שרשור ניצלושים

../images/Emo45.gif ואני צריכה פרטים על המפגש!!../images/Emo174.gif

כולל החולצות ומה שלא יהיה

noy flat

New member
אני לא אוכל לבוא למפגש...

היום (עוד שעה ו5 דק') אני נוסעת לאמריקה... ואני נשארת שם איזה חודש... ממש בא לי לעזור להביא כסף והכל אבל אני לא אגיע למפגש... ואני לא מכירה אף אחת (או אחד) מהפורום שאני אביא לו ת'כסף... מה לעשוות??? נ.ב. אני בטח לא אדע מה כתבתם לי כי אני כבר אסעע

גם אני בדיוק באותו מצב!

אני די חדשה בפורום, (מאתמול חח) ואני מת"א ואם הבנתי נכון מי שלא יכול לבוא למפגש וכן רוצה להביא כסף ומתנות וכאלה צריך להביא לנציג העיר שלו אישית ואז הוא יביא את זה למפגש, אבל אני לא יודעת בכלל מי הנציג, ואני בדיוק חוזרת יום אחרי המפגש, ב-16.8 ואני טסה ביום רביעי בדיוק עוד שבוע, אז אני אשמח אם מישהו יידע להגיד לי מי הנציג ואיפה יהיה אפשר לפגוש אותו בשביל הכסף והמתנות? - חשוב לציין שעדייין אני לא ממש מכירה פה אף אחד ממש-

ElinorLahav

New member
אניייי בפניים :]

אניייייי מוכנה להביא גם 50 שקקקקל ! ררררק שיביינו שאנחנווו מתיםםם עלייהם והכי חשווב מתים שיבווואוו לכאן :] רעיוווון מעווווווווווווווווולה ............. בייי .

../images/Emo45.gif_../images/Emo192.gif

רעיוןן נהדרר!!!! אני יביא הכי הרבה שאני יכולה!!! מממ אחלה רעיון ואני מקווה שאחרי זה הם באמת ישתדלו לבוא לארץ!!! הנהדרת והמקסימה שלנו

X Slider

New member
../images/Emo69.gifשרשור ניצלושים../images/Emo69.gif

כל ההודעות קטנות,
, ג'אנק ושאר שטויות - לשרשר לכאן!

X Slider

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gifמונסון מקום ראשון בגלגל"צ!!

בגלגל"צ!!!
העיף את אמברלה מהפסגה!!!

3has3

New member
../images/Emo69.gif והוווו

אין יותר אמברלה אין יותר אמברלה להלהלהללה (ריקודי הוואי DDD:) והווווו כל ההצבעות עזרוווו והוווו אני מאושרת עד הגגג המצברוח חזר ליייייי והווווווווווווו יאיאיאיאיאיאיייי זהעשה אותי מאושרת כל כך XDDDDDD

3has3

New member
../images/Emo69.gif יותר מידי 'ווהו'../images/Emo122.gif

ולא, עוד לא השתגעתי

tissue

New member
יאיי :)

איזה כיף !!!
בלי יותר אלה אלה והגשם שלה !! D:

ElinorLahav

New member
היה לטוווווווווווווום רסן !

חברררה שלי שלחה לי תמווונה אתם מתייים ... כשטום היה בערך בן 14 היה לו רסן ( הדבר הזה ששמים בשיניים לפני גשר ) ייש לי תמוווונה הבעיה שאני לא יודעת לעלוות .. :\ אם מישו יכול להסביר לי אז תווודה , ואז אני ישים אותה שכולם יראווו !

3has3

New member
../images/Emo69.gif ככה ../images/Emo9.gif

הוספת תגובה (ולא תגובה מהירה) למטה כזה - צירוף קובץ וזהו DD: ברואס/ עיון ושלח

למעלה