About That Song

../images/Emo54.gifהחלטתי לענות.

עודף זמן - וכאב ראש שאולי יעבור ואולי לא. זה, בתוספת העובדה שאני מנסה לעדכן את הנגן שלי כבר שעתיים והוא עדיין לא סיים. בע. מה דעתך על השיר? חמוד כזה. מקפיץ. מהי השורה האהובה עלייך? HEY! I'm lookin... וכו'.
למה בחרת אותה? כי זה השורה שהבהילה אותי בהתחלה, ועכשיו כל פעם שמישהו אומר "היי" אני ממשיכה אותו ככה. XD מה דעתך על שם השיר? מתאים, למה לא? אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? אמ. "או-או-או-או..." [Oooo] לומשנה. אני והבדיחות שלי שמצחיקות רק אותי.
מה דעתך על הקליפ של השיר? חמוד!! במיוחד הקטע שאחד מהם אומר לשני: "איי אם יור פאד'ר!" והוא צועק עליו, "נוור!!"
אם היית יכולה לשנות משהו אחד בקליפ מהו היה? לא נראה לי שהיה משהו. האם השיר דיכאוני? למה נראה לך?
האם השיר שמח,קופצני,כיפי? כן, כן, ועוד פעם, כן! [זה נראה כמו פרסומת ל'יס'. XP] שם השיר מתאים לתוכן שלו? אה, כן. ^^ דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: לוזוכרת. Oם השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש: חלליות. וכמו שטל אמרה, סטאר ווארס, ג'אבה ו-ווקים, סטארטרק... דברים חלליים. אוה, והשיר הפילקסונג של חמי רודנר [?!]: "חלליות רודפות אחריך... חלליות - להיות או לא להיות!!" אממ. זהו.

O0NoNi0O

New member
אני רוצה את המסן שלך

אני בטח נשמעת מוזרה אחוש אבל בא לי את המסן שלך!XDDDDD יענו, גם כי את כותבת מהממם והפיקים שלך מסנוורים כאלה חחח מהאלה שגורמים לך לבהות כמה שניות, להאנח ולהזכר כמה הוא יפהXDD בכול אופן גם את מעניינת. ואני מוזרה לכן אני אפסיק את ההודעה הזאת. קיצר, תוסיפי:[email protected] נוו כי יש לי כמה דברים לשאול אותךXD; וואי יצאתי ממש אהבלה. שיהיה.

../images/Emo54.gifXDDDD

הינה, קחי: [email protected] אני במכללה עכשיו בירושלים, אז אין לי מסנ רגיל, רק מיבו [שזה המצאה גאונית, אבל... די מעצבנת]. תוסיפי, ואני אהיה כאן מחר באותה השעה. אז זה דייט? XD

O0NoNi0O

New member
מה אני אלבש? ווווו

חחח סתם. הוו את בעיר הקודש? משמע, מעכשיו את אומרת במקום מציצה סוכריה על מקל? או חאתולה במקום חתול. כי את ירושלמית עכשיו, את חייבת. אני אומרת סוכריה על מקל וגם חאתולה. אני ירושלמית כהלכה. ואני סתם חופרת כרגע. אז אני אפסיק. ד"א, היית מנויה בבלוג שלי פעם מזמןXD אה כן, הכי חושב. אני אוסיף

HiLa0mcfly

New member
איי לאב דיס סונג ../images/Emo99.gif

מה דעתך על השיר?מדהים!!! מהי השורה האהובה עלייך?אממ ..make a little love in the moonlight למה בחרת אותה?שאלה קשה:\ בגלל הרבה סיבות אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? love on milkey way?! חחחח מה דעתך על הקליפ של השיר? אחד האהובים עליי אני נשפכת כל פעם מחדש אם היית יכולה לשנות משהו אחד בקליפ מהו היה? את החלק של ההופעה XD שתקועה שם האם השיר דיכאוני? לאאאאא אם הוא היה דכאוני הוא היה איטי יותר..אני חושבת :X האם השיר שמח,קופצני,כיפי? מאודדדדד שם השיר מתאים לתוכן שלו? איכשהו>> דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:מצחיק... חברה שלי עושה אליסיה בזמן שהם שרו בהופעה חיה ועצוב עוד לא היה ושלא יהיה השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש:דני הולך על העין של צדק חחח מוח מאוד מפותח יש לי

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gifסטאר גירל../images/Emo23.gif

מה דעתך על השיר?שיר מדהים!!
כ"כ אוהבת אותו
מהי השורה האהובה עלייך? Girl I gotta tell ya, I'm feelin' much better למה בחרת אותה?כי הקצב שלה יפה
מה דעתך על שם השיר?חמוד אבל אני כל הזמן מתבלבלת בין סטאר גירל לטאט גירל..XD אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה?לא הייתי משנה
מה דעתך על הקליפ של השיר?חמוד[התעללות בדאגי
] אם היית יכולה לשנות משהו אחד בקליפ מהו היה?פחות התעללות בדאגי
האם השיר דיכאוני?ממש לא..XD האם השיר שמח,קופצני,כיפי?אהא
שם השיר מתאים לתוכן שלו?אהא
דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:כלום
השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש:דאגי עף בעגלה של סופרXD

MyTearsDontFall

New member
זה השיר עם פליי אהווי?<:

מה דעתך על השיר? ממ. סיידר. מהי השורה האהובה עלייך?FlyAway חחחחחחחח למה בחרת אותה?כי זה השורה היחידה שאני זוכרת! מה דעתך על שם השיר?ממ :/ בטח דאגי המציא. אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? פליי אהוויXD מה דעתך על הקליפ של השיר?איכ. אם היית יכולה לשנות משהו אחד בקליפ מהו היה?הכל. זה דפוקXD האם השיר דיכאוני?נאא. האם השיר שמח,קופצני,כיפי?כע שם השיר מתאים לתוכן שלו?לא חח סתם לאדעת לאזוכרת דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:שמעתי את השיר אולי שלושפעמייםXD השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש: ממ. את דני אומר פליי אהוויXD

miss dance10

New member
מזכיר קצת התשובות של מיקי..=]

מה דעתך על השיר? הוא כזה בוביייי וחמודד מהי השורה האהובה עלייך?Girl I gotta tell ya, I'm feelin' much better Make a little love in the moonlight למה בחרת אותה? כי איך שדני שר את זה בפזמון האחרון פשוט מהמם! אההו... תoohooowoohooo כי בהופעה אחת מראים את דאגי שר את זה והוא כזה סקסייייייי מה דעתך על שם השיר? מקסים=] אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? אין לי בראש..XD מה דעתך על הקליפ של השיר? חמודדדדד, מצחיקקקקק אם היית יכולה לשנות משהו אחד בקליפ מהו היה? כלוםםם האם השיר דיכאוני? ממש לאאא האם השיר שמח,קופצני,כיפי? ברוררר הוא כזה מתוקק=] שם השיר מתאים לתוכן שלו?כה, למרות שאומרי את זה רק פעמיים בכל השיר דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:אני מתחילה להתאהב גם בדני.. עכשיו הפייב שלי יהיה דאגני השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש: שאני מאוהבת בדאגיי

למעלה