ההופעה בכפר סבא

וגם אצלי - 0507246753.

אריאל, תל-אביב והסביבה, חיפה ואזור הצפון. ענבר. [כל היחצ"נים, אגב, לשרשר את עצמכם לפה..]

yaniv20090

New member
אני קנתי אצלך

ורושם שזה הופעת חצות אבל באתר רשום ש ההופעה מתחילה 10 אז רצתי לדשעת מתי ההעופה מתחילה

Tom 7

New member
מה זאת אומרת טבעי?

כאילו צבוע או לא? אני אישית חושב שלא צבוע יש לי מלא תמונות שלה ולא רואים כזה שחור בשורשים.. ככה אפשר לראות לא?

Zoeiii

New member
צבוע וחצי !

פשוט מקפידה שלא יראו שורשים ולגבי מי ששאלה על העיצוב , היום היא לא מעצבת יותר תלתלים היא באה טבעי אלא אם כן יש אירוע מיוחד כמו ההשקה של הדיסק וכאלה דברים שהיא כן עיצבה לפני כמה שנים היא היתה מעצבת תלתלים לפני כל הופעה והיא הפסיקה ואני אישית ממש מתגעגעת לרעמת השיער זה היה משהו בסט!! אבל כנראה היא הבינה שזה הורס תשיער..

hadas2401

New member
היא התכוונה לדעתי לסוג השיער

ולא לצבע... אני מאמינה שהיא מסדרת את זה שזה יהיה ככה.. יש לה תלתלים בעקרון. אבל למי איכפת...

טל קארי

New member
אממ לא התכוונתי לצבע

פשוט בתמונות מההופעה בראשון ראיתי שזה פשוט חבלים חבלים! וזה היה מדהים.. אבל בתמונות אחרות ראיתי מקרוב שזה תלתלים ושהיא עושה קצת צמות.. חח לא משנה, סתם שאלתי תודה

נשמת

New member
הבנתי מה את שואלת.

"חבלים" חח
היא עושה צמות בעלות 2 קבוצות ולא 3 כמו הסטנדרט... זו אומנות שאתיופיות מצויינות בה... גם אני עושה ככה לעצמי לפעמים, מן הסתם, לא נולדים ככה, הטבעי שלה הוא תלתלים. ובאמת לא נראה לי שיש משהו "פרטי" בנושא, פשוט נסיים אותו בזה, סבבה?

yotem 17

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo83.gif

זה נקרא חבלים, רק משתי קבוצות שיער... יש לי מישהי שעושה לי את זה פעם בכמה זמן
ההבדל הוא שכשאני עושה בכל השיער אני שם גומיות, ואורית פשוט עושה כמה מפוזרים.

נשמת

New member
אז טוב לדעת../images/Emo70.gif

לפעמים אורית עשתה כל הראש, וזה מתיש... כשיש לך תלתלים, לא צריך גומיה כדי שזה ישאר כמו שזה. הנה >>>>

תודה לכולכם, ואני אשמח אם פה השיחה תסתיים.

כמו שאמרו מעליי, אין לדון בחייהם הפרטיים של הלהקה.

yotem 17

New member
אממ, אני מכבד את הבקשה והכל../images/Emo83.gif

פשוט באמת מעניין אותי, ואני מקווה שזה בסדר לשאול... למה בעצם את מגדירה את זה כחיים הפרטיים של הלהקה? ברגע שמישהו הופך להיות מוכר, ובעצם "סלבריטי", אז אלה דווקא הדברים הפחות פרטיים. זה לא שהעלו כאן מה הם עושים בזמנם הפנוי עם התינוק החדש, הרי מדובר בשיער- גם אנחנו, בתור אנשים פרטיים מתעסקים בדברים האלה ומדברים על מה ההיא עשתה ובאיזה צבע ההוא צבע, אז למה כאן זה שונה? הרי מדובר במשהו הכי גלוי לעין, אז מה בעצם הופך את זה לפרטי...?

כי כאן זה באמת שונה

בפורומים אחרים, של סלבס אחרים, שאלה כזאת תהיה מאוד לגיטימית. אבל מה לעשות, בפורום היהודים חלק מתקנות הפורום הם איסור לדון בחייהם הפרטיים של הלהקה. ו-וואלה כן, מה שאורית עושה עם השיער שלה זה חלק מהחיים הפרטיים שלה שלא אמורים לעלות פה לדיון.

למעלה