ההופעה בכפר סבא

Zoeiii

New member
זה תואם את העניין שאנחנו מסתכלים על האנשים

האלה... הלהקה ומה לעשות המראה שלהם זה דבר שבולט לעין ואנחנו שמים לב לדברים ואם נרצה או לא את חלקם אנחנו אוהבים ואת חלקם לא וכמו שאמרו לך אף אחד פה לא נכנס לרמות חדירה לפרטיות מטורפות זה כמו כל בנאדם ציבורי אחר שלגיטימי שאנשים יגיבו עליו אם הייתי באה וכותבת "וואי הייתה הופעה מעולה ואורית נראתה מצויין" אף אחד לא היה מעיר על העניין ש"לא מדברים על דברים שהם פרטיים ללהקה" וסתם בשביל הרקורד אני בת 24 , השנה חגגתי עשר שנים של בילוי בהופעות של היהודים. ותאמין לי. שבמהלך העשר שנים הללו , אני רואה דברים הרבה אבל הרבה יותר פתטיים שאתם עושים. הרבה.

The Kinslayer

New member
"שאתם עושים"?

חמודה, רדי מהעץ ומהר. התגובה שלך אפילו לא שווה התייחסות. B.

izzys

New member
אז את בת 24 ואת כבר 10 שנים בהופעות,

ביג פאקינג דיל! "ותאמין לי. שבמהלך העשר שנים הללו , אני רואה דברים הרבה אבל הרבה יותר פתטיים שאתם עושים. הרבה." שום דבר לא מקנה לך זכות לכתוב שורה מתנשאת כל כך.

yotem 17

New member
בדיוק מה שאמרתי../images/Emo83.gif

"אופי הפורום"=אנשים אינטליגנטיים שלא מתעסקים בדברים הקטנים והשוליים האלה. ואני חושב שזה בולשיט. חלאס, מתי תבינו שאם מישהו מתעסק בשיער או באיפור של מישהו מפורסם זה לא הופך אותו לשטחי או טיפש? זו כ"כ ההרגשה שיש כאן, וזה מה שמיותר, לא השרשור בנושא הזה.

The Kinslayer

New member
אז זהו,

שאין לי בעיה שידברו על זה. אבל עם זאת, אנחנו נמצאים בפורום שאולי בהווי שלו הוא טיפה שונה מפורומים אחרים. ככה אני רואה את זה. עובדה, שאין לי בעיה שבפורומים אחרים ידברו על זה, אבל בפורום הזה, שהוא כמו הבית שלי, אני רואה בתגובתי כחובה. אין מה לעשות, הנושא של השרשור לא נראה לי ראוי, וכתבתי את זה. זאת דעתי בלבד, אם תייחסו לה חשיבות או לא- זו כבר החלטה שלכם. אני, בכל אופן, את שלי אמרתי. עכשיו בואו נחתום את זה רשמית. תודה.

izzys

New member
לחתום את זה רשמית../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo178.gif

Annnnnna

New member
חחחח

טוב למרות שכבר התייחסו לזה (לפי דעתי אפילו יותר מדי) לא בדיוק הבנתי מזה "בקבוקים" ומה הייתה השאלה אבל השיער של אורית לא צבוע..אולי היא מבהירה אותו או משהו כזה אבל היא בלונדינית ברמת העיקרון..אני יודע את זה כי המורה שלי לתקשורת (כשעוד הייתי לומד בבצפר..חח איזה ישן זה בצפר..) למדה איתה באותה הכיתה כשהן היו צעירות ממש..היא אמרה לי שהיא בלונדינית כמו שלג.. וגם אפשר לראות לפי צבע הגבות.. חוץ מזה מזה משנה צבע השיער? העיקר שיש לה את הכשרון המטורף שלה! (אנצל את השורה האחרונה ואומר את זה גם כלפי כל חברי הלהקה)! לילה טוב לכולם!

../images/Emo70.gif ההופעה בכפר סבא ../images/Emo70.gif

כל השאלות, הבעיות, הכרטיסים, הסיבוכים- הכל לפה
. הודעות שלא ישורשרו לכאן, יימחקו בלי לחשוב פעמיים.

שאלה

אני יכול להגיע לכפ"ס ולקנות בקופות? או שיש סיכוי שיגמרו הכרטיסים? וענבר, השבוע את תיהיי באריאל? כי אם אני יהיה בטוח שאני שם אני רוצה לקנות ממך

אני חושבת שאפשר ביום ההופעה..

לא נתקלתי עוד במצב שנגמרו הכרטיסים. אבל אני חשובת שזה עולה 120 במקום 100...

ירושלמים!!

איך אתם מגיעים וחוזרים מ/ל כפרסבא אמא שלי פשוט מרשה לי רק אם אני מוצא דרך חזרה ולא נישאר כל הלילה..

../images/Emo124.gif שימו לב, כרטיסים לתאטרון יהיו ../images/Emo124.gif

לי למכור בכפר-סבא. אנשים שמגיעים לכפר סבא ומעוניינים לקנות כבר שם לתאטרון, מוזמנים לפנות אליי, לפני/אחרי ההופעה - 0507-246753 [ענבר]. עדיף שתתאמו לפני.

billi bob

New member
../images/Emo41.gifקונה ממך, כרגיל../images/Emo47.gif

נראה לי שהמינימום זה 4 כרטיסים
בבקשה שהצבא לא יעשה בעיות (אמן!!!)

כפרעלייך ../images/Emo9.gif

וכמו שאמרתי, נראה לי שלהופעה הזאת תוכלי להגיע. [אלא אם כן גם את מקרה של 1 ל100.
]

billi bob

New member
../images/Emo41.gifתודה../images/Emo24.gif

מהפה שלך...
[נקווה שהפעם אני לא מקרה של 1 ל- 100
]

למעלה