חידון הכרות

../images/Emo70.gifחידון הכרות../images/Emo70.gif

אני רואה כבר אין הרבה חדשים אז אפשר לעשות חידון כזה...
שמי:
כינוי אהוב:
עולה לכיתה:
מכור לרבלדה כי:
הכי אהובה ברבלדה:
הכי אהוב ברבלדה:
השחקן שלי:
השחקנית שלי:
התחביבים שלי:
החוגים שלי אם יש:
המקצועות האהובים בבצפר אם יש:
הכי טעים לי:
צוחק הרבה:
בוכה הרבה:
יש בת/בן זוג:
היית פעם אהבה:
ונשיקה:
חיות:
טלנובלה חוץ מרבלדה:
מה עשיתי בחופש:
מה הייתי רוצה לתרום בפורום:
מה אני הכי אוהב בפורום:
מה חסר לי בפורום:
הפורום בשבילי:
כמה זמן ביום את/ה פורום: אם יש לכם שאלות להוסיף תוסיפו...

עונה

שמי:סוניה כינוי אהוב:סוניושקה גיל:12.3 עיר מגורים:בת-ים עולה לכיתה:ז' מכור לרבלדה כי:זאת סידרה מקסיקנית שווה מצחיקה ועם המון תוכן הכי אהובה ברבלדה:תפקיד-רובר שחקנית-אנהי הכי אהוב ברבלדה:גם בתפקיד וגם השחקן: פונצ'ו האחד והיחיד!!! השחקן שלי:פונצ'ו השחקנית שלי:מרגריטה מגנייה התחביבים שלי:בעיקר אני אוהבת להיות במחשב פורום איסיקיו מסן וכאלה.. החוגים שלי אם יש:אין פעם היה המון וכיום ברוך השם אין לי.. המקצועות האהובים בבצפר אם יש:אין לא קיים אחד כזה!!! הכי טעים לי:גלידה איך בא ליייייי צוחק הרבה:כןןן אם יש לי ממש מצב רוח מספיק שמיהו אומר ליחמור ואני מתה מצחוק חחח בוכה הרבה:כןן כל דבר מרגש אותי.. אני מאוד רגישה!!! יש בת/בן זוג: כבר לא היית פעם אהבה:אולי...כאילו אני אהבתי אבל התאכזבתי...
ונשיקה:תלוי איזו... חיות:כלבה ג'ינג'ית שכולם מכירים אותה כבר טלנובלה חוץ מרבלדה:תשוקת הצים מעכשיו ומפעם יש מצב לאהבה וכיתה406 מה עשיתי בחופש:טסתי לחול מה הייתי רוצה לתרום בפורום:כל מה שאני יכולה וגם מה שאני לא מה אני הכי אוהב בפורום:הכל את הילדים את המנהל את המשחקים את הגלריה את הפינות את סקר שצריך להחליף הכללל מה חסר לי בפורום:אני חושבת אוליפגישה משו זיכרון כזה אבל זה רק בהמשך!!! הפורום בשבילי:חלק מהחיים..כל היום על הפורום מה זה בשבילכם?!!? כמה זמן ביום את/ה פורום:כל היום כולל חלק מהלילה..ולא כולל השעה שיש בה את רבלדה חחח בקיצור רוב היום.. תתחילו לענות...

../images/Emo41.gif עונה ../images/Emo70.gif

שמי:הילה
כינוי אהוב: לולי *| גיל:18
עיר מגורים:י-ם
עולה לכיתה:צבא-עוד 5 חודשים
מכור לרבלדה כי: אני חולה על אלפונסו!
הכי אהובה ברבלדה:מיה
הכי אהוב ברבלדה:מיגל וג'ובאני
השחקן שלי:אלפונסו
השחקנית שלי:דולסה
התחביבים שלי: אוהבת לבלות לדבר בטלפון ים לישון ולהיות במחשב
החוגים שלי אם יש: לא
המקצועות האהובים בבצפר אם יש: חחח כבר סיימתי
הכי טעים לי: פסטה,ציפס ובורגראנץ
צוחק הרבה:כה
בוכה הרבה: לא
יש בת/בן זוג: בערך
היית פעם אהבה: כן
ונשיקה:כה
חיות: שונאת!
טלנובלה חוץ מרבלדה: יש הרבה-תשוקת הנצים אני אניטה להתאהב מחדש קשר דם לוסיה האסירה ועוד..
מה עשיתי בחופש:עובדת
מה הייתי רוצה לתרום בפורום:נו סה
מה אני הכי אוהב בפורום:את האנשים
מה חסר לי בפורום:שופ דבר
הפורום בשבילי:הכי טוב שיש
כמה זמן ביום את/ה פורום:כשאני בבית כל יום כמעטט..חחח אלא אם כן אני עסוקה אם יש לכם שאלות להוסיף תוסיפו...

