עשינו את בדיקת הרפלוקס היום

שוגי13

New member
יהייה בסדר../images/Emo140.gif

נשיקות לגיבורה שלך, אני בטוחה שהיא בידיים טובות.

T noki

New member
טוב שהבדיקה כבר מאחוריכם...

מסכנה סתיו...ממש לא בדיקה סימפטית למבוגרים אז בטח שלא לקטנטנים כמוה. טוב שהרפלוקס לא קשה - כך יש יותר סיכוי שזה יחלוף עם הזמן וככל שהיא תגדל. עדיף לקחת אנטיביוטיקה מאשר לחטוף זיהום בכליות, כך שזה הרע במיעוטו. וטוב שאבחנתם מוקדם מאד כך שאפשר לטפל מניעתית. הרבה בריאות ומנוחה לסתיו הגיבורה עם אמא ואבא (שגם הם גיבורים!)

revital e

New member
נסיון לעודד..../images/Emo24.gif

שחר נולדה עם אגני כליה מורחבים משני הצדדים (הרחבה קטנה) והיתה במעקב אולטרסואנד אצל אורולוג. גילינו את זה עוד בהריון. באולטרסואנד האחרון- ההרחבה פשוט נ-ע-ל-מ-ה. עכשיו אנחנו צריכים לחזור על הבדיקה בעוד מספר חודשים ולוודא שאכן אין הרחבה. מקווה שגם אצלכם יקרה כך. חוץ מזה, לאחותי היה רפלוקס בילדותה- והבעיה נפתרה בניתוח- שהיום הוא מאד מאד פשוט- וזה עושים רק במקרה הכי גרוע. אני מקווה שאצלכם הבעיה תיעלם בכוחות עצמה ללא התערבות כירורגית בהמשך, אבל גם אם לא, אז השד הוא לא נורא- במיוחד שההרחבה היא קטנה ולא פוגעת בתפקוד.

ayelet i

New member
שולחת איחולי החלמה מהירה לסתיו...

אז כבר טוב שיש שם לבעיה - יודעים במה ואיך לטפל. ובהחלט מעודד שדרגת הרפלוקס לא גבוהה. טוב שאמא עושה ניסיון לחייך, מקווה שהבוקר הפך לחיוך מפה לאוזן! מאחלת לכם שהאנטיביוטיקה תעזור במהרה ושסתיו תחלים לחלוטין!

AY1

New member
../images/Emo24.gif יקרתי ../images/Emo24.gif

זה באמת לא כזה גרוע צריך רק להיות עם היד על הדופק בכל מה שקשור לחום גבוהה אני שמחה שדרגת הריפלוקס בדרגה נמוכה כך שלא יהיה צורך בניתוח ממליצה לקחת אצידופילוס על בסיס קבוע את יודעת שגם לנדב יש ריפלוקס בדרגה נמוכה אז אני פה לכל שאלה וגם סתם

שושי @:-)

New member
מקווה שהרפלוקס יתרפא ../images/Emo101.gif

ושסתיו תרגיש טוב ותרד ממהאנטיביוטיקה מהר

ברוריהה

New member
../images/Emo24.gif גדול לסתיו !

שמחה לשמוע שרמת החומרה נמוכה. ומקווה שזה יעבור עם השנים בלי ניתוח.

אוי, לימור כל כך מתסכל לראות אותם

סובלים
מקווה שהאנטיביוטיקה תפעל את פועלה ותרגישו טוב.
לילדה האמיצה שלך. אני יודעת כמה זה קשה להיות על אנטיביוטיקה כל הזמן

מתרגשת

New member
אז היינו אצל הרופא../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

קודם כל תודה לכולכם ה
שלנו אליכם היא גדולה. הרופא לא נרעש יותר מדי. לפי הממצאים הרפלוקס הוא כזה שיעבור מעצמו ובמהרה. נצטרך לקחת אנטיביוטיקה הרבה זמן (4 CC ליום) לא נורא כל כך. נצטרך לעשות בדיקת שתן מדי פעם ולחכות בסבלנות

dafgol

New member
לימור את נשמעת מאושרת ../images/Emo24.gif

שמחה שזה נגמר ככה והכל יסתדר מעצמו הרופא אמר תוך כמה זמן ? העיקר שזה יעבור מהר . שאלה - מה זה הרבה זמן ? ( אנטיביוטיקה ). ים של חיבוקים ומחשבות טובות.

מתרגשת

New member
בוקר טוב דפנה../images/Emo42.gif../images/Emo24.gif

זה כנראה יעבור עד גיל שנה... שנה +. האנטיביוטיקה... כל יום עד שיעבור כלומר, עד גיל שנה... שנה +....

שוגי13

New member
באמת לא נורא ../images/Emo45.gif ושאלה...

תגידי, לימור, איך את מסתדרת עם השקיות המעצבנות האלה לאיסוף שתן אצל הקטנטנות שמדביקים להם שם למטה?

twiti

New member
רק עכשיו ראיתי ../images/Emo12.gif../images/Emo24.gif

מקווה שסתיו התאוששה מהבדיקה ומאמינה שגיל שנה יגיע לפני שתספיקו להגיד.... שבת שלום.

למעלה