שרשור התמרמרות של אנשים אחרים

KillerPilze

New member
פשוט מגיע לכם

נפל השער. זכוכית התנפצה. אנשים נפצעו. אני אמורה להיות עצובה, נכון? אבל האמת - כל כך היה מגיע לכם את זה. יצאתם מכל הפרופורציות!!!!!!!! אני, אני מכירה את טוקיו הוטל כבר שנתיים וחודשיים. בדיוק ככה. אני אוהבת את המוזיקה שלהם. הרבה לפני שאתם הייתם בעניין. הרבה לפני שנסחפתם והפכתם דבר שיכול להיות חיובי כל כך להיסטריה שהיא שלילית בהחלט. להיסטריה שנגרמת ממפולת שלגים שאתם יצרתם. להיסטריה שלא מבוססת כמעט על המוזיקה אלא יותר על השטויות הרדודות שמסביב. תסתכלו על עצמכם במראה. מה כבר קרה שאתם מתנהגים כמו חיות שהוציאו אותם מהכלוב?! אז פאקינג הגיעו לארץ ל24 שעות ארבעה בני נוער מגרמניה. וכן, יש להם להקה. כן, הם גם די פופולריים באירופה בזמן האחרון. אבל האם זה דורש התנהגות א-נורמלית בעליל??????? שכל פקאצה שנולדה אתמול מחליטה שהיא פרסמה את טוקיו הוטל ובגללה הם באים לארץ????????? האם זה אמור לגרור דחיפות והתנפלות פראית אחד על השני ליד השערים של ההופעה??????? מה זה בדיוק נותן לכם, אה? אל תדאגו לי. אני לא הייתי שם בסוף. אבל משהו הסריח הרבה קודם. אגב, אני ממש מקווה שהפצועים שהמשיכו להיכנס לתוך ההופעה ולא קיבלו טיפול לא ייפצעו רק יותר גרוע בהופעה. אתם כל כך פתטיים שזה מפחיד. וגם עוד משהו שרציתי להוסיף, זה שזה נורא נחמד שכל אחד שני פה מגדיר את עצמו "אימו" ואפילו על הדפים והפוסטרים שחילקו לפני ההופעה כתבו על טוקיו הוטל שהם "אימו רוק". אבל יודעים מה? אני הכרתי את טוקיו הוטל לפני שמישהו ידע מה זה אימו. אימו זה היה רק משהו בשנות ה80, לפני שהוא הפך לטרנד רדוד שכל אחד רוצה להגדיר את עצמו דרכו. וגם טוקיו הוטל הם לא אימו. אבל אין בעיה, העיקר שמחצתם אחד את השני בהופעה. העיקר שנפצעתם. זה בטוח עושה אתכם מעריצים נאמנים וטובים יותר, אה, מה לא? לא. אבל גם אם תבינו את זה, זה כנראה יהיה מאוחר מדי. פוזיאיסטים דפוקים, זה מה שאתם!!!!!!!!!!!!!!!! -היידי מעריצת ט"ה מאז אוגוסט 2005 שלא הייתה בהופעה

לא מבין על מה כל ההתלהבות שלכם..

ראיתי אותם כשהייתי בנתב"ג , הם עברו 2 ס"מ לידי ומיליון אנשים התנפלו עליהם עם פלאשים והתחילו לצלם.. ממש לא הבנתי ת'התלהבות הזאת.. ובטח שלא מהשיר הכ"כ מסכן הזה MONSOON או איך שלא קוראים לו... הורדתי באימיול וזה סתם שיר משעמם תחת, בקיצור אין להם את זה. שמעתי המון להקות מתחילות, אפילו מהארץ ששרו יותר טוב מהם. בכל אופן.. אני הייתי בהופעה של נייטוויש ולא נחתכו ולא נפצעו , אז בשביל טוקיו הוטל? אם הם באמת היו שווים את זה אז... אתם ממש דפוקים בראש. יודעים מה? עכשיו אני יכול להבין למה נחתכו ונפצעו שם... ילדים בני 13 לא מבינים כלום מהחיים שלהם חוץ מלהתפרע ולעשות בלאגן , לא שבהופעה של נייטוויש היה רגוע אבל עדיין , מתון. ילדים בגילאים האלה אין להם ה' ואין להם גבולות , הם מוכנים להתאבד בשביל להקת רוק שאפילו את זה אי אפשר להגיד עליהם!

MapleSyrup

New member
מה את מתנפחת?

את יודעת כמה זמן פה כל אחד מעריץ אותם? אין לי כוח לדפוק חפירה, אבל מי אמר שאלה שחפו או אנערף מה קרה שם הם אנשים מהפורום??

krosan

New member
מה לעשות כי האנשים שהלכו לנייטוויש הם אנשים

נורמלים מה שלא היה בטוקיו הוטל חבר שלי היה בהופעה של טוקיו (אני כמובן שההיתי בנייטוויש XD) והוא אמר שהיה פשוט נורא ממש ביזבוז של 220 שקל הוא אמר שהסאונד היה נוראי ולמזלו הוא היה יחסית רחוק מהקיר זכוכית שנשבר עצוב עצוב איך הקהל ה"אימו" הישראלי מתנהג

חחחחח אשכרה , "אימו"

פאקצות היסטריות שהתעלפו מדניאל בן חיים באו לראות "חתיכים" מגרמניה.

