שרשור התמרמרות של אנשים אחרים

LiHiLuSh

New member
דפקהלא צרחו הרבה נתנו להם לשיר

ושרנו איתם לפחות מי שידה אני כול ההופעה שרנו

chikogirl

New member
זה לא נכוןן

כי אני לא נדחפתיי והיה לי מעולהה אם את הולכת להופעה בכוונה שלדחף אז רוב הסיכוים שתהייה בסוף על אלונקהה אבל אם את הולכת בסססה ולא נדחפת ןמחכה שכולם יכנסו בערךך לפחותת אז לא יקרה לךך כלום אני אומרת לך אני לא נדחפתיי ולא כלום והייתי במקוםם מעולההה וראיתי הכול ונהנהתי בלי להיפצעע אז כל אלה שאומרים שהוא יכול להיפצע וכל הבולשטי האחר אז זה תלוי בך אם תתדחפי אז רוב הסייכוים שבאמת יקרה לך משו!!! ואם לא אז לא יקרה כלוםם!!! כי אני חיה ושלמה חח!!=]

SpongBobit

New member
תאמיני לי,שמי שהיה שם

לא הרגיש בכלל את הצרחות..כולם צרחו וזה היה נורא כיףD: ולא החריש אף-אחד.ולא היו כמעט בכלל פאקצות..

JeykinsN

New member
לא החריש?1 חשבתי שאני מתה!!

היה ממש חזקקקקק!!! זזתי אחורה כל הזמן! והייתי במקום ממש מעולה, אבל היה כל כך חזק חשבתי ברצינות שאני אהיה חירשת...! הייתי חייבת לזוז אחורה אבל בסוף מאחור ראו יותר טוב אפילו! :) היה הופעה מדהימה!!

l0veTH

New member
חיחי...את צוןדקת לגמראי!!!

אני מבינה אותך ואת צודקת! אני מכירה את TH רק חצי שנה אבל יש גבול לכל דבר....אני בכלל לא מבינה איך כל המקרים האלה נוצרים...הרי איך התנפץ השער?!- הם קפצו והשתוללו ודחפו אחד ת'שני והשער התנפץ [שהיה עשוי עשוי מזכוכית-ומי שהכין אותו צריך להתבייש בעצמו]...קיצר...הם כולה בני אדם כמונו..אנלא מבינה מה ההתלהבות...כן, אני מאוד אוהבת אותם...אבל אם זה היה טלוי בי אז בחיייים זה לא היה מגיע לכזה מצב!! מישו מהפורום נפצע?!?!? מקווה שלא...... עדן3>

3has3

New member
הוו.

שתבינו. הבנות שהגיעו לשם לא שולטות בעצמן! אין לו קולטות שזה כולה בני אדם! פאק. אני רוצה להרביץ להן XDD

KillerPilze

New member
את יודעת מה

ככה שאני אומרת את זה באופן שטחי זה אולי יכול להישמע פתטי, אבל אצלי זה יותר הערכה אליהם והיא הייתה ממזמן מלפני כל הבאזז שהולך פה בארץ והאירועים האחרונים בהחלט גורמים לי לחשוב על הכול זה אמנם לא ישנה את הדעה שלי על הלהקה, אני מנסה להשאיר אותה מטוהרת מכל הלכלוך שהמעריצים המוטרפים עושים משום מה אני נוטה לחשוב שבגלל שאני בשפיות אני ישאר באותה רמה עוד הרבה זמן עם הערכה, בזמן שאחרים שנמעכו היום בשביל לשמוע בעיקר צרחות - לא יהיו פה בכלל.. היום אתה מעריץ מטורף וקיצוני ומחר שכחת מהכול. ככה זה עם קיצוניות, אנשים, אין אפס.

rocket

New member
מסכימה איתך.

קיצוניות לא מביאה למשהו טוב אף פעם. אבל תשמעי, אני הייתי בהופעה, ולא הייתי שם בשביל להימעך או לשמוע צרחות. אני באתי כי יש לי הערכה עצומה ללהקה ולמוזיקה שלהם. הייתי בצד היותר שקט של האולם איפה שלא דחפו אלה פשוט עמדו ושרו ומחאו כפיים והייתה אווירה מעולה וכייפית ויצאתי עם ההרגשה הכי טובה בעולם.

H A J Y

New member
לא לא הבנת, העובדה שאת אוהבת/מעריכה/

/שומעת זה פתטי..

Anuerysm

New member
אני אוהב את זה שמלהכנס לפורום אני ישר הופך

ל"את" במקום "אתה"

שוצאן

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo220.gif

מסכימה עם כל מילה! חוץ מהקטע שאני מעריצה אותם חצי שנה משו....

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif מסכימה עם כל מילה

כל החוסר כבוד הזה, אלו הישראלים שונאת את זה

למעלה