About That Song

m i c k e y 15

New member
../images/Emo68.gif../images/Emo41.gif About That Song../images/Emo79.gif../images/Emo202.gif

הסבר:
אני בוחרת כל שבוע שיר כלשהו מאחד הדיסקים, כמובן שיר שמוכר לכולם ואני מפרסמת פה לינק למילים [ולקליפ אם יש] ושאלון
אז- שיר השבוע להיום הוא:
Star Girl
מה דעתך על השיר?
מהי השורה האהובה עלייך?
למה בחרת אותה?
מה דעתך על שם השיר?
אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה?
מה דעתך על הקליפ של השיר?
אם היית יכולה לשנות משהו אחד בקליפ מהו היה?
האם השיר דיכאוני?
האם השיר שמח,קופצני,כיפי?
שם השיר מתאים לתוכן שלו?
דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:
השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש: שלי
מה דעתך על השיר? שיר חמוד ולא יותר
מהי השורה האהובה עלייך? Girl I gotta tell ya, I'm feelin' much better I can't get enough of you
למה בחרת אותה? למה? למה?? כי הדרך שבה דני שר אותה בסוף בפזמון האחרון כל כך סקסית
מה דעתך על שם השיר? שם חמוד ומוזר
אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? come with me? חחח
מה דעתך על הקליפ של השיר? אמ קליפ מצחיק ומקורי XDD כמו כל הקליפים שלהם
אם היית יכולה לשנות משהו אחד בקליפ מהו היה? שדאגי לא יהיה כזה מסכןןן
האם השיר דיכאוני? לאא
האם השיר שמח,קופצני,כיפי? כןן קופצני כיפיי
שם השיר מתאים לתוכן שלו? אמ כן, מן הסתם הם מדבר על הסטאר גירל
דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: כלום חחחחח
השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש: חלל סרטים על החלל XDD

m i c k e y 15

New member
זה אותו אחד לא?../images/Emo4.gif

רק שאצלי ההתחלה עם דני שזה ההתחלה של הקליפ חח זה לא כל כך משנה איך זה נראה חח כולן אני חושבת מכירות את הקליפ בעל פה

טומסי פלטצ'ר:)

מה דעתך על השיר? אחלה שיר, מעודד, משוגע ומצחיק:) מהי השורה האהובה עלייך? "Galaxy defenders stay forever" או לחילופין: "And huston we've got a problem and ground control couldn't stop them, I wonder why, I wonder why, you never asked me to stay..." למה בחרת אותה? התמצית של השיר:) מה דעתך על שם השיר? מדליק למדי:> אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? הממ.. wouldn't you like to come with me מה דעתך על הקליפ של השיר? בנזונה של קליפ! הוא כזה מצחיק XDDDDD הכי אני אוהבת את מה שדני אומר- אני יודעת את זה בע"פ- hello and welcome to bolton, this is my back yard. we've been building a rocket! we gonna send Dougie up into space! Dougie, how do you feel about going up today? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD אם היית יכולה לשנות משהו אחד בקליפ מהו היה? כ-ל-ו-ם
האם השיר שמח,קופצני,כיפי? ועוד איך! שם השיר מתאים לתוכן שלו? יאפרס:) דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: ... הא? השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש: פאואר ריינ'גרס!!!!!! סטאר וורס!! בק טודה פיוצ'ר!!! גוסטבאסטרס!!

kelly7i

New member
אני../images/Emo9.gif

מה דעתך על השיר? נחמד כזה,קליל מהי השורה האהובה עלייך? אין לי כח לבדוקXD אבל בעיקרון השורה שמיקי אמרה עליה, באמת מושמעת בסקסיות
למה בחרת אותה?- מה דעתך על שם השיר? שם כזה.. קליל..? בהתחלה כל הזמן ששמעתי את השיר היו לי אסוטיאציות של מים, לא של חלל. אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? - מה דעתך על הקליפ של השיר? הוא מצחיק כזה, ודאגי יוצא טיפש
ואני אוהבת את הקטעים של ההופעות שם בקליפ שרואים את דאגי
מתכופף, קופץ, מסתובב, הוא יוצא כל כך חמוד, ויש לו תחת שקסי כזה. ראארר
אם היית יכולה לשנות משהו אחד בקליפ מהו היה? כלום,הוא אחלה האם השיר דיכאוני? לא האם השיר שמח,קופצני,כיפי? כן, הוא קליל ושמח שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: כלום לא נראלי שקרה השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש: אמרתי שפעם ששמעתי את השיר חשבתי עליו בתור שיר-מים כזה, הזכיר לי ים ובכלל לא חשתבי על חללXD