Dulce Maria13

New member
עונה

שמי:חן כינוי אהוב:חני גיל:13 עוד פחות מחודש עיר מגורים:קרוב לנתניה עולה לכיתה:ח'!!!!!!!! מכור לרבלדה כי:זאת סידרה שווה! הכי אהובה ברבלדה:את הדמות של רוברטה הכי אהוב ברבלדה:מיגל השחקן שלי:פונצ'ו השחקנית שלי:דולסה מריה!! התחביבים שלי:לשמוע מוזיקה וראות לטלוויזה(לא משהו מיוחד
) החוגים שלי אם יש:אין
המקצועות האהובים בבצפר אם יש:ספורט ותנ"כ הכי טעים לי:גלידה ריבת חלב! או מעדן שיש בספרד בטעם שוקולד שזה כמו גלידה
צוחק הרבה:כןן רוב הזמן אני רק צוחקת ומחייכת!
בוכה הרבה:לא! אני לא נוהגת לבכות רק שממש חרא לי יש בת/בן זוג:לא היית פעם אהבה:כן
ונשיקה:לא
חיות:כן!! כלבה וציפור האהבה שמתקרצץ לי כל הזמן
טלנובלה חוץ מרבלדה:כיתה 406
ולוסיה שלי! מה עשיתי בחופש:הלכתי לשיעורים באנגלית מה הייתי רוצה לתרום בפורום:תמונות של דולסה מה אני הכי אוהב בפורום:את האנשים!! מה חסר לי בפורום:תחרויות ולא משחקים
הפורום בשבילי:גונב לי חצי מהיום
כמה זמן ביום את/ה פורום:בין 2-4 שעות חייה אהובה:פרה
מווווווווווווווווווווווו!!!

Ripelll

New member
עונה../images/Emo68.gif

שמי: אדוה כינוי אהוב: אדי גיל: 17 עולה לכיתה: י"ב מכור לרבלדה כי: האהבתי ת'גירסה המקסיקנית המצחיקה ומעניינת לא פחות... הכי אהובה ברבלדה: מיה הכי אהוב ברבלדה: אלפונסו השחקן שלי: מישל בראון השחקנית שלי: סלסטה סיד התחביבים שלי: לכתוב, לשיר ולרקוד החוגים שלי אם יש:אמממ.. לא... המקצועות האהובים בבצפר אם יש: הסטוריה ואנגלית הכי טעים לי: ספגטיייייי צוחק הרבה: המוןןןן בוכה הרבה: קצת... יש בת/בן זוג: לא היית פעם אהבה: לא ונשיקה: גם לא חיות: הלוואי... טלנובלה חוץ מרבלדה: אני אניטה, תשוקת הנצים ובובה פראית מה עשיתי בחופש: המון סטלבט
כמה זמן ביום את/ה פורום: אממממ.. יומיים...

ג ב ש ו ש

New member
עונה../images/Emo27.gif../images/Emo88.gif

שמי:גבי כינוי אהוב:גבשוש חח גיל:16 וחצי עיר מגורים:אשקלון עולה לכיתה:י"א מכור לרבלדה כי:כי הם מדהימיםםם
הכי אהובה ברבלדה:2-מיה ורובר הכי אהוב ברבלדה: אממ מיגל
השחקן שלי:אין ממש.. השחקנית שלי:אנה לייבסקה
התחביבים שלי:אוויי יש הרבה
החוגים שלי אם יש:אין המקצועות האהובים בבצפר אם יש:ספרות הכי טעים לי:אממ..לא יודע חח צוחק הרבה: כן ברוך ה' בוכה הרבה:יש ימים ויש ימים
יש בת/בן זוג:לא.. היית פעם אהבה:ברור
ונשיקה:כן
חיות:לא טלנובלה חוץ מרבלדה:אם חורגת..השיר שלנו מה עשיתי בחופש:שומדבר מיוחד
מה הייתי רוצה לתרום בפורום:כמה שיותר מה אני הכי אוהב בפורום:הכל מה חסר לי בפורום:שומדבר הפורום בשבילי:הרבההה כמה זמן ביום את/ה פורום:כמה שאםפשר

עונהההה

שמי: שירן כינוי אהוב:שירי גיל:18 עיר מגורים:עפולה עולה לכיתה: סיימתי בצפר חחח מכור לרבלדה כי: השחקנים מהממים והעלילה סבבה הכי אהובה ברבלדה: מיה הכי אהוב ברבלדה: מיגל השחקן שלי: פונצו השחקנית שלי: אנהי התחביבים שלי: כלמיני.. לשיר ולרקוד בעיקר החוגים שלי אם יש: אין המקצועות האהובים בבצפר אם יש: אין הכי טעים לי:פיצה, גלידה.. צוחק הרבה: אפשר לגיד שכן.. בוכה הרבה:לפעמים.. יש בת/בן זוג: לא היית פעם אהבה: כן ונשיקה:ברוררר חיות: לא במיוחד.. אבל יש לי שתי כלבות טלנובלה חוץ מרבלדה: קח אותי רודריגו מה עשיתי בחופש: עבדתי, טלויזיה, בילויים, יציאות, מסיבות.. בלאגנים..חח מה הייתי רוצה לתרום בפורום: להוסיף דעה..ולהשתתף במה שקורה. מה אני הכי אוהב בפורום: שאנשים פה חמודים כאלה.. יש מלא תמונות ומידע.. אני גם אוהבת את המשחקים החמודים האלה... מה חסר לי בפורום: כלום בינתיים..
הפורום בשבילי: נחמד, מעביר תזמן.. מעניין .. כמה זמן ביום את/ה פורום: אממממ לא מקציבה לי זמן.. נראה לי שבערך שעתיים בסך הכל.. נ.ב.. שאלון נחמד מאוד..

shucina

New member
lop

שמי:קרן כינוי אהוב: שובי (אחד מיני מיליון) גיל: 16 וחצי עיר מגורים: חולון עולה לכיתה : י"א מכור לרבלדה כי: מה זאת אומרת זאת ה- סדרה... הכי אהובה ברבלדה: שילוב בין מריצה העצבנית למיה הפרינססה הכי אהוב ברבלדה: תאו (סתם כי אני לא יכולה להחליט בין כולם כי הם...) השחקן שלי: אין ממש... השחקנית שלי: גם אין ממש אבל נגיד שקמילה בורדונובה התחביבים שלי: מיליון ואחת בעיקר לרקוד ולבלות החוגים שלי: ריקודים (היפ הופ) המקצועות האהובים: אין ממש אבל אם יש משו פחות משעמם זה מעבדות מכשור הכי טעים לי: גלידה צוחק הרבה / בוכה הרבה ??????? אין בת זוג הייתה אהבה לא הייתה נשיקה אין לי חיות בבית אחותי אלרגית לכל דבר שזז כולל בני אדם ברור שרבלדה וואי אבל אם זה לא נחשב אז נגיד שבטי המכוערת בחופש לא עשיתי כלום והחופש עוד לא ממש נגמר (ברוך השם) הייתי רוצה לתרום מצב רווווחחח ודיונים נחמשים אני הכי אוהבת שתמיד יש משו חדש אני הכי אוהבת תאנשיםם לא ממש חסר לי משו... הפורום עוד יחסית חדש... בערך 5 ימים אולי פחות אפילו בקיצור סביבות השבוע

CrazyAngel1

New member
תשובות../images/Emo9.gif

למרות שאני לא חדשה אבל לא נראה לי שמכירים אותי פה חוץ מלירן... אז הנה-
שמי: רותם
כינוי אהוב: רותמוש', רותמי
עיר מגורים: חסוי
עולה לכיתה: ז'
מכור לרבלדה כי: כי זאת הסדרה הכי מושלמת שיש והשחקנים טובים
הכי אהובה ברבלדה: רוברטה
הכי אהוב ברבלדה: דייגו
השחקן שלי: פונצ'ו
השחקנית שלי: דולסה ואנהי
התחביבים שלי: להיות במחשב, לראות טלוויזיה
, לצאת עם חברות
, לצאת לקניון
החוגים שלי אם יש: הייתי באירובי אבל נגמר אז אני נרשמת שוב
המקצועות האהובים בבצפר אם יש: אז זהו, שאין
חוץ מדרמה אבל לא נראה לי שזה כל כך מקצוע
הכי טעים לי: פסטההה
צוחק הרבה: יאפ
בוכה הרבה: נופ
יש בן זוג: יש
היית פעם אהבה: יאפ
ונשיקה: תלוי איזו
חיות: כלבים
טלנובלה חוץ מרבלדה:
השיר שלנו
מה עשיתי בחופש: הרבה
מה הייתי רוצה לתרום בפורום: אממ... לא יודעת, מה שצריך אני יעשה
מה אני הכי אוהב בפורום: הכל
פורום מושלם
מה חסר לי בפורום: כלום
הפורום בשבילי: הכי טוב שיכול להיות
כמה זמן ביום את פורום: אממ... אנערף

O u R u S h

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo142.gif עונה...

