אמנדה האחת
New member
../images/Emo54.gifהחלטתי לענות.
עודף זמן - וכאב ראש שאולי יעבור ואולי לא. זה, בתוספת העובדה שאני מנסה לעדכן את הנגן שלי כבר שעתיים והוא עדיין לא סיים. בע. מה דעתך על השיר? חמוד כזה. מקפיץ. מהי השורה האהובה עלייך? HEY! I'm lookin... וכו'.
למה בחרת אותה? כי זה השורה שהבהילה אותי בהתחלה, ועכשיו כל פעם שמישהו אומר "היי" אני ממשיכה אותו ככה. XD מה דעתך על שם השיר? מתאים, למה לא? אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? אמ. "או-או-או-או..." [Oooo] לומשנה. אני והבדיחות שלי שמצחיקות רק אותי.
מה דעתך על הקליפ של השיר? חמוד!! במיוחד הקטע שאחד מהם אומר לשני: "איי אם יור פאד'ר!" והוא צועק עליו, "נוור!!"
אם היית יכולה לשנות משהו אחד בקליפ מהו היה? לא נראה לי שהיה משהו. האם השיר דיכאוני? למה נראה לך?
האם השיר שמח,קופצני,כיפי? כן, כן, ועוד פעם, כן! [זה נראה כמו פרסומת ל'יס'. XP] שם השיר מתאים לתוכן שלו? אה, כן. ^^ דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: לוזוכרת. Oם השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש: חלליות. וכמו שטל אמרה, סטאר ווארס, ג'אבה ו-ווקים, סטארטרק... דברים חלליים. אוה, והשיר הפילקסונג של חמי רודנר [?!]: "חלליות רודפות אחריך... חלליות - להיות או לא להיות!!" אממ. זהו.
עודף זמן - וכאב ראש שאולי יעבור ואולי לא. זה, בתוספת העובדה שאני מנסה לעדכן את הנגן שלי כבר שעתיים והוא עדיין לא סיים. בע. מה דעתך על השיר? חמוד כזה. מקפיץ. מהי השורה האהובה עלייך? HEY! I'm lookin... וכו'.