בוסים בעלי עבר צבאי!!!!!!!!!!!

שירן41

New member
../images/Emo7.gifבוסים בעלי עבר צבאי!!!!!!!!!!!

שלום לכולם!!! אני חדשה, פעם ראשונה אני כותבת בפרום הזה, וקוראת את ההתכתבות שלכם בנושא "ביטחון עצמי" שצריכות הנשים במקום העבודה. הכול טוב ויפה, לפי דעתי נשים צריכות כן להעריך את עצמן בכול מקום ולא רק במקום יחיד, אך מה עושים כאשר מסביבנו יש גברים "שהאגו" שלהם גבוהה עקב שירותם הצבאי ודרכם היא דרך פיקוד בלבד. אני עובדת כפקידת קבלה, במקום העבודה אני מאד אהודה על כולם, הדיירים העובדים, אך יש לי בוס- איש קבע לשעבר שהרגלו הוא לחלק פקודות, ואוי למי שהוא מתנפל עליו, באים זה בכינויים וגינויים שלא מתאימים אפילו לכתיבה. וזה לא רק עלי, אלה על כל העובדים במקום, וכאשר מנסים להעיר לו על כך הוא בלי חשבון מפטר את העובד,כך שהתחלופה במקום העבודה מאד גדולה. אלו שהצליחו לשרוד שם מספר שנים פשוט מבליגים ושותקים, מפחד. (במקום העבודה הנ"ל הרוב הם נשים,כלל הגברים המועסקים שם הם 2 במספר). ועכשיו תענו לי בכנות, האים מנהל כזה לא יכול להוריד את הביטחון העצמי לאפס מאופס, הרי דעתך לא חשובה, יכולים לפטר אותך על כל שטות, או "סירוב פקודה" . והנה מה שקרה לי,,,,,,,,,,,שבוע שעבר היתקבלה דיירת חדשה קשישה שלבושה מאד פשוט וצנוע, כאשר ירדו כל הדיירים ללובי לראות הופעה,ירדה גם הדירת הזו, המנהל ראה אותה והתחיל לצעוק " בושה וחרפה איך את לבושה, תעלי לחדרך ואת לא יורדת ללובי שוב בבגדים הללו,איך הסכמתי לקבלך בכלל?". הדיירת המסכנה נעלמה דום, גם כל הדיירות היסתכלו עליו בהלם,והוא לקח את ידה של הקשישה ופשוט הוביל אותה למעלית. כאשר עבר לידי העזתי לומר לו " למה בפורום כזה? יכולתה לקחת אותה לצד ולומר לה את הדברים"!. ווואאאאאווווווו מה שאני קיבלתי לאחר מכן ...............
ומאז הוא רודף אחרי בכל תירוץ,בכל שטות,והשבוע פשוט היה גיהנום, למרות היתערבות של הדיירים לטובתי, (שזה רק החמיר את המצב). אתמול נודה לי שהוא קיבל פקידה נוספת להכשרה,היא לומדת כאשר אני לא במשמרת,מיכתב פיטורין עדיין לא קיבלתי, כנראה הוא מחכה לראות כיצד החדשה תכנס לתפקיד. עכשיו תענו לי בכנות
האים בוס
כזה לא מוריד את הביטחון העצמי?

Rivendell

New member
זה נשמע נורא ../images/Emo10.gif

אין לי כל כך עצוץ מועילות, לצערי, מלבד אולי לחפש מקום אחר ושפוי יותר לעבוד בו. כמו שאת אומרת, זה לא נשמע בריא במיוחד. מצד שני, מצב השוק כיום מאוד קשה... אז אני שולחת אמפתיה, בתקווה שזה לפחות מעודד קצת!

שירן41

New member
תודה על העידוד../images/Emo24.gif

את צודקת מצב השוק באזורי גרוע,אך היגעתי למסקנה שעדיף לי אפילו להיות פועלת מאשר להמשיך לעבוד במצב האבסורד הזה. אז תודה לך על העידוד מכל הלב.

shandy

New member
תיקון

היה צריך להיות סימן שאלה בסוף המשפט הקודם

שירן41

New member
../images/Emo23.gif את הדיירים כן.........

את העבודה לא, את הצוות והדיירים כן, מאד מחבבת,וקשורה.

siv30

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

ראשית, הרשי לי להשתתף בצערך שאת נאלצת לעבוד במקום בו המנהל חושב "שאלוהים" הוא השם השני שלו. מהתיאורים שאת מתארת זה נראה לא רק שהוא רודה בעובדים, אלא שהוא גם עושה להם טובה שהוא מפטר אותם. אישית אני לא הייתי יכולה להיות בצילו של מנהל כזה. זה נראה לי יותר מידי כמו סיוט מתמשך שלא שווה את ה- 20 , 25 ח"ש לשעה שמקבלי בעבודה מסוג זה. אני הייתי שמה את הקלפים על השולחן : באסרטיביות, פונה אליו ושואלת אותו אם בכוונתו לפטר אותי בגלל האירוע המצער שהיה בכך וכך. אם הוא יתכחש, את יכולה לאמר לו שאת מבינה שהוא הביא פקידה חדשה שעושה את ההכשרה בשעות שאת לא נמצאת. תאמרי לו שאת מבינה שזו קריאת כיוון ואת לא חשה מאויימת מהנושא (אנשים המתנהגים בסגנון הזה אוהבים לחוש את תחושת העוצמה הנובעת מתוך הפחד והמורא שהם מפילים על הסביבה וזה לא קשור למינו של המנהל). אני חייבת להעיר שהבטחון העצמי שלך לא אמור להיות מושפע מהתנהגות שאת מתארת. כישורי ניהול הם משהו שלומדים ואם לא אז או שהעסק קורס (כי לא נשארים בו אנשים טובים) או שהמנהל הולך. עכשיו , אם מעליו יש מנהל גבוה יותר (מנהל אדמניסטרטיבי, מנהל כ"א או משהו דומה) ואת יודעת שהוא הולך לפטר אותך תבקשי שיחה ותבהירי את הנושא בדרגים עליונים יותר. את יכולה להעזר בדיירים. מהתיאורים שלך נראה כאילו את עובדת בבית אבות או משהו דומה. סימן שקיימת הנהלה שהוא השלוח שלה (הוא מנהל תפעולי במקום). אם הוא המנהל של בית האבות (משמע הוא בעלים של בית האבות/ החברה וכד') אני לא מצליחה להבין איך העסק עוד לא קרס כי הוא נראה לי אדם עם אישיות צרת אופקים ויותר מכך אחרי שהוא צרח על הדיירת איך יתר הדיירים לא מתקוממים ומעמידים אותו על מקומו שכן הוא נותן להם שירותים תמורת מיטב כספם. בכל מקרה אנחנו כאן. נשמח אם תעדכני. שיהיה לך שבוע טוב.

שירן41

New member
תודה על המענה המהיר ../images/Emo9.gif

ראשית, נודה לי אתמול על הפקידה החדשה, כששאלתי אותו הוא אמר שהיא מחליפה את הפקידה השניה שיוצאת לחופש.(גם על החופש נודה לי רק אתמול). שנית לגבי הבעלים של המקום, הינני מכירה אישית את אחד הבעלים, ולאחר ששאלתי אותו האים הוא יודע על אופיו של המנהל? נאמר לי שהוא יודע אך המקום "בתפוסה מלאה" וזה מה שחשוב.......ולא לברר יותר על הנושא הזה. ומאז אני עושה את תפקידי בלבד מכנית,אנני אומרת שזה קל לי כיוון שיש דיירים שהקשר בננו נהייה יותר נפשי,ומאד כואב לי לשמוע אותם,כך שאני לא נכנסת הרבה לדברים אישיים, אלה צוחקת איתם ומנסה להנעים להם את הזמן שהם בחברתי. לגבי הדיירים הם מתחלקים לשתי קבוצות:- א.קבוצת דיירים פעילה דומיננטית,שהם הוועד הפעיל של הבית,אשר כל בקשה ממולאים אצלם מידית,שיש להם יכולת כספית ושכלית לעזוב בכל רגע שיחפצו,כך שלהם המנהל מתיחס בכפפות של משי (כמובן שאת הכעסים והגידופים אנו סופגים). ב.קבוצה שמסרו את ביתם כדי להיכנס למקום,וכל כספם היה ביתם, אלו קבוצה שלא יעיזו לדבר מפחד,חשש, אין להם לאן ללכת במקום. הקבוצה הנ"ל קבוצה קטנה, שקטה,שכמעט לא משתתפים בפעילות במקום. פעם היצעתי לאחת הדיירות שאני איתה שקשר לדבר, והיא אמרה שבשום אופן היא לא תדבר, כיוון שהיא פוחדת!!!!!!!! יותר לא היתערבתי. בכול אופן אני החלטתי שלא אכפת לי שיפטר אותי,אפילו להיות פועלת עדיף מלהמשיך לעבוד אים מנהל כזה קריזיונר...... עדיף לי לישון בלילות בשקט ,ולא בנדודי שינה וכעס. המלצה כמובן שלא אקבל, ובגילי יהיה לי יותר קשה, אך שינה טובה שווה בעיני יותר............... לילה טוב, ותודה על התמיכה הניפלאה.