שמי:אור כינוי אהוב:אורוש גיל:15 עיר מגורים:באר שבע סיטי עולה לכיתה:י' מכור לרבלדה כי:הסדרה מהממת, השחקנים מהממים, ובגלל 406! הכי אהובה ברבלדה:אנהי ודולסה הכי אהוב ברבלדה:פונצ'ו השחקן שלי:לא מרבלדה? אורלנדו בלום השחקנית שלי:קירסטין דאסט התחביבים שלי:לצאת ומוזיקה החוגים שלי אם יש:--- המקצועות האהובים בבצפר אם יש:אנגלית הכי טעים לי:ספגטי ברוטב אלפרדו צוחק הרבה:כןןןןן בוכה הרבה:גם יש בת/בן זוג:לא היית פעם אהבה:לא ונשיקה:כן חיות:כלב פינצ'ר טלנובלה חוץ מרבלדה:טלנובלה בעמ, תשוקת הנצים, קח אותי רודריגו מה עשיתי בחופש:נחתי, חו"ל, אילת, שיעורים, טלוויזיה, מחשב, מסיבות, יציאות מה הייתי רוצה לתרום בפורום:לא דעת מה אני הכי אוהב בפורום:את האנשים... ואת זה שתמיד יש מה לקרוא ואף פעם לא משעמם מה חסר לי בפורום:עוד אנשים הפורום בשבילי:הפורום הכי טובב שהייתי בו עד עכשיו כמה זמן ביום את/ה פורום:מאז שהוא הוקם

DinaLiza13

New member
עונה!../images/Emo41.gif

שמי: דינה-ליזה כינוי אהוב: דין דין גיל:13 עיר מגורים:אילת עולה לכיתה:ח' מכור לרבלדה כי: זאת הסדרה המהממת והמרגשת ביותר שראיתי! הכי אהובה ברבלדה: מיה הכי אהוב ברבלדה: מיגל השחקן שלי: אלפונסו!! השחקנית שלי: אליסה מילאנו...( נדמה לי שזה השם שחכתי!) התחביבים שלי: לשחק בסימס2, לראות רבלדה ולשמוע שירים, לנגן בפסנתר וזהו. החוגים שלי אם יש: לימוד נגינה על פסנתר המקצועות האהובים בבצפר אם יש: כבר שחכתי! הכי טעים לי: פסטה ופתיתים! צוחק הרבה: דיי הרבה. בוכה הרבה: כןןןןן יש בת/בן זוג:לא היית פעם אהבה: כמו לכל אחד כן. ונשיקה:לא חיות:אין טלנובלה חוץ מרבלדה: טלנובלדה בע"מ מה עשיתי בחופש: כלום... מה הייתי רוצה לתרום בפורום: להגיב לנושאים ולהשתתף... מה אני הכי אוהב בפורום: את הסירטונים! מה חסר לי בפורום: כלום הפורום בשבילי: מקום של רבלדה! כמה זמן ביום את/ה פורום: דיי הרבה...

Miss Death

New member
עונה..

שמי:רותם כינוי אהוב:רותמן כמו סופרמן גיל:17 ו... עיר מגורים:אור עקיבא עולה לכיתה:יב מכור לרבלדה כי:אהבתי את המורדים וחיפשתי תחליף- רבלדה!! הכי אהובה ברבלדה:דולסה הכי אהוב ברבלדה:אדי השחקן שלי:פליפה קולומבו אבל יש עוד מלא השחקנית שלי:גסיקה אלבה התחביבים שלי:לשחק כדורסל,במחשב,לראות TV,לרכב על אופניים עם חברות החוגים שלי אם יש:אממ יש לי שיעורים פרטיים באנגלית...זה נחשב?? המקצועות האהובים בבצפר אם יש:תקשורת מעשי וספורט ותנ"ך הכי טעים לי:פיצה מפיתה אבל במקום קטשופ ממרח שוקולד צוחק הרבה:המון... בוכה הרבה:לא כל כך יש בת/בן זוג:לא היית פעם אהבה:כן ונשיקה:לא חיות:אממ יש לי דגים,כלבה,תוכים וחתולה כזאת שמסתובבת בחצר טלנובלה חוץ מרבלדה:פה ושם לא משהו קבוע מה עשיתי בחופש:ראה תחביבים... מה הייתי רוצה לתרום בפורום: אין לי מושג מה אני הכי אוהב בפורום: הוא מושלם נקודה. מה חסר לי בפורום:כלום כמה זמן ביום את/ה פורום:אממ לא ספרתי עדיין

