עשינו את בדיקת הרפלוקס היום

מתרגשת

New member
../images/Emo7.gifעשינו את בדיקת הרפלוקס היום../images/Emo10.gif

כמובן שהיה נוראי וסתיו צרחה עד לב שמיים. עד עכשיו היא מעולפת מתשישות של אחרי... החדשות הרעות הן שיש רפלוקס בשני הצדדים
החדשות הטובות הן שדרגת הרפלוקס לא גבוהה
(נסיון לחייך) ובכל זאת... נצטרך להמשיך אנטיביוטיקה.... נצטרך להיות כל הזמן במעקב... אז קצת עצוב לנו היום

lovely2

New member
קבלי חיבוק וירטואלי../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

מחזיקה אצבעות שהכל יסתדר על הצד הטוב ביותר
נשיקות לסתיוי

אני ממש לא יודעת מזה זה

אבל קבלו|חיב
וק| וספרו לנו כשסתיו תרגיש יותר טוב

כמיסה

New member
אוי לימורי תני לסתיו ../images/Emo25.gif ממני

בטח ממש הציקו לאפרוחה היפיפיה שלך אני ממש שונאת את ההרגשה אני לא כל-כך מבינה בנושא מה עושים אחרי האנטיביוטיקה
זה יעבור מעצמו
אם את צריכה אוזן-כתף אני בבית
ושוב

shirka

New member
אוי לימורי ../images/Emo10.gif ממש מבעס...../images/Emo4.gif

שולחת לכם המון
מקוה שצ'יק צ'אק בלי שתרגישו זה יעלם לגמרי!

שולה1234

New member
../images/Emo140.gif עידוד

לימור ואסא זה באמת, באמת לא נורא (עצם זה שיודעים מה זה פותר את כל הבעיות) למרות שחיים על אנטי' זה לא נורא זה אומר שאולי היא מחוסנת יותר למחלות, כלומר פחות חולה בשנה הראשונה
תבררו עם הרופאים האם הם ממליצים על אצידופולוס, על מנת ל"חזק" את החיידקים הטובים שבמעיים (הרי האנטי' הורסת הכל גם טוב וגם רע) לנו חלק מרופאים המליצו כן וחלק אמרו שזה שטויות אבל אנחנו החלטנו שאנחנו כן לוקחים ופשוש מקבל מגיל 3 חודשים בערך, רבע כפית אצידופולוס פעם ביום בבקבוק (שעתים לפחות אחרי או לפני האנט'י) יש לי עוד המון דברים להגיד בנושא רק תשאלו (לידיעה לבנות שלא יודעות רפלוקס - שתן חוזר לכליות)

ammy

New member
שולחת לכן ../images/Emo24.gif ,כמה זמן תהיו עם

אנטיביוטיקה?איך בכלל עולים על בעיה כזאת? תבריאו מהר !

לא נעים לא נורא

לבת של חברה שלי יש רפלוקס בשני הצדדים (דרגות 3 ו 4!!!) היא מטופלת כבר שנה בצפורל וממש רואים תוצאות (אם אני לא טועה דרגות הריפלוקס כבר ירדו) מאז הטיפול לא היו יותר דלקות שתן.דרך אגב הם גם התיעצו עם מומחים גדולים בקשר לטיפול אנטיביוטי לאורך זמן(הציעו להם גם ניתוח) ואמרו להם חד משמעית שלא יגרמו מזקים מהשימוש באנטי' תמסרי לסתיו חיבוק גדול ולכם-לא לדאוג-החלק הלא נעים מאחוריכם!!!

שולה1234

New member
שלום לך!

האם אפשר לשאול משהו גם לפשוש יש רפלוקס (דרגה 1 ו-3), האם את יכולה לשאול את חברתך איך יודעים שהדרגות ירדו האם הם עשו עוד בדיקת ציסטוגרפיה ואם כן באיזה גיל, האם אמרו להם משהו על ניתוח? בכלל בת כמה הילדה עכשיו, ובאיזה גיל גילו? אשמח אם תוכלי לענות לנו (ולשאר הבנות שילדיהן סובלים מרפלוקס לצערי אנחנו כבר 4) ואנחנו נוכל ללמוד עד קצת מניסיון. ובכלל נשמח אם גם היא תכנס לפורום....
תודה

היי שולה

אני יודעת שבגלל שדרגות הריפלוקס גבוהות המליצו על ניתוח (כירורגים) ונפרולוגים המליצו על טיפול תרופתי.הם היו אצל איזה מומחה בהדסה עין כרם. אני אתקשר אליה ואכתוב לך ברגע שתהייה לי תשובה. אין לה מחשב בבית והיא לא עובדת אז לא נראה לי שהיא תוכל להיכנס לכאן אבל אני אעביר אליך את כל התשובות.

חגית99

New member
אני לא מבינה במה מדובר - אבל העיקר

שסתיו תרגשי טוב ושלא תהיו עצובים!!! שולחת לכם המון
חגית.

עמית@

New member
אויש - איזן בעסה- מסכנה סתוי...

אני מקווה שהיא תתגבר על זה מהר ולא תסתבך יותר מדי- הבדיקה נוראית- אני מצטערת בשבילה
תרגישו טוב.

למעלה