michalie XD

New member
אנייי ../images/Emo24.gif

מה דעתך על השיר? ממ.... חמוד מהי השורה האהובה עלייך? And I was afraid when you kissed me On your intergalactical frisbee I wonder why, I wonder why You never asked me to stay למה בחרת אותה? כי השורותת יפות מה דעתך על שם השיר? אין לי דעהה אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? לא הייתי משנה מה דעתך על הקליפ של השיר? יפהה ומקורי. אם היית יכולה לשנות משהו אחד בקליפ מהו היה? לא ניראה לי שהייתי משנה האם השיר דיכאוני?|סדגש לאא האם השיר שמח,קופצני,כיפי? כיפי וקופצני שם השיר מתאים לתוכן שלו? אהא דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: ממ... כלום
השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש: הקליפ

yaelsee

New member
אני ../images/Emo9.gif

זה גרם לי לשים אותו ברקע XD מה דעתך על השיר? וואו, אני ממש אוהבת אותו!
מהי השורה האהובה עלייך? ooooh חחח סתם Girl I gotta tell ya, I'm feelin' much better Make a little love in the moonlight וגם איך שדני סופר 1,2,3,4 XD למה בחרת אותה? בגלל המבטא של דני
. מה דעתך על שם השיר? שם המממ... נחמד. הוא כזה מושך אותך לשמוע ת'שיר כי מי קורא לשיר 'סטאר גירל'?
אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? לאלא, לא לשנות
מה דעתך על הקליפ של השיר? חחחחח אני מתה עליו, איך שמתעללים בדאגי
אם היית יכולה לשנות משהו אחד בקליפ מהו היה? כלום, הוא ממש מקורי
האם השיר דיכאוני? כן בטח
האם השיר שמח,קופצני,כיפי? אהא, כיף לשמוע אותו כשעצובים, הוא ישר מעודד [כמו IBO
] שם השיר מתאים לתוכן שלו? אהא
דבר מצחיק/עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: לא זוכרת
. אני אף פעם לא זוכרת. השיר מזכיר לי/מה עובר לי בראש: שדאגי חייזר?

Fall Out Inbar

New member
הי, איימ לוקינג אאוט פור מיי סטאר גירל!

מה דעתך על השיר? נחמד.
מהי השורה האהובה עלייך?Hey, there's nothing on Earth that could save us When I feel in love with Uranus I don't wanna give you away Cause it makes no sense at all
למה בחרת אותה? אני טיפה מזדהה איתה. חוץ מזה שטום צריך לתקוע דברים שקשורים לחלל כל הזמן.
מה דעתך על שם השיר?נממ.. נחמד.
אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? -----
מה דעתך על הקליפ של השיר? דאגי הכאפות!
אם היית יכולה לשנות משהו אחד בקליפ מהו היה? כלום. קליפ מצחיק ומקורי XD
האם השיר דיכאוני? ממש לאא
האם השיר שמח,קופצני,כיפי? זה בדיוק השלוש מילים שאפשר לתאר את השיר.
שם השיר מתאים לתוכן שלו? מן הסתם, מדובר על הסטאר גירל.
דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: כלוום
השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש: שזה תורי לעשות מדיח.

../images/Emo58.gif ../images/Emo99.gif

מה דעתך על השיר? אני חולה עליו!!!!! D:
מהי השורה האהובה עלייך? Fly away Watch the night turn into day Dance on the Milky Way Melt me with your eyes, my star girl rules the skies למה בחרת אותה? לא יודעת,אני סתם אוהבת אותה
מה דעתך על שם השיר? סבבה P: אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? משאירה ככה ;) מה דעתך על הקליפ של השיר? אאאאעעעעעאאאאאע!!!!!
אם היית יכולה לשנות משהו אחד בקליפ מהו היה? |לא|!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! האם השיר דיכאוני? לאלאלאלא,בכלל לא D: האם השיר שמח,קופצני,כיפי? כןכןכןכןכןכן ! שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן :] דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: כלום ><" השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש: כנ"ל ><"

יעליקק

New member
../images/Emo15.gif להלהלהלה סטאר גירל להלהלה

מה דעתך על השיר? שיר מדהים וחמודי
מהי השורה האהובה עלייך? hi i am looking up of my ster girl
LOL למה בחרת אותה? כי היא מגניבה
XD מה דעתך על שם השיר? מגניב
אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? מתעליים בדאגי [איך כותבים באנגלית? ><] מה דעתך על הקליפ של השיר? מצחיק XD אם היית יכולה לשנות משהו אחד בקליפ מהו היה? כלום XD זה נורא כיף להתעלל בדאגי D: האם השיר דיכאוני? נופ
האם השיר שמח,קופצני,כיפי? יאפ
שם השיר מתאים לתוכן שלו? יאפ
דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: נאדה השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש: את טומי

rox love BSM

New member
../images/Emo41.gifStar Girl

מה דעתך על השיר?
בין השירים האהובים עליי
מהי השורה האהובה עלייך?
When I feel in love with Uranus
למה בחרת אותה?
כי מי אם לא טום יכתוב אותה?
מה דעתך על שם השיר?
מיוחד,מגניב,ושיר שאני מאד אוהבת
אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה?
intergalactic love
מה דעתך על הקליפ של השיר?
מצחיק במיוחד הקטע שהם מנסים להרים את דאגי עם מאוררים
אם היית יכולה לשנות משהו אחד בקליפ מהו היה?
אממ אולי קצת את האיכות שמצלמים אותם מאמנים את דאגי,אני יודעת שזה בכוונה ככה אבל זה היה נחמד אם זה היה רגיל
האם השיר דיכאוני?
נופ
האם השיר שמח,קופצני,כיפי?
כן
שם השיר מתאים לתוכן שלו?
יאפ
דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:
לא קרה לי משהו כזה
השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש:
לא יודעת....אמממ דאגי בחליפת אסטרונאטים

AlmA XP

New member
HI!

im looking up for my star girl
מה דעתך על השיר? אני אוהבת אותו מהי השורה האהובה עלייך? לא יודעת.. אין לי כח להעתיק מהאתר עם המילים XD למה בחרת אותה?
מה דעתך על שם השיר? אמ.. בעברית הוא מפגר XD אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? לא יודעת
מה דעתך על הקליפ של השיר? חהחהחה XD אני חולה עליו XDDD אם היית יכולה לשנות משהו אחד בקליפ מהו היה? עוד להתעלל בדאגי!!!
האם השיר דיכאוני? לא! האם השיר שמח,קופצני,כיפי? כן! שם השיר מתאים לתוכן שלו? אה.. כן XD דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: צפיתי עם כמה בנות מהקבוצה שלי במתאמני ג'דו או קראטה ואטאבר הם כל הזמן צעקו היי! אז אמרתי: איממ לוקינג אפ פור מי סטאר גירל.. ואז רק אני וחברה שלי הבנו אז התחלנו להתפקע מצחוק וכולם הסתכלו עלינו XDD השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש: כוכבים
XD

sweet shir

New member
נהנהנהD:

מה דעתך על השיר? חמוד לאללה. וכאפה. XD מהי השורה האהובה עלייך? Fly away Watch the night turn into day למה בחרת אותה? כי היא השורה הכי פחות פתטית בכל השיר חחח מה דעתך על שם השיר? רלוונטי לנושא... חחח אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? גלקטיקל וורייאר? XDDDDDDDD מה דעתך על הקליפ של השיר? חמוד לאללהD: אם היית יכולה לשנות משהו אחד בקליפ מהו היה? הממממ כלום חח האם השיר דיכאוני? ממש לאXD האם השיר שמח,קופצני,כיפי? כה שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן.....XD דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: אמרתי לעצמי 'איזה כאפה של שיר. בטח ג'יימס בורן עזר לכתוב אותו.' וצדקתי<: השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש: 'טום וג'יימס כאפות.'

Yu vi

New member
XDDDDDDDDDDDDDDD../images/Emo85.gif

טום וג'יימס הכאפות XDDDDDDDDDD גרמת לי לצחוקייה
XD

../images/Emo207.gif שאלהה קצרצרה..!

זאתי שבסירטון זאת אסתי גינזבורג!?!? (00:59)
http://www.youtube.com/watch?v=FXI8R26PS94&feature=related אם כן דני אמר עליה שהיא הכי הכייי
!!!! ואם לא...חחח...אז מי זאת?!
ושאלה שניהה...חחח..כן נכון אמרתי שאלה קצרצרה..אבל זאת בקשהה...
אם באלכן להעלות תמונות של חברות של דאגי (חברות שהיו של דאגי) ואת התמונה של החברה הנוכחית שלו..אם באלכן
למי שתעלה תודההההההההההההההההה !!
אוהבתתת !!
עמית

talosh1234

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי XD

הסרטון הזה מלפני בערך 3 שנים XD למה שזאת תהיה היא ?!1 XDDDDDDDDDD זאת זמרת בכלל .. אני לא בטוחה אם זאת אלניס מוריסט .. אני לא בטוחה האמת שזאת זמרת , אבל נראלי .. אבל בקיצור - זאת לא אסתי או משמה

למעלה