:33): הוא לא מבין שיפה לו שיער?? *naf שיר. D: says (01:33): זהו!!!!!!! *naf שיר. D: says (01:33): למה הם בכוח מנסים להיראות רוסים?! Some call me strange, I call myself Lian D: says (01:33): שאלה טובה! *naf שיר. D: says (02:32): אם טום נוגע בשיער שלו *naf שיר. D: says (02:32): רע ומר *naf שיר. D: says (02:32): רע ומר! *naf שיר. D: says (02:32): אני רציני אטוס לשם ואכסח לו את הצורה *naf שיר. D: says (02:32): אם אני רואה אותם ברחוב אני אצעק אליהם "תגידו החלקתם על השכל?!?!" *naf שיר. D: says (02:40): בואנה איך איזי הרשתה לזה לקרות?! Some call me strange, I call myself Lian D: says (02:40): אין לי מושג! *naf שיר. D: says (02:40): אני הייתי מגרשת אותו מהבית XDDD Some call me strange, I call myself Lian D: says (02:40): גם אני XD *naf שיר. D: says (02:40): נותנת לו אולטימטום, זה או השיער או אני
Some call me strange, I call myself Lian D: says (02:21): ומקפליי חתמו להן על הציצי! *naf שיר. D: says (02:22): זונות *naf שיר. D: says (02:22): אצלי לא היה להם על מה לחתום, מסכנים *naf שיר. D: says (02:22): דמייני את הארי במבטא שלו: "וור איז איט? איי קאנט פיינד איט!!!!!!" *naf שיר. D: says (02:22): בהיסטריה Some call me strange, I call myself Lian D: says (02:22): XDDDDD
“You know what, you know nothing about what the fuck is going on with me, so why don’t you do me a favour and just fuck off and annoy someone else??” he snapped. “You shouldn’t use the same swear word twice in a single sentence,” Dougie said, unbothered by Harry’s outburst. “It lessens the overall effect of the word from the first time you used it. You should have said that I didn’t know what the fuck was going on with you and then told me to piss off.”​
אורטל says (00:30): אני בעצמי רוצה לגמור ! *naf שיר. D: says (00:30): אני שמחה שאת רוצה לגמור, אבל בפעם הבאה קצת פחות אינפורמציה, 'קיי בובי? *naf שיר. D: says (01:27): היום ראינו 5 דקות מהאולימפדיה כי אבא של ליאן ראה בסלון, והיו כאלו שקפצו למים. אחיות של ליאן היו מול הטלויזיה, ופתאום הסטתי תמבט ואני רואה שאחות של ליאן לובשת משהו אחרXD *naf שיר. D: says (01:28): אז אני אומרת לליאן וקמי: "היא לא לבשה לפני רגע משהו אחר?! :-O" *naf שיר. D: says (01:29): והן חשבו שדיברתי על המתעמלות שקפצו למים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח *naf שיר. D: says (01:29): ואז ליאן: "בטח, הן קפצו למים והחליפו בגדים תוך כדי. כישרון חדש לאולימפיאדה!" ואני: "את יודעת, זה בהחלט יביא עוד צופים
"
"Okay, fair enough, the sarcasm was probably over the top, but I told her from the start that there would be no strings attached. You know I can't get involved with anyone...Voldie could come back and then I might get Dead! And then where would Whatsername be, hmm? Very Sad, that's what." Harry sighed theatrically.​
*naf שיר. D: says (23:50): אני פשוט חייבת, -חייבת-, לטוס לבריטניה במימון שלי, להקריב מעצמי ולהיות האחראית על המראה החיצוני של מקפליי *naf שיר. D: says (23:50): טום אגואיסט, רוצה להיות החתיך היחידי, ולדני הוא עוזר כי הוא חבר שלו והוא צריך חבר ייצוגי.. *naf שיר. D: says (23:50): אבל את הארי ודאגי הוא מפקיר!!!!!!!!! *naf שיר. D: says (23:50): אז אני חייבת לטוס לבריטניה וללמד אותם!!!!!!!!! *naf שיר. D: says (23:51): ואם זה יהיה חייב להיות לונג הארד אאורז, אז זה חייב.. אין מה לעשות. *naf שיר. D: says (23:51): אני פשוט אהיה חייבת לעבוד מתחתם, או מעליהם.......................
Hi! This is Dougie and Flea. We’re not talking to Harry right now! Please leave a message! Unless you’re Harry, than don’t fucking bother because I won’t answer! Thanks! *Beep* -- Well hello Daniel. Of course I can come over tonight. Possibly model your bed sheets for you? I’ll see what I can do with my tight schedule.​
מתנגן בראש / בפלייליסט: כל מיני של עברי לידר. המלצת השבוע: תשמעו עברי לידר, הוא מושימושלם3> התמונה הכי חמה: טומי פה, נראה כאילו הוא שקוע בגאוניותו, אבל שזה לא ישלה אתכן! הוא בעצם רואה ערוץ E חחחחחחחחחחחחחחחחחח כפרעליו.

just orr

New member
עברי ../images/Emo23.gif../images/Emo47.gif

זה לא שלח לי את התגובה!!!!!!! טוב אני אנסה לשחזר~ את עדיין מתוסכלת מהתספורות אה?
אני פשוט מנסה לא לחשוב על זה, ואולי זה יעבור לבד XDDDDDDD כאילו, לבד + ספר/ית. Some call me strange, I call myself Lian D: says (02:21): ומקפליי חתמו להן על הציצי! *naf שיר. D: says (02:22): זונות *naf שיר. D: says (02:22): אצלי לא היה להם על מה לחתום, מסכנים *naf שיר. D: says (02:22): דמייני את הארי במבטא שלו: "וור איז איט? איי קאנט פיינד איט!!!!!!" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נקרעתי XDDDDDDDDDDDDDDDDD וטום נראה... שונה, בתמונה.
333>

sweet shir

New member
%#@$#@$

עבריוש3> חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כן :( שונה? שונה איך?XD 333>

just orr

New member
לאדעת, שונה מוזר XDDDDDD

כאילו בפנים חחחחחחח אבל כפרעליו

Yu vi

New member
הציטוטים מהפיקים../images/Emo47.gifXD../images/Emo85.gif