shandy

New member
למה?

מרימה ידיים? אני לא כל כך מבינה למה את עוזבת, בסך הכל את אוהבת את העבודה שלך, יש לך סיפוק, ואת רוצה לעזוב בגלל מנהל קריזיונר?. מנהלים, טבעם להתחלף, במיוחד אם עוזרים להם לעוף. מה שהבנתי ממך שאת פעלת לבד, השאלה היא האם שאר העובדים מרגישים כמוך ומוכנים לפעול ביחד. קבוצה היא גורם שמפחיד מנהלים, קבוצה היא כח שגורם לשינוי, יחיד לא מדגדג למנהל. לכן, מציעה לכם שתשבו קבוצת עובדים ,תחשבו על שינוי ואלו טכניקות יעילות במקרה שלכם ותעשו את כל המהלכים ביחד כקבוצה, ללא מתן שמות ספציפית כדי שלא תיפגעו. למשל שליחת מכתב להנהלה הראשית ובו תיאור מעלליו כלפי עובדים וקשישים, כשחתומים עובדי המקום, ללא מתן שמות ספציפים,יש עוד צעדים נוספים שתוכלו לעשות אם תחליטו על כך בוסים שפלים ומגעילים יש בכל מקום, זה השריטה שלהם, לא שלך, אבל לעזוב בגלל זה? אני לא בטוחה שהייתי עוזבת לפני שמיציתי את כל האפשרויות

שירן41

New member
לא מרימה ידיים, פשוט נוטשת.........

shandy: באים את רוצה לקרוא לכך הרמת ידיים, שהייה.............. אבל יותר בריא לצאת ממיטה חולה,אשר לשכב בא. למרות ההישתתפות של הצוות והדיירים הבנתי שאני לבד, אף אחד לא ידבר חוץ ממני, והשבוע האחרון פשוט היה גיהנום. בכול היזדמנות חיפש אותי על טעויות ושגיעות הלחץ בעבודה מבלי לרצות אני הכן גרמתי לטעות, ועל זה הוא נתפס וירד עלי בכול היזדמנות. כך לשם מה להיאבק בתחנות רוח, אנני דון קישוט,אני מציאותית ויודעת היכן מקומי,ומקומי הוא לא שם כנראה. כך שאת יכולה לפרש זאת כבריחה,כהרמת ידיים,או בכל דרך שאת קוראת לזה. אני סך הכל רוצה שקט נפשי,לקום בבוקר בכיף כדי לצאת למקום עבודה. כך שהגעתי למסקנה שכדי להרים לי את הביטחון העצמי חזרה למעלה,אני חייבת לנטוש........... ביי להיתראות, אני יוצאת למשמרת ערב החזיקו לי אצבעות,,,,,,, חחחחחחחחחחח בתקווה שה
לא יהיה שם הערב............

geni1

New member
אם את יכולה להרשות לעצמך

תעזבי ! יותר חשובה הבריאות הנפשית.

shandy

New member
מחזיקה לך 20 אצבעות ../images/Emo24.gif

שירן, את צריכה לעשות מה שבראש שלך, אני מטבעי, טיפוס יותר לוחמני, ולא מוותרת כל כך מהר, אבל שוב זו אני.

siv30

New member
../images/Emo45.gif אני מסכימה

אבל זהירות
התאגדויות מטבען להתפרק בגלל אינטרסים מנוגדים. אני לא מתה עליהן אלא אם המטרה מקדשת את האמצעים. אני היתי פועלת בכמה מישורים: מכתבי תלונה מקבוצה בלתי מוגדרת הם רעיון מצויין. יש לקחת בחשבון שתמיד מי שלא יקבל את מה שהוא חושב שמגיע לו יכול "לחשוף" את השותפים לכן את צריכה להיות מוכנה לתוצאות (שיכולות להיות פיטורין). אם זה היה מפריע לי ברמות בלתי נסבלות היתי כן שוקלת לפעול ברמה אישית (כי אין לי מה להפסיד). מאידך, עצבים בגלל מנהל זה כבר יותר מידי. ישנם דברים חשובים יותר בחיים. אז בהצלחה.

