שרשור התמרמרות של אנשים אחרים

MinneyPunk

New member
הממ

אני שומעת אותם בערך 3 שבועות מאז ששמעתי אותם שהיתי בגרמניה, הם overated בישראל, לגמרי

KillerPilze

New member
מילים כדורבנות

אפילו overrated לא מסוגל להסביר את הטירוף שהולך כאן בזמן האחרון..

Fall Out Liel

New member
הייתי שם../images/Emo168.gif

אני חירשת מרוב הצרחות. לא בדקו כרטיסים!!! הכרטיס שלי שלם! כולם נדחפו ונכנסו והם לא בדקו כרטיסים ככה שיכולנו להיכנס בחינם!!!!!!! היה כ"כ שווה! הצלחתי להיכנס לשורה ראשונה וכל הזמן דחפו ומחצו אותי! חשבתי שאני אצא משם באמבולנס, ברצינות. יש לי מלא תמונות וסרטונים אבל רובם מהפלא כי המצלמה שלי החליטה שאין סוללה אחרי השיר השני לא ראיתי ילדים מהפורום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הייתי שם מעשר בחום ובשרב והיו שם חמישים ילדים ואח"כ התחילו לבוא עוד. בסוף זה סתם היה בזבוז של זמן כי גם ככה כולם נכנסו ונדחפו אז לא משנה מי בא קודם... אני אשכרה בוכה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הם השפריצו מים מבקבוק שהם שתו וזרקו לקהל! טום זרק מפרט ונגעתי בו עם האצבע! יכולתי לתפוס אותו אבל מרוב שמחצו אותי לא יכולתי לזוז ומישהי אחרת מצאה וגיאורג גם זרק מפרט שהיה לי מתחת לרגל אבל לא מצאתי ומישהי אחרת לקחה אותו!! פאקינג מתחת לרגל שלי ולא מצאתי!!!!!!!!!!!!!!!!! וטום,גיאורג וגוסטב זרקו את המגבות שלהם אבל לא לצד שלי . היה כ"כ כיף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ההופעה הראשונה והכי טובה בחיים שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני כ"כ מאושרת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כל מי שלא בא הפסיד ובגדול. מחר אני אביא קישור לתמונות וסרטונים מההופעה. נקווה שלא נגרם לאוזניים שלי נזק תמידי כי אני שומעת צלצולים מרוב שצרחות שהיו שם. הם כל-כך כוסונים!!!!!!!!! כמעט נזל לי ריר!!!! הם ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש יפים במציאות, אבל ממש!!! זה הועתק ממה שכתבתי בפורום פו"ב. ויש לי להוסיף שבאמת אנשים התנהגו כמו חיות וזה היה מגעיל, ות'אמת שאנשים לא צרחו יותר מדי, דווקא הצלחתי לשמוע את השירים [לשיר לא כי חלק היו בגרמנית ולא הבנתי כלום ><]. נכון, היו שם ערסיות ופרחות וונאבי אבל זה לא מנע ממני להינות. אני הייתי ממש כשהשער נפל ובדיוק בשנייה האחרונה הצלחתי לחמוק פנימה אז לא קרה לי כלום. לא היו הרבה אנשים כמו שחשבתי, יחסית האולם היה ריק [אם נחשיב מקומות אחרים]. ונכון שכתבתי מקודם כמו פאקצה אבל אני ממש מתרגשת כי זו הופעה ראשונה שלי וזה היה אחד ה-דברים.

tissue

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif את ממש צודקת ! :)

אני הייתי שם והיה ממש כיף ! (= את באמת היית שורה ראשונה ?
וואו , כל הכבוד לך!
אני הייתי בערך שורה 10, וראיתי מעולה, היה ממש ממש ממש כיף D: ולזאת שכתבה את ההודעה הראשית, את צודקת לגבי ההתנהגות של האנשים שם .. אנשים נפצעו, התעלפו, נדחפו והקיאו - והכל בגלל ההתנהגות הפראית של האנשים, בסדר, אפשר לקפוץ, לצעוק עם השיר כדי להנות, אבל לא חייבים לדחוף ולהתנהג כמו חיות! ולחנה, נכון שהיו צרחות, אבל לדעתי זה צרחות בשביל הכיף , אני בטוחה שאף אחד לא באמת רוצה שאנשים יצאו מההופעה חרשים. גם אני צרחתי
מודה באשמה P: אבל נהנתי כמו שלא נהנתי בחיים !
היה מעולה, מי שבא - אני בטוחה שהוא הרוויח ונהנה. ומי שלא - לא נורא, יש שמועות שהם יגיעו גם ב-2009, ככה שיש עוד הזדמנות. וגם בטח יעלו סרטונים, תמונות ויראו בטלוויזיה (הייתה שם מצלמת טלוויזיה , ככה שאני מניחה שיראו את זה
) לילה טוב לכולם ^_______^

16yaeli

New member
צודקת הם מושלמים והיה כזה כיפפפ אבל אנשים

הגזימו מזל שהיה כיפ בכל זאת!1

יוואו ספרו לי איך היה : )

כ"כ רציתי ללכת אבל לא היתסדר כי אני גרה ממש רחוק וגם לא היה מי שילך איתי :'( מה באמת התנפץ שם דלת מזכוכית ? O: אגב אני חדשה פה ( : מקווה להישתלב מהר : )

ttrr1

New member
גם לי לא בדקו כרטיס.. אבל יש משהו יותר חשוב..