SpongBobit

New member
אכן חתיכים..

ואם את לא אוהבת אותם, עופי מפה.. אפחד לא אמר לך לבוא לכאן ולהעיר!

ElinorLahav

New member
נננננננכון עופו מפה כבר חבורה של משועממים !

בע עליכם ! תמחקו כבר ת'שירשור המעפן הזה !!! הפורום הזה נהיה שווק עם כל התגובות המעצבנות האלה

rocket

New member
../images/Emo18.gif דיי ../images/Emo18.gif

למה בעצבים ? קצת תרבות דיון

rocket

New member
תעשו טובה ,

אנשים "נורמאליים" כולנו אנשים, חלאס עם הקיטלוג.

LiHiLuSh

New member
תאמת לא ראיתי אפילו אימו אחד בהופעה אז

תעשו טובה הסאונד היה מושלם והכול היה מושלם אז לחבר שלך אין פאקין טעם טוב אז למה הוא בא בכלל? תעשו טובה אתם בעצמכן נירא לי מעריצות את הדניאל בן חיים הזה ולא היו בכלל פאקצות היה רק איזה 4 אולי

rocket

New member
טעם הוא ענין מאוד סוביקטיבי.

מה שטוב לטעמך יכול להיות רע לטעמו של מישהו אחר. תנסו לא לשכוח את זה !

LiHiLuSh

New member
לא שכחתי נו מה אמרתי כנירא זה לא הטעם שלו

אוי עכשיו ראיתי שזה נימחק לי שיט

Eurogirl

New member
מן הסתם המעריצים של נייטוויש גדולים ב-5 שנים

וגם אם הם לא היו, נייטוויש זו להקה מסוג אחר. יש להם סולנית, וכל שאר הנגנים הם לא במרכז. הערצה שמלווה בהתאהבות והיסטריה לא מכוונת בד"כ כלפי נשים, אלא יותר כלפי סולנים ממין זכר, כמו שכולם יודעים. ולכן אין שום סיבה שתהיה התפרעות כזו בהופעה של נייטוויש (למרות שיש הרבה התלהבות). זה לא כי המעריצים שלהם "נורמאליים".

MetalSinagouge

New member
"ילדים בגילאים האלה אין להם ה'..."?

אה, ולניטשה כן היה אלוהים? אני מאוד מקווה בשבילך שזו רק צורת ביטוי ושאתה לא באמת מאמין שאמונה באלוהים היא נחלתם של אנשים מבוגרים, שקולים ורציניים. בכלל לא, בד"כ ילדים בעיקר נופלים לשטות הזו.

LiHiLuSh

New member
הם ממש לא להקה מתחילה הם פאקין 7 שנים

וזה בכלל עניין של טעם לדעתי הם להקה ממש ממש טובה אינ עמדתי שם וצעקתי לכולם להפסיק לדחוף כאילו שזה עזר ואתם יודעים מה דכף באמת רק הילדים הקטנים יותר וההורים המבוגרים !! ךמשךל אני לא דחפתי וחברות שלי לא דחפו בכלל והיו ילדות ובנים לידנו שלא דחפו בכלל

KillerPilze

New member
האמת זה לא ממש מעניין אותי

היית דופקת חפירה אם היה לך מה לחפור לא אכפת לי אם זה אנשים מהפורום או לא בכלליות בגלל שעוברים פה אנשים שהיו בהופעה רציתי להראות להם קצת את המציאות

3has3

New member
את האמת, לא קראתי את הכל...

אבל ממה שקראתי, אני חייבת להגיד שזאת גם אחת הסיבות שלא הלכתי. ואת האמת, לא התאכזבתי. חברה שלי התקשרה אליי כולה בוכה ואמרה שהיא נפלה וסוג של מחצו אותה. אחר כך היא התקשרה אליי ונתנה לי לשמוע קצת. מה שמעתי? צרחות! שמעתי את ביל "שר" משפט אחד וצרחות! זה כל מה ששמעתי! אחר היא התקשרה ולא שמעתי כלום >< צרחות! זה מה ששמעתי! איכס. ><

KillerPilze

New member
אני אוהבת אותך~

סורי על כנות היתר, פשוט הייתי חייבת להוציא את זה XD והאמת, אני אוהבת כל אחד שעשה בשכל ולא הלך לשם בסוף. מצידי, אני יישאר עם הערכה (זה מילה יותר טובה מ"הערצה") לטוקיו הוטל עד שההיסטריה תעבור. כן, פשוט ככה. בינתיים? בינתיים זה ממש עבר את כל הגבולות. צרחות את אומרת לי. זה באמת ככה. כל ההופעה פשוט כולם עסוקים בלצרוח. למעוך. לדרוך אחד על השני. אם אנשים נהנים מזה, סבבה. באופן אישי אני לא הולכת לשום הופעה שאני יכולה לצאת ממנה על אלונקה.

למעלה