About That Song

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifוזה אחד מיני רבים של שירים

שנכתבו בגן כאפה עוד לא נרשמתם? מהרו עכשיו~ תראו איזה יצירות מופת יוצאות מהגן הזה וכמה שילדיכם יהיו מפורסמים. גםאני הייתי בגן כאפה, ותראו מה יצא ממני היום

sweet shir

New member
חחחחחחחחח גן כאפהההה! D:

בניהולה של שיר גולדה, ילדה כוכב ואלילת מין. לשירותכם.
(אריאל הגננת, אני המנהלת. XD) ((נוווו, כי אין יותר כאפה מאריאל! היא תתן את החינוך הכי טוב! D:))

sweet shir

New member
אואואוא נזכרתי במשהו שהשיר מזכיר לי! XD

שהייתי בהתחלה בהתחלה בפורום, אני זוכרת שהשיר רק יצא... וכתבתי: "אני לא אוהבת את הקטע של אוווו אוווו אוווו אווווו" ומיקי כתבה לי: "מההה?! זה הקטע הכי יפה בכל השיר!" XDDDDDD משהו כזהLOL

OneStepCloser

New member
../images/Emo27.gif../images/Emo41.gifD:

מה דעתך על השיר? שיר ממש חמוד
מהי השורה האהובה עלייך? I'm looking up for my star girl Guess I'm stuck in this mad, mad world Things that I wanna say But you're a million miles away
למה בחרת אותה? כי אני אוהבת איך שטום שר את 'מאד,מאד וורלד' חח
מה דעתך על שם השיר? מממ, חמוד.
אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? לא יודעת ><'
מה דעתך על הקליפ של השיר? אני ממש אוהבת אותוD:
אם היית יכולה לשנות משהו אחד בקליפ מהו היה? כלום.
האם השיר דיכאוני? חחחח ממש לא.
האם השיר שמח,קופצני,כיפי? כהD:
שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן...
דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: אממממממממ, שום דבר לא זכור ליXD
השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש: שדאגי ממש חמוד בחליפה כחולה
חחח סתם, שטום מוזר שהוא חלם על שהוא מתאהב בחיזרXD

OneStepCloser

New member
זה טום חלם ><'

מויקיפדיה: The song was written about Fletcher's dream about falling in love with an alien.

sweet shir

New member
לא, טום אמר בריאיון שהוא חלם על זה...

דאגי חלם על טרנסילבניה.

sweet shir

New member
+וואי, איזה חבורה של מפגרים. XD

"טום חלם על SG דאגי חלם על טרני" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חבורה של אינפנטיליםXD

Yu vi

New member
../images/Emo45.gifXDDDDDDDDDDDDDDD../images/Emo85.gif

פעם ראשונה שאני שומעת את סיפור החלומות
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח XD

m i c k e y 15

New member
מעניין על מה דני חלם............/images/Emo1.gif

"מיקי!! הו! התנשאי לי!" טום: דני על מה חלמת??? דני: אני נשוי אני נשוייי XDDD עזבי אני מושפעת... בטח לדני יש חלומות כל כך טיפשיים לעשות לזה קליפים זה כמו סדרת ילדים

yaelsee

New member
פחחחחחחח ../images/Emo6.gif

עשית לי חשק לראות את החלומות שלו, בטח הוא חולם על הדברים הכי מפגרים בעולם [כאילו שלהתאהב בחייזרית ולחלום על ערפדים ודאגי בשמלה זה לא מוזר :D].

black rock star

New member
הו סטאר גירל../images/Emo99.gif../images/Emo103.gif

מה דעתך על השיר?אני מתההה עליו
מהי השורה האהובה עלייך?נמנמ I wonder why, I wonder why, you never left me the same למה בחרת אותה?לא יודעת.אני פשוט אוהבת אותה
מה דעתך על שם השיר?סבבה אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה?לא הייתי משנה. למה להרוס? מה דעתך על הקליפ של השיר?אעאעאעעאעא
דני
"welcome to bolton 2006 to my butyard weve been building a rocket were gonna send it into space" הוא כזה חמוד
אם היית יכולה לשנות משהו אחד בקליפ מהו היה?את זה שדאגי מקבל כ"כ הרבה מכות
האם השיר דיכאוני?לא!! האם השיר שמח,קופצני,כיפי?אמממ ככה ככה...אוף! אי אפשר להסביר! שם השיר מתאים לתוכן שלו?אה....כן[?] דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:את האמת?! כלום. השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש:

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif הייתי בטוחה שעניתי על זה.. נמ

מה דעתך על השיר? נמ, חמדמד.
מהי השורה האהובה עלייך? Watch the nights turn into day Dance on the Milky Way
למה בחרת אותה? סתם חמוד, אני אוהבת את המילקי ווי
מה דעתך על שם השיר? אהבתי
אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? לא הייתי משנה
מה דעתך על הקליפ של השיר? מבדר חח דאג כזה כאפה שם.. ><
אם היית יכולה לשנות משהו אחד בקליפ מהו היה? נמ, שאני יהיה בקהל?
האם השיר דיכאוני? דפנטלי נוט.
האם השיר שמח, קופצני, כיפי? כן מאוד, הוא פונה יותר לכיוון הפופי של הלהקה
שם השיר מתאים לתוכן שלו? נמ, אכן
דבר מצחיק/עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: לא זוכרת, ^^ תמיד אין יל מה לכתוב כאן
השיר מזכיר לי/מה עובר לי בראש: שדאג אוכל איזה משהו שעף באוויר בסוף הקליפ, טחח זה מצחיק אותי כל פעם מחדש הודגש באמצעות מדגישומטיק

DoLi it is Me

New member
../images/Emo222.gif אווההווו וודנט לייק טו קאם ויט מיי??

מה דעתך על השיר?שיר חח מלחיק קפיצי כל העולם מכיר אותו זתומרת רובו ><. מהי השורה האהובה עלייך?Houston we got a problem Ground control couldn't stop them
אוהבת את המשפט הזה חח למה בחרת אותה? כי זה משפט מאגניב D:. מה דעתך על שם השיר?אני לאאוהבת את השאלה הזאת!! אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? גם את השאלה הזאת אני לא אוהבת XDD מה דעתך על הקליפ של השיר?חח האמ. מצחיק אבל יציפיתי ליותר^_^. אם היית יכולה לשנות משהו אחד בקליפ מהו היה?שיהיה טיפטיפה יותר מושקע ^_^. האם השיר דיכאוני?לא חח האם השיר שמח,קופצני,כיפי?יאאפ שם השיר מתאים לתוכן שלו?יאפ דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:קרו הרבה בר לא זוכרת.. השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש:את הכירוגראפיה של השיר שאני וחברה שלי המצאנו XDDD

Sharon Kez

New member
../images/Emo13.gif

מה דעתך על השיר?חמוד
מהי השורה האהובה עלייך?hey, i'm looking up for my star girl! למה בחרת אותה?כי היא מדבקת חח מה דעתך על שם השיר? מתאים לתוכן :p אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? לא הייתי משנה מה דעתך על הקליפ של השיר?מצחיק
אם היית יכולה לשנות משהו אחד בקליפ מהו היה?ממ לא יודעת האם השיר דיכאוני?חח ממש לא האם השיר שמח,קופצני,כיפי?גם שמח גם קופצני וגם כיפי שם השיר מתאים לתוכן שלו?בהחלט דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:ממ לא זוכרת השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש:שיפסיקו להתעלל בדאגי XDD מה עושים לו בקליפ זה משהו

למעלה