רוני 2112

New member
אמנם אני גבר אך חייב להגיב ../images/Emo140.gif

שלום לך, קודם אני רוצה לומר שאני אישית לא החזקתי כמהימים במקום עבודה בו הבוס צועק, ואם זה לא היה בצדק הייתי צועק עליו בחזרה ליד כולם, להזכיר לו שהוא לא אלוהים או הסגן שלו, נכון שהלכתי אח"כ הביתה אבל אצלי זה חוק בל יעבור, אם את מתכוונת להמשיך לעבוד שם מה שאת צריכה לעשות אם זה לא קשור אלייך לבלוע ולשתוק, כי את בעצמך אומרת שחטפת ממנו אחרי זה, אם זה ממשיך הרבה זמן וגורם לך לתיסכול אחרי העבודה, ומטרידה אותך השאלה האם הוא יצעק עליי גם מחר? זה לא טוב כי זה כבר נכנס לחיי היום יום שלך וזה בהחלט לא בריא, בכל אופן שיהיה לך בהצלחה, אין לך מושג כמה אני שונא בוסים שצועקים כל היום בטירוף
להוריד לו בראש

siv30

New member
ברוך הבא, שמחות לקרוא את דעתך

על מנת שתרגיש רצוי
הפורום לא נועד רק לדעות של נשים אלא גם לאלא של המין השני. אנחנו תמיד שמחות לקרוא את דעתם של אחרים ללא קשר למין הכותב. נקודה שניה המממ...תסכים איתי שפטיש בראש היא לא בדיוק עצה מעשית
אני מסכימה שגם אני שונאת שצורחים עלי (לא משנה האינסטנציה הצורחת) זה מוריד לי שנים מהחיים, אבל לדעתי הדרך להתמודד היא ע"י אי תגובה או לחילופין התנתקות ממוקד הצרחות (מזכיר לי בהארי פוטר "צרחנים" שחייבים לתת להם לסיים את הצרחות שלהם כדי שיתפוגגות).

רוני 2112

New member
../images/Emo140.gifתודה על קבלת הפנים

בעיניין הפטיש בראש כמובן שזה היה בבדיחות, זו גישה נכונה לתת לזה שצועק שיצעק כמה שהוא רוצה ולהיות מנותקים מס שניות עד שיואיל בטובו לשתוק, הארי פוטר? לא יודע כי לא ראיתי
חשבתי על רעיון אבל צריך אומץ בשביל זה ברגע שהוא מתחיל לצרוך פשוט לשים לו
או תיקנו לו מתנה קבוצתית לא?! אולי הוא יבין את הרמז

siv30

New member
הארי פוטר גדול פשוט גדול

הספרים יותר טובים מהסרטים לטעמי אבל אם אתה רוצה לראות את הצרחנים לדעתי זה בסרט השני. מוצץ רעיון מצויין, אבל כידוע הוא לא פתרון לאורך זמן.

space1

New member
גם אני גבר - ואני חייב להגיד משהו

אני חייב להגיד משהו שנכון לרוב האנשים בעלי העבר הצבאי - הם פשוט אפסים. הם רגילים למרר ולשלוט בחייהם של חיילים בני 18, שבלית ברירה נאלצים לענות לכל הגחמות המטופשות שלהם ב"כן המפקד", בלי למה ובלי מדוע. זה לא סוד גדול, שמרבית אנשי הקבע, כלל לא היו מסתדרים באזרחות אילו הסתפקו ב-3 שנות שירות בצבא. הם אוהבים תחושת עליונות וסובלים מרמה מנטלית נמוכה ביותר. אם הוא יפטר אותך, כמה שזה דבר רע, תנסי לראות את הצד החיובי בדבר - שלא תאלצי לראותו יותר.

למעלה