הם אפילו לא בדקו תיקים!! פשוט אלפי אנשים נכנסו בלי תיקים!! מלא עישנו בפנים.. וזה היה פשוט דוחה! אני נהניתי מאוד. אני פשוט לא מבין למה הכניסו אותנו שעתיים וחצי לפני הזמן.. כבר נגמר החמצן שם!!! חצי מהזיעה שהייתה עליי לא הייתה שלי. זה ממש מוזר שלא בדקו תיקים.. אפילו חוצפה. ושהיה רק אמבולנס אחד. קיצר, הופעה לא מאורגנת בכלל!! אבל היה כיף :] חוץ מזה שהרסו לי את הוואנס :(

PerfectSP

New member
נראה לך,שעם ההתנהגות שלנו, ../images/Emo190.gif

היה אפשרי לבדוק כרטיס??XDDDDDD אנשים דחפו,שברו,נמחצו!
גם לי יש עוד את הביקורתXDDD

rocket

New member
השומר העצבני תלש לי את הכרטיסים מהייד

>_< ורציתי לשמור אותם

LiHiLuSh

New member
אמא שלי זרקה לי בטעות את הכרטיס ../images/Emo10.gif

צרחתי עלייה חח אלב אני יכח את של השכנה XD

כרמלי6

New member
מאיפה שאני נכנסתי כאילו כולם קפצו ודחפו איפה

שהדלת נשברה ואז השומר אמר לנו ללכת לצד שני כי גם שם יש כניסה ושם בדקו אחד אחד ואז פתחו ליד זה עוד שער ובשער שם כן בדקו כרטיסים אבל אני הלכתי איפה שלא בדקו את הכרטיסים גם כי רציתי את הכרטיס וגם כי לא היה לי כוח לעמוד עד שלכל ה8 אנשים שעדו שםן יבדקו את הכרטיס וגם כי היה שער רק חח ..

harel600

New member
את כל כך צודקת !! |v|

באמת כאילו חיות אתם לא יכלתם להתנהג כמו בני אדם נורמלים @#$

never cry

New member
היה ברור שזה יקרה..

כ"כ ידעתי שכל מה שאפשר יהיה לשמוע זה צרחות ושכולם ימחצו את כולם כיאלו הם לא אנשים. ובאמת איזה הערצה זאת? מעריצים לא אמורים לרמוס אנשים רק בשביל להתקדם עוד שורה.. זאת לא הערצה זאת אובססיה חולנית.. ואנשים לגמרי שכחתם שהם בני אדם רק ההבדל הוא שהם מפורסמים תסתכלו הצידה תראו שיש אנשים מוכשרים שפשוט לא מפורסמים אבל זה לא אומר שהם פחות טובים מהם.. ואני באמת מקווה שלא הוצאתם/ן להם את החשק לחזור ולהופיע שוב בארץ.. מקווה בשביל מי שהיה/היייתה שם שלמרות כל הבלאגן הוא/היא נהנה/תה..

keren eckshtein

New member
בואי כנסי רגע יש לי משהו להגיד לך .

קודם כל טוקיו הוטל הם לא אימו ואנחנו מודעות \ מודעים לזה !!
את חושבת שזאת אשמתנו שמישהו ניפץ את הזכוכית בכוונה . וכל מי שפה דווקא שונא את כל המעריצות האלו שפאקצות שנולדו אתמול . ותאמיני לי שיש כאלו שבאו להופעה כי הם אוהבים את טוקיו הוטל קודם כל בגלל המוזיקה שלה . ואת מכלילה וזה ממש לא יפה ואת מעליבה אותנו !! כי תאמיני לי שהרבה מהדברים שאת אומרת לא נכונים . ואנחנו לא פוזאיסטים . זה שהפירסום של הלהקה עבר כל פרופורציה זה לא אומר שאנחנו פוזאיסתים . כי הרוב מאיתנו פה מאוד עצובים מזה שהם תפסו פרסום כזה ענק בישראל , שפתאום ניהיו מלא פריקאצות קטנות שאוהבות אותם . אבל אין מה לעשות כל אחד זכותו לשמוע מה שהוא רוצה ולהיות איך שבא לו . ואת נורא העלבת במה שאמרת פה !!

keren eckshtein

New member
והיה פשוט מדהים ../images/Emo99.gif תקראו -

אני הייתי עם אחותי התאומה .. וראיתי כמה בנות ואת שחף המנהל מהפורום . והיה לי נורא נורא נורא נורא נורא כיף . כלכך כלכך כלכך נהנתי . בחיים שלי לא נהנתי ככה . בדרך אל השערים ובדרך אל האולם היה לי מאוד מאוד קל . חשבתי שאני ימות או משהו אבל הלך חלק . התנהגתי בזהירות והכל היה סבבה , ולא היו כאלו דחיפות זאת אומרת מתי שאני הייתי לפחות . עד שטוקיו הוטל הגיעו כבר היה מלא מלא אנשים וחיכינו שעות . והיה נורא חם ובשורות הראשונות לא הצלחתי לנשום וגם לא ראיתי כלכך טוב . עמדו איזה שתי ענקיות אבל ממש ענקיות מולי
. בקיצור אז אני ואחותי הסתובבנו וצרחנו בשירים שלהם ועברנו ממקום למקום . וראיתי ממש מצויין וטום הוא הדבר הכי חתיך בעולם הוא פשוט מושלם . וגיאורוג השפריץ עליי מים , זה היה טוב
בקיצור נהנתי כלכך ומי שלא בא הפסיד

rocket

New member
נראה לי עמדת לידי בשלב מסויים עם אחותך .

יש לכן שער בלונדיני גלי ארוך כזה? ועמדת לייד כמה בנות שעמדו על שרפרפים?

למעלה