מחר - הפרק האחרון של תשוקות

I n n u e n d o

New member
מה פתאום34^#$^#%#%^#%../images/Emo58.gif

אית'ן יכנס לשם ויעצור אותו על מה אתם מדברים זה אינוס קטינה תרזה בת 17 בערך בסדרה זה יחשב לאונס אם ג'וליאן ישכב איתה. וחוץ מזה הפרקים עם אית'ן הקטן זה עוד המון המוןןןןןןןןןןן המון פרקים

Bow Wow2004

New member
../images/Emo45.gif

עוד המון המון שנים. הנה תמונה עדכנית של ליטל איתן.

I n n u e n d o

New member
איזה חמוד../images/Emo10.gif../images/Emo58.gif

יהיה נחמד אם בסוף יתברר שזה באמת הבן של אית'ן ולא של ג'וליאן[איכס]

I n n u e n d o

New member
../images/Emo13.gif לא נורא

כל אחד יכול לטעות וזה באמת היה נראה כאילו הם ישכבו.

python 4

New member
מה רציתי להגיד ../images/Emo58.gif

עד כמה שאני יודע (ומקווה) גיל 17 הוא גיל חוקי בהחלט בארה"ב, ככה שאם ג'וליאן ישכב עם תרי זה לא יהיה אינוס קטינה אלא סתם אינוס בוגרת. זה חוקי. מגעיל, אבל חוקי. אם זה לא היה כך הם אפילו לא היו מעיזים ליצור את הסיטואציה שראינו היום. חוץ מזה ליטל אית'ן באמת דומה לטימי. וגם איזה מן שם מוזר זה? בסדר, אני מבין שקוראים לו ככה כשהוא קטן, אבל מה יקרה עוד 3-4 שנים כשהוא יתבגר ויהיה בן 16? אתם מתארים לעצמיכם את הסצינה שבה ליטל אית'ן מזמין את אנדורה לפרום? "בסדר, ליטל אית'ן, אני ישמח לבוא איתך לנשף" לא, זה לא נשמע לי רציני.

I n n u e n d o

New member
מצטערת להגיד לך

אבל גיל הבגרות בארהב זה גם 18 אומנם בגיל 16 אפשר לקבל רישיון אבל גם בגיל 21 זה הגיל החוקי לשתות

python 4

New member
ברצינות?

כדאי מאוד שבתקופה הקרובה אני לא ינסה להיכנס לארה"ב..

Bow Wow2004

New member
../images/Emo51.gif ואני ממש לא דואג

אני יחזור עוד שלוש שנים בדיוק כדי להספיק לראות את ג'וליאן, תרזה ואית'ן חוזרים מברמודה.

הצילצול

New member
אנשים תסבירו לי משהו!! ../images/Emo4.gif

שצ'אד היה מתחת לכול הגרוטאות.. אמרו לכולם להתרחק ולא לגעת מה זאת אומרת? רואים שאלה היו קרשים קלים כאלה...
אז כאילו מה הסכנה! קשה להם להרים קרשים? או שהם פחדו שהם יפגעו בו בלי כוונה או יישרטו אותו...
איזה שטויות! שרידן היתה כזאת אהבלה מקצועית!
מה היא צועקת על לואיס! ינעל!!! הביאה לי קריזה היום!
סימון חמודה אבל צ'אד לא אוהב אותה..
איב תפסיקי להראות שאת מפחדת זה ברור שאת מסתירה משהו
ת'רזה ממש אבל ממש מפגרת. אבל בסוף איתן יאהב אותה..
ותגידו עכשו זה הקטע עם ג'וליאן שהיא תשכב איתו ותתחתן איתו?
עכשו כל הסיפור הזה מתחיל???

I n n u e n d o

New member
לא../images/Emo4.gif

אוף די לקחת אנשים אלפי פרקים קדימה. זה די ברור שלא יקרא כלום. אית'ן יכנס לשם ויעיף אותו משם. אוקי?

אוף

איתן כזה חתיך! ואיזה חמוד לואיס... ואהבתי את הקטע שסם אמר כזה על לואיס..."והוא אומר שהוא לא אוהב אותה.." זה היה נחמד.. הקטע עם הקרשים באמת אינפנטילי.. ושרידן!!! אוף להביא לה סטירה! אפילו תודה היא לא אמרה ללואיס ....ישר היא מתחילה לריב איתו..חבל שהיא לא מתה! ופייטון לאן נעלמת? ובאוו וואו נתגעגע אליך..מאוד! הפורום יהיה הרבה יותר שומם בלעדיך...

Bow Wow2004

New member
לחזור? עוד לא הלכתי...

אבל אל תעצרו בעדי, אין טעם. הגיע הזמן שגם באוו וואו יתבגר קצת, יהיה יותר עצמאי ויותר ממושמע.
שיר (לשיר לפי שיר הפתיחה של צ'וקות)
גלינג לפני ח"י שנים בסך הכל נולדתי מאז נעשיתי גבר קול וכוסון עברו להם השנים ואני הולך לאכול ח#א המון
פזמון: צבא, צבא נכבית להבה אך מתחילה תקופת חיים די חדשה וזה מעט מעודד (שריקה שריקה שריקה שריקה שריקה)
נ.ב. מרתון הפרידה המרגש ממני יימשך עד יום שבת. תרגישו חופשי לעשות הכל בעניין.

darklighter

New member
לבאוו וואוו

אני חדשה בפורום אבל אני אתגעגע אליך..... גם חבר שלי מתגייס השבוע אולי תהיו ביחד בטירונות

Bow Wow2004

New member
אוקי, אז אני ממנה אותך בתור

היורשת הרשמית שלי. כן - את תהיי זאת שתחליף אותי וככה אף אחד לא יצטרך להתגעגע אליי. תפקידך בפועל: לפרסם הודעות שנונות, גדושות בהומור שמפילות כל אדם מכל סוג שהוא על הרגליים להתנכל לפייטון לא להסכים ולהעיר בכל פעם שמישהו פותח הודעה חדשה, לא משנה כמה היא חשובה להתנכל לפייטון כעיקרון למלוך על הפורום להתנכל לפייטון אה, וגם להתנכל לפייטון (לא יודע למה אבל "להתנכל" נשמע הומוסקסואלי מדי. אז במקום את מוזמנת לשנות את זה ללהציק, לעצבן, וכו' וכו'). אגב, חבר שלך יהיה בר-מזל אם הוא יהיה איתי בטירונות. לא כולם זוכים לפריווילגיה הזאת לבלות איתי חודש שלם. (סתם, סתם...)

python 4

New member
מאירת החשיכה יקירתי,

את יכולה לקבל את התפקיד שלו אם את רוצה, אבל קחי בחשבון שהבחור האחרון שניסה... להתנכל לי... ישלם על זה ביוקר החל מיום ראשון (ומי אמר שחברים במטכ"ל זה דבר רע?) בהצלחה, שלום ותודה.

darklighter

New member
פייטון אתה לא מפחיד אותי

אני כבר אחרי צבא ועכשיו אני מלכת הפורום אז תירגע או שתשמש מזון לפלאפי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה