מחר - הפרק האחרון של תשוקות

darklighter

New member
אני מלכת הפורום החדשה../images/Emo47.gif

מעכשיו כולם משתחווים לי וזורקים עגבניות על פייטון..... אגב יש לי וידוי אני לא באמת אישה בת 20 אני קופה אפגנית ואני מאוהבת בקוף שמשרת את אמא של בת' חחחחחחח....... סתם...... ולבאוו וואוו המלך הקודם והמוכשר שיהיה קשה לי להיכנס לנעליו אני מוסרת שפשוף נעים וגיוס קל..... ותשגיח על חבר שלי שלא יבגוד בי שם חחחחח.... דרך אגב חבר שלי נורא דומה לאיתן קריין גם בפנים וגם בגוף
כולנו נרים עכשיו כוסית שוקו על חשבון הבית איזה חרא האייקונים לא עובדים לי אה ומהיום אין יותר שוקו נגמרה הקייטנה עכשיו כולם שותים קפה הפוך המלכה אמרה!!!! מצורפת תמונה של הדמות האהובה עליי- טאביתה

backstreet girl

New member
לא חמודה.....

אף אחד לא יחליף אותי..... רק אם פייטון ובאוו וואו יגידו לי שהם לא אוהבים אותי יותר.....

backstreet girl

New member
ובגלל שאני המלכה אני לא מרשה לך

בשום אופן לזרוק עגבניות או כל דבר אחר על נשמה כמו פייטון.. פייט פייט הוא בין החברים בכי מצחיקים ונחמדים בפורום....

python 4

New member
אוי בקי, ריגשת אותי עד דמעות../images/Emo7.gif

אין עליך, הוד מעלתה.

darklighter

New member
באוו וואו אמר

וחוץ מזה עם כל הכבוד ויש כבוד אני לא מסכימה שמעריצה של בקסטריט בויז תהיה מלכת הפורום....... no offence

backstreet girl

New member
מה הקשר למעריצה של בקסטריט בויז....

באוו וואו ופייטון מינו אותי למלכה בגלל האופי שלי ולא בגלל העובדה שאני מעריצה של הבויז......וחוץ מזה הפיטורים שלי צריכים לעבור גם דרך פייטון.

python 4

New member
מרתון פרידה מרגש?!?

זה עוד כלום לעומת מה שהולך אצלנו בפורום מעריצי באו ואוו בתפוז. אנחנו כבר שבועיים בשוק והלם טוטאלי עקב עזיבתך הצפוייה. היתה שם יותר מאחת שאיימה בחתיכת הורידים אם צה"ל לא יתן לך 21 נפשי ברגע זה. למזלנו אנחנו מקבלים ליווי צמוד של פורום עזרה נפשית, אחרת היו צריכים להעביר אותנו למחלקה הסגורה באברבנל (כרגע אנחנו נשארים במחלקה הסמי-פתוחה). בכל מקרה, בתור אחד בעל נסיון צבאי עשיר (בהכנת קפה והדפסת מכתבים, אבל למה להתעסק בזוטות) תרשה לי לחלוק איתך עצה אחת שתלווה אותך בכל דרכך הצבאית - המחנה הוא ביתך, שמור על נקיונו.

python 4

New member
אני?!? ציני?!??!

אני, נפש אצילית שכמותי, מעולם לא הוצאתי דבר מה ציני מפי. ככה אתה מדבר עלי, מנהל פורום המעריצים שלך? נו טוב, אני יסלח לך הפעם רק בגלל שעוד יומיים הולכים לטחון אותך חבל"ז. אבל אני לא במצב רוח של לדכא. יכלתי הרי להזכיר לך שיתנו לך שתי זריקות (ותגיד תודה, בקיץ מקבלים שלושה) אבל אני לא יזכיר. ובגלל שאני כזה במצב רוח אצילי הלילה אני גם לא יזכיר לך את השמירות שתיים-ארבע (או ארבע-שמונה, אם יש לך מזל) שאתה הולך לטחון בלילות. אה, והמשמעת, ולהגיד לאיזו פוסטמה שהרגע נולדה "כן הסמלת, לא הסמלת", ולתת הקשב לכל רב"ט טועה, אני לא יזכיר לך את כל זה, למה לדכא אותך סתם. בדבר אחד אני מקנא בך - אתה הולך לעשות מטווחים, הדבר שהכי אהבתי לעשות בצבא! איזה כיף זה לירות על מטרות קרטון (ומספרים לי שזה כיף אף יותר לפגוע בהם, לא שאני יודע איך ההרגשה כי כשאני יריתי היו צריכים לפנות את כל הגזרה שמולי). אה, להרגיש את ה- M-16 בין הידיים, להישען בנינוחות על הכת, לסחוט בקלילות את ההדק... תענוג.

באוו וואו

תגיד לאן אתה מתגייס?. ואם יש בזה כל מיני ראשי-תיבות של הצבא אז הואיל נא והסבר לי... כי אני לא מבינה בדברים האלה...

Bow Wow2004

New member
כלל צה"לי. קרי:

רק ביום הגיוס (אוי ואבוי, זה מחר...ברררר...) יגידו לי לאן אני מתגייס. מה שבטוח זה שאני לא הולך לקרבי. מה שעוד בטוח זה שאני אתעקש על בסיס סגור (בתקווה שיתנו לי) - הכוונה שאני יחזור הבייתה רק פעם בשבוע (אמא מרביצה והכל) וזה במקרה הטוב. לא רוצה קל"ב, סליחה=קרוב לבית! גיוס נעים לי
תודה

למעלה