בוסים בעלי עבר צבאי!!!!!!!!!!!

שירן41

New member
אנני מסכימה על הכללה!!!!!!!!!!!

קראתי את תגובתכם לתיכתובת,
גדול לכולכם על הרצון הטוב לעזור ולתת עיצה מתאימה. אך אנני מסכימה לגבי סטיגמה של נשים וגברים,אנושיות איננה נימדדת במינו של האדם,באים אינך אנושי לא משנה מה מינך זכר/נקבה. תודה לדינו על התמיכה אשר שלחתה לי בפורום, למרות שניבהלתי כאשר הוברר לי שזיהתה אותי. מבינה אני את עמדתך, אך בגילך גם אני נילחמתי בתחנות רוח, ונישרפתי, כך שיודעת אני לקראת מה אני הולכת (באים הלך). לגבי אנשי קבע אנני מכלילה גם את כולם, בעבר עבדתי בחברה שרוב הצוות היו רק אנשי קבע לשעבר, מדרגה גבוהה ביותר ועד הדרגה הנמוכה, 4 שנים עבדנו כצוות מושלם, כמשפחה, לא היה שם שום ווטו לומר מה שאת חושבת, הצעות יעול יכולנו למסור בכול שלב ושלב, ההפך הם עוד דירבנו אותנו לדבר כדי לבנות מערכת יותר יעילה,והמשבר הגדול ביותר היה כאשר סגרו את המפעל באיזור מגורי. תפקידי אז אפילו לא היה בתחום העיסוק שלי כיום, אך לעבוד "במשפחה" כל כך נהדרת וניפלאה זה היה שווה הכול. לכן קשה לי לקבל היום יחס כל כך משפיל,מציק,מקרזיונר אחד שחושב שהוא מעל כולם. אני מבינה שלכל אדם יש לחצים, באים זה בבית או בעבודתו, אנני מבינה אדם שיכול יום אחד להיות אדיב וביום המחרת משוגע לחלוטין. אולי צריך לערב פסיכולוג, מה אתם חושבים? האים אתם ההייתם יכולים לעבוד בתנאים אלו ?

למעלה