מחר - הפרק האחרון של תשוקות

Bow Wow2004

New member
../images/Emo7.gifמחר - הפרק האחרון של תשוקות../images/Emo7.gif

כן, מחר זה קורה. הפרק האחרון של הסדרה המדהימה הזאת. אתם קולטים? לא עוד המראות של הרמוני, העיירה היפה והרגועה. לא עוד משפחת בנט, ראסל, קריין ולופז-פיצג'רלדס. לא עוד השיגועים המדליקים וההרפתקאות יוצאות הדופן של טימי וטאביתה. לא עוד קיי מנסה להשיג את מיגל, לא עוד אייבי סוחטת את איב, לא עוד ניסיונות הרצח הכושלים של שרידן, לא עוד גרייס מכינה עוגת מרק עגבניות, לא עוד טי.סי אומר: עכשיו הכל ברור לי. לא עוד תרזה מאמינה בגורל, לא עוד אנג'ל-ברט. מחר זה הסוף, מחר הכל נגמר. אחרי כמעט 250 פרקים (או חודש אחד שלם) ושנה שלמה לא עוד ההנאה הזאת. מעכשיו כל יום ב-4 הטלוויזיה כבר לא תהיה דלוקה על ערוץ 3. זהו זה. זה נגמר.
מחר זה יהיה הפרק האחרון בו אני צופה בתשוקות בגלל שביום ראשון אני מתגייס. עולמי חורב עליי ברגעים אלה. (אגב, בלי ברכות של גיוס ושפשוף נעים עכשיו. הולך להיפתח בשביל זה שרשור גרנדיוזי אחר אז אנא מכם). בכל אופן, זוהי פרדתי מהרמוני. הייה שלום. היה נחמד. לא יהיה עוד. עצוב. רע. מר. להתראות תשוקות, לעולם לא אשכח אתכם. (מצטער פשוט אני פותח פרק חדש בחיים שלי והייתי חייב לתת פרידה הולמת לישן).

גלתו

New member
אל תדאג...

תחזור עוד 3 שנים ותגלה ששומדבר עדיין לא השתנה

python 4

New member
נראה לי שהוא התכוון

שמחר זה פרק אחרון שהוא רואה. זה בהחלט לא פרק אחרון שלנו. אה כן, אנחנו יש לנו עוד ימים רבים של טימי, קיי וצ'רי. וכמו שאומר השיר עוד שואיסים רבים יש לפנינו, עוד סייבים רבים וצונני פסגות. סתם... אני לא כזה גועלי (כלומר אני כן אבל בא לי להיות רגע נחמד). תראה, באו, גיוס זה בהחלט לא סוף העולם ולא אומר שאתה חייב להתנתק מהסדרה. אם יצא לך לשרת קל"ב בבסיס פתוח ולחזור כל יום הביתה לפני ארבע - מה טוב. אם לא, אתה יכול לתכנת את הוידאו שלך שיקליט לך כל יום בארבע (בוידאו שלי יש אופציה להקליט בשעה מסויימת באופן יומיומי) ואז לעשות לך מן omnibus כזה בשישבת. אומנם זה ישרוף לך הרבה זמן מהשבת היקרה, אבל אם זה כל כך חשוב לך אז זו אופציה. אני למשל שלא רציתי לוותר על צח"מ כשהתגייסתי הייתי רואה את המקבץ כל יום שישי בבוקר. אתה בהחלט לא חייב לוותר על דברים שאתה אוהב כשאתה מתגייס. ואל תשכח כמובן שאתה חייב להיכנס לפורום מינימום פעם בשבת, אחרת רעות תדאג לשפוט אותך על נפקדות ואתה יודע שאיתה לא מסתבכים!

לא צריך לדאוג, באמריקה הזמינו

עונה 6 ואנחנו נראה לי רק בראשונה אז יש לנו עוד זמן...

leeo

New member
../images/Emo78.gif../images/Emo6.gif../images/Emo21.gif

היא צודקת.. אלעד, העיקר שתהנה בגיוס..

זה לא יכול להיות הפרק האחרון

אם כן אני אתאבד ולא תשמעו ממני יותר אז בבקשה בבקשה בבקשה אל תגיד לי שזה הפרק האחרון............

python 4

New member
זה לא הפרק האחרון.

נא לא להתאבד בשטח הפורום, אחרי זה מישהו יצטרך לקרצף את הדם מהרצפה ופילאר עובדת מספיק קשה גם ככה.

Scarlet Witch13

New member
חחחחחחחחחחחח אהבתי!

חבר'ה חבר'ה!! אתם באמת חייבים לקרוא עדדדד סוףףף ההודעה! וואי.. גם אותי הבהלתת!!! חחחחחחחחחחחחח אבל אז נזכרתי שאני, כחובבת ספוילרים.. ת-מ-י-ד קוראת מה יהיה בתשוקות במשך כללללל השבוע!

Scarlet Witch13

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo10.gifמשתתפת בצערך....../images/Emo24.gif

מסכן...
אבל אל תתבאס! תמיד תוכל להוריד פרקים מקאזה כזתחזור מהצבא! (נכון? חבר'ה?)
תזכור תמיד. אנחנו כאן! בשבילך!!!
בהצלחה בצבא!!!!! שפשוף נעיםםםםם!!!!! (לעאזל! זה נשמע סוטה מידי!) תזכור לארוז טוב את התיק! הנה כמה דברים שתוכל לקחת:
(חחח)
ממני ב
יעל המכשפונת!
היה שלום!

t o o l

New member
באוו וואו

אני גם אתגעגע אלייך :( גיוס נעים וכל זה..... ואל תדאג לא ישתנה כלום גם ככה. בהצלחה!

python 4

New member
נכון שום דבר לא ישתנה ../images/Emo58.gif

חוץ מזה שנראה לי שתרי וג'ולי ישכבו יום ראשון. מה אתה תפסיד את זה? תבקש דחיה ליום שני.

Ker 15

New member
../images/Emo58.gifבקשר לתרזה וג'וליאן שאלה

נכון ג'וליאן נכנס לחדר של תרזה...הם ישכבו? ואם כן אז זה העלילה שתרזה נכנסת להריון עם אית'ן ג'וניור או שזה יותר מאוחר?

למעלה