בוסים בעלי עבר צבאי!!!!!!!!!!!

siv30

New member
ברוך הבא SPACE1 ואני חייבת להעיר

לא כל האנשים בעלי עבר צבאי הם אפסים. זו הכללה מרחיקת לכת, יש בינהם לפחות כמה ששווים "10" לא
נכון שהמסגרת הצבאית נוקשה ומחייבת ציות ללא עוררין, אבל לא כולם עסוקים בלמרר את החיים לחיילים בני 18 יש חלק שאינם באים במגע עם חיילים בני 18 ואני חושבת שהניסיון האישי שלך מקרין כאן על כל הדו שיח. אני מסכימה שהמנטליות שונה, אבל תחשוב על זה, אחרי 25-30 שנה שאתה מתרגל לחיות בדיקטטורה ללא עוררין, מה אתה מצפה מהם? זה מאוד קשה להסתגל למשהו שונה. אני גם מסכימה עם האימרה שלך שדלת נסגרת ודלת אחרת נפתחת, תמיד אנחנו צריכים לראות את הצדדים החיוביים של החיים.

space1

New member
חלילה מלהכליל...

ציינתי במפורש "כמעט", ואכן, אני אומר זאת על סמך נסיוני בצבא, ועל סמך נסיונם של מכרים אשר עובדים כיום תחת פיקודם של אנשי צבא. כאשר בן אדם בן 30 מוקף כל היום בחבורת חיילים בני 18, לא ניתן לצפות ממנו שיתבגר נפשית, כיוון שהוא עדיין יהיה תקוע באותו שלב שבו נמצאת החברה שסובבת אותו. ושוב, אין בכוונתי להכליל. יש הרבה אנשי צבא מוצלחים שנמצאו ונמצאים היום בפוליטיקה... (דוגמה רעה מאוד...)

siv30

New member
דווקא אלה שהיום נמצאים בפוליטיקה

לטעמי מוכיחים בדיוק את כוונתך והם לא דוגמא מוצלחת
אבל כל אחד וטעמו הוא אתה יודע

shandy

New member
מי קודם הביצה או התרנגולת ../images/Emo151.gif

ואלי הלא מוצלחים הולכים בעיקר לפוליטיקה

דינו20

New member
אנחנו מכירים ועובדים ביחד

שירן41 (אני יודע מה השם האמיתי) יש לך טעות קטנה יש במקום 3 עובדים זכרים ואת צודקת במאה אחוז וכל מילה שנאמרה פה נכונה. אני ואחי עובדים ביחד עם שירן ויודעים בדיוק מה עובר עליה ועל כל העובדים במקום. הבעיה היא שבאמת כמו שהיא אמרה כל מי שינסה לדבר או להגיב על מה שהוא עושה מקבל על הראש. והיחס כלפי הדיירים בבניין מגעיל כל כך תארו לעצמכם שגבר בן 40-45 (אני חושב) צועק על קשישים בני 70-100 הם יכולים להיות ההורים שלהם אז אני חושב שמגיע להם קצת כבוד. למזלי ולמזלו לא יוצא לנו להפגש במשמרות שלי כי אחרת אני הייתי מפוטר והוא מאושפז באיזה בית חולים. המקרה ששירן נתנה הוא אחד מיני רבים שקרו שם בבניין. אני בחור בן 21 ואם היתה לי עבודה אחרת הייתי עוזב ממזן. המקצוע שלי הוא טכנאי מחשבים אבל לצערי אין כל כך עבודה בתחום אם למישהו כאן שקורא את ההודעה יש איזה הצעת עבודה לאו דווקא בתחום שלי אשמח לשקול אפשרות לעזוב את אותה העבודה. ושירן אם את תהיי מפוטרת בעוד מספר ימים אני ואחי עוזבים איתך. אז אל תדאגי. דינו20

shandy

New member
צריך לדווח על כך

שמעתי הרצאה בנושא, גם אם בית האבות הוא פרטי, עדיין הוא נמצא בפיקוח ע"פ חוק המדינה, מה שיותר משמעותי עבורכם, שאם אתם יודעים כי צועקים, מעליבים , מאיימים ומתעללים בזקנים ואתם לא מדווחים על כך זה כאילו שאתם שותפים לפשע, כך ע"פ החוק. מה שמשרד הבריאות, (אני חושבת) עושה, הוא מבקר במקום, ובודק מה קורה, לאחר מכן אם מוצא ממצאים, מזהיר את ההנהלה, אם יש שינוי הכל מסתדר ואם לא, היו מקרים שסגרו מוסדות, אבל קודם מצאו מקומות אחרים לזקנים. אני חושבת שאתם לא יכולים לשתוק , ואולי מכאן תצא לכם הישועה

siv30

New member
תודה על העצה אבל תיקון קל אני חושבת

שהם בפיקוח משרד העבודה והרווחה ורק אלה שהם אישפוזים גריאטרים הם בפיקוח של משרד הבריאות EITHER WAY זה באמת טוב עבורכם כי יש למי לפנות ויש אור בקצה המנהרה. תודה שהארת את עיננו

siv30

New member
דינו אני שמחה שבאת לתת תמיכה

פומבית לקולגה לעבודה. ישנן כמה פתרונות ואישפוזו של הבחור לא נכלל בינהם
אם כבר מדברים, אולי עדיף באמת למצוא פתרון קולקטיבי ? נראה לי אבסורד שאדם אחד יפיל את חיתו על ציבור שלם של אנשים.

VIXVIX

New member
אני מצטרף לדעתו של רוני. יש קווים

אדומים שאסור שאיש יחצה אותם. אם הוא שווה שתישארי שם, הוא יקבל צעקות עליו בהבנה. ועכשיו בגלל שזה פורום של נשים וקריירה. במקרה אני עבדתי כמה שנים תחת בוסית.
מה לעשות. ותאמיני לי לא מצטער שאני כבר לא עובד שם. גם צעקות. גם התנהגות בוסית קשוחה. גם מיליון דיבורים על קורס הקצינים שבניה ובנותיה הגיעו אליו. (הזכרת צבא). לאמור. אין מותר הנשים מהגברים. עלינו לשמור על עצמנו תמיד ואיש לא יעשה זאת בשבילנו.

siv30

New member
התנהגויות שליליות הן לא נחלת מיגדר

אלא הן תופעות חוצות מגדרים. לא היתי מתפלאת אם באותה המידה שירן היתה מציגה סיטואציה בה המנהל היה הופך למנהלת. העיקרון זהה לשני המינים. וברוך הבא

אני מבין לליבך

גם לי יש בוס כזה בעל אגו נפוח מה לעשות מנסים להסתדר עד שהיה פיצוץ ביננו הבן אדם מסובב לגמרי אז עברתי מקום למפעל ליד במקרה שלי לפי דעתי הבוס שלי לא יודע לנהל עסק ולא נועד לנהל עסק בגישה שלו בכלל אבל מה לעשות הוא הבוס וזה מה יש את מבינה מה שאני כן יכול להציע לך האם יש מישהו מעליו מנכ"ל או מישהו משהו ואם אין ועדיין היחס גועלי תמצאי מקום עבודה אחר תתפסי עצבים תעמידי אותו במקום ותתפתרי שיהיה בכיף לא חשובה המשכורת או העבודה או התנאים היחס והגישה זה א.ב בחיים

shandy

New member
בוסים

כמה הערות הכותבים כאן מוכיחים שבוסים מגעילים יש בכל מקום, לכן הפתרון הוא לא תמיד לעזוב, אלא לחשוב אחרת על הבעיה , לחשוב על טכניקות לשינוי מערכת התקשורת , ציפיות הדדיות , גבולות וכד', אבל זה נושא לאשכול אחר. כולם כאן מתקיפים בוסים, אבל כמה מכם הם באמת מנהלים עם כל האחריות והמחויבות המונחת על כתפם. מנהלים רואים דברים אחרת מאשר העובדים, הראיה שלהם היא במישור המקרו, של כלל העסק, הם צריכים להניב את התוצרת המצופה מהם או הכסף, אם יש פשלה הם אלו שאחראים עליה מבחינת ההנהלה. המנהל ששירן מדברת עליו, נראה לי לחוץ וחרד מיום המחר, מעניין אם מי מהעובדים שוחח איתו פעם כחבר ולא כבוס, שמע את הלחצים שהוא עומד בהם, את החרדות והפחדים שלו דרך אגב, גם בוסים הם בניאדם עם רגשות, רק שלפעמים הם מוחבאים יותר מדי טוב ואם אני הבוס באותו מקום אני מרגישה שהעובדים לא מתחברים אלי, אולי הם זוממים מאחורי גבי, בטח רוצים לתפוס את מקומי, אני צריך להחזיק אותי קצר כדי שלא יזיקו לי , חלק מהם כאן לפני, בטח מדווחים עלי להנהלה, ואני זקוק למשכורת הזאת כי יש לי ילד חולה בבית...סתם זרקתי פה סנצריו וכל סצנריו אחר יהיה טוב באותו מידה. שמתי לב שבכל תגובה אני מגיבה קצת אחרת, מה שמראה שאם מתישבים באמת לנתח את הבעיה ופתרונותיה יש המון המון דרכים הן עם דבש וגזר והן עם שוט

missB

New member
יש משהו בדברייך

רב האנשים לא אוהבים את הבוסים שלהם. זה די הגיוני. הבוסים מפקחים עלינו ומגבילים את צעדינו לא? וזה נכון שהרבה פעמים העובדים לא מודעים למניעים של הבוסים לעשות מה שהם עושים ומתמרמרים על כך. אבל, מעבר לסלידה הטבעית שיש לכל אחד כלפי הממונים שלו, ישנם בוסים שפשוט עוברים את הגבול. המקרה שהוזכר פה נשמע לי על פניו מקרה כזה. לא ייתכן לעבוד במקום שבו אתה חושש שמילה שתוציא מהפה תגרום לפיטוריך. לא ייתכן שהבוס יצעק עליך ויתנהג כאילו הוא אלוהים. אז אם יש בפני מי להתלונן, כדאי לעשות זאת ואם לא אז הייתי בהחלט מחפשת מקום אחר לעבוד בו. לעבוד במקום בו יש לחץ מתמשך מסוג זה, לא ממש מומלץ!!

דינו20

New member
זאת הבעיה...

שירן צריכה לפרנס את משפחה יש לה שני ילדים קטנים והיא צריכה לעבוד בגלל זה היא לא יכולה להרשות לעצמה לדבר איך שהיא רוצה והכל.. אני לדוגמא כבר הזכרתי שאם היה קורה לי מקרה כזה הבוס הזה מזמן היה באישפוז (למרות שאנשים פה חולקים על דעתי). ולי אין שום בעיה להוציא אפילו אלף מילים מהפה אבל בינתיים לא היתה לי הזדמנות. יש לציין ששירן היא בחורה מאוד רגועה ולא מתעצבנת על כל שטות ,אם זה הגיע למצב ששירן מתעצבנת או כועסת אז המצב באמת קשה. דינו 20

siv30

New member
אני מסכימה עם חלק מהדברים ועם חלק

לא. אני מסכימה שהפתרון הוא לא תמיד לעזוב אלא צריך לפתור את הבעיה ע"י דרך חשיבה שונה. אני גם מסכימה עם האמרות שלך על אחריות ומחויבות. אני בהחלט לא מקבלת את תיאורית הקונספירציה : הם מדברים עלי מאחורי הגב. אין מה לעשות מטבע הדברים מנהלים ועובדים נמצאים בסוג של דיטנס מסויים. מטבע הדברים תמיד ידברו על המנהל (לא משנה מה הוא יעשה זה תמיד לא יהיה טוב לחלק מהעובדים). אדם לא צריך ללכת מרחק רב עם הפחדים שלו אלא לנהל מתוך תחושת אמון והבנה בסיסית. תאוריית הקונספירציה פוגמת בשני האלמנטים האלה.

למעלה