שרשור ניצלושים

ElinorLahav

New member
הייייא עבדה עלייייייייייי !

אל תתיחסו לא היה לו שווווום רסן ... היא שלחה לי תמונה רגיילה שכנראה היא מדמייינת שהיה לו ! ( סתווומה לגמרי ) סליייחה לכולם ! אוווהבת 3>

3has3

New member
../images/Emo69.gif חח

רגע , נגיד והיה לו רסן אז היה אמור להיות לו גם גשר , לא? XDD ומה לך יש?

ElinorLahav

New member
גם וגם ! :\

אבבל חח אני לא מאלה שהוולכות עם הרן ברחוב חחחחח
אני שמה את זה בלילה ... ויש לי גשר :) (עוווד מעט מורידים לי אותו ! ) לך יש משוו ?! ..

3has3

New member
../images/Emo69.gif אממ

לי יהיה גשר ביום ראשון
ואז גם יורידו לי את התפריםם והוהוהוהוהוהווווו חח לא יהיה לי רסן O: אני מקווה XDD

Mrs Kaulitz

New member
לפחות לא ישישמו לך ברקטים בגיל 18:(

חחחח או בגיל 18 או עוד חודש... עדיף עוד חודש לא?!

../images/Emo220.gifלהיות מסו"ק!

לא אליקופטר ולא אווירון!!!!!!!!! אגב.. יש פה נוע"לניקים? אם כן.. מי כאן חוטניק גזעי שיוצא לטיול מים?

../images/Emo207.gif../images/Emo206.gifפורום גוד שארלוט זקוק לעזרתכם !

בעקבות גל ההופעות שהגיע לישראל בזמן האחרון (אוונסנס, שון פול, אייקון וכ'ו), פורום גוד שארלוט החליט לקחת את העניינים לידיים ולהגשים חלום להמוני חובבי הפאנק-פופ בארץ. תחילה פתחתנו עצומה בכדי לגייס אנשים למאמץ, השלב הבא יהיה ניסיון להכניס את הסינגל החדש לפלייליסטים שונים ברדיו הישראלי. על מנת להתחיל, אנחנו זקוקים לעזרתכם . אל תתעלמו מאיתנו, אם נעזור אחד לשני נצליח להביא לארץ הופעות איכותיות של אמנים מובילים מחו"ל, תחשבו על זה- היום גוד שארלוט, מחר הלהקה האהובה עליכם ! בשביל מי שלא זוכר \ לא מכיר (נו נו נוP:) את הלהקה, הנה כמה פרטים : גוד שארלוט הוציאו את אלבום רביעי לפני כמה חודשים, ממנו שיחררו שלושה סינגלים - Keep Your Hands Off My Girl, The River' והחדש - Dance Floor Anthem \ I Don't Wanna Be InLove . הדיסק היה המשך ל- The Chronicles Of Life And Death ממנו שיחררו להיטים כגון- Predictable, We Believe ו - I Just Wanna Live, שתפץ תאוצה בארץ והפך למוכר מבין הסינגלים של הלהקה . הם התפרסמו בעיקר בזכות אלבומם השני - The Young And The Hopeless, והסינגלים - Lifestyles Of The Rich & The Famous, The Anthem, Hold On וכ'ו . בבקשה, אנחנו זקוקים לעזרתכם . לא נוכל לעשות זאת לבד . בתודה מראש , פורום גוד שארלוט .

3has3

New member
../images/Emo69.gif חתמתי

בזמן שזמזמתי את דה ריבר DDD: יופי לי-את
לא דיברתי איתך הרבה זמן

3has3

New member
../images/Emo69.gif אעאעא אני מאושרת שאת מאושרת

תספרי לי למה? XDD

למעלה