TuTyBoP15

New member
עונהה../images/Emo77.gif

שמי: תותי בופ...רוית כינוי אהוב:תותי גיל:15 בקרובב עיר מגורים: חדרה עולה לכיתה: י' מכור לרבלדה כי: כריסטיאןןןןןןןןן צ'אבס המדהים ודייגו ורוברר הכי אהובה ברבלדה: רוברטיטהההה הכי אהוב ברבלדה: ג'באני המושלםם השחקן שלי: כריסטיאן צ'אבס ואהרון דיאזז וחואן בפטיסטה וריינלדו ג'יאנצ'יני השחקנית שלי: דולסה מריה, ברברה מורי, אנהי, גבי ספניק נטליה חורירו התחביבים שלי: יצירות אומנות, לצייר, לכתוב, טלוויזיה, מחשב חברות חברים החוגים שלי אם יש: אין חהחה המקצועות האהובים בבצפר אם יש: אממ...אומנות ומתמטיקה וזהו חהחה הכי טעים לי: השניצל תירס שאני הוכלת עכשיו נורא טעים צוחק הרבה: אני???. ברוררררררררררררר חחחחחחחחח בוכה הרבה: גם חחחחחחח יש בת/בן זוג: לעע יש מעוניינים?? הייתה פעם אהבה:אהבה אהבה לא... ונשיקה:לא חח חיות:טופיייי הייתה טלנובלה חוץ מרבלדה: בובה,פסיון, מדרסטרה, השיר שלהם מה עשיתי בחופש: עשתי? עושה מה הייתי רוצה לתרום בפורום:אמממממממ.... מה אני הכי אוהב בפורום:אמ....... את סוניה מה חסר לי בפורום: אמ.............. ג'ובאני הפורום בשבילי:אממממ.....נחמד ביותר כמה זמן ביום את/ה פורום: אמממ...פעמיים שלוש בשבוע

אותי?!?!?!?!?!?!?!?!

חחחחחחחח גם אני מתה עליך ומה זה פעמיים שלוש בשבוע?!!? אני רוצה אותך פה כל יום כל היום!!!!! חחחחחחחחח מואותתתתתתתתתתתתתתתת

בJדJה

New member
עונה../images/Emo48.gif

שמי:דנה כינוי אהוב:לא יודעת תמציאו חח גיל: עוד מעט 15 עיר מגורים:ב"ש עולה לכיתה:י' מכור לרבלדה כי:יש שם קטעים מצחקים שלא קשורים לסדרה המשחק שם יותר טוב מהמורדים השחקנים יפים וגם מצחיקים והתמכרתי מה אני אעשה חח הכי אהובה ברבלדה:רוברטה ומיה הכי אהוב ברבלדה:מיגל ג'ואבני השחקן שלי:זה שמשחק את מיגל השחקנית שלי:דולסה התחביבים שלי:לשיר, לראות טלוויזיה, סרטים ממ כל מיני החוגים שלי אם יש:אין המקצועות האהובים בבצפר אם יש:ביולוגיה,כימיה,ערבית וזהו אני חושבת הכי טעים לי: כל דבר שהוא טעים חחח צוחק הרבה:כן הרבה הרבה! בוכה הרבה:לא יש בת/בן זוג:היה הייתה פעם אהבה:יאפ ונשיקה:יאפ חיות:סוסים דולפנים וכלבים טלנובלה חוץ מרבלדה:רובי! ומיכאלה הכי אהבתייי מה עשיתי בחופש:כל מיני מה הייתי רוצה לתרום בפורום:לא יודעת.. מה אני הכי אוהב בפורום:שיש סדר! מה חסר לי בפורום:כלום הפורום בשבילי:לא יודעת כמה זמן ביום את/ה פורום:ממ כמה פעמים יום טוב!

shir08

New member
עונה!

שמי: שיר כינוי אהוב:הכל גיל:13 עיר מגורים:חולון עולה לכיתה:ח' מכור לרבלדה כי:אין מילים להסביר את התוכנית ה-מ-ע-ו-ל-ה הזאת!! הכי אהובה ברבלדה:דולסה(רוברטה!) הכי אהוב ברבלדה:אלפונסו(מיגל!) השחקן שלי:אלפונסו הררה השחקנית שלי:דולסה מריה התחביבים שלי:לראות
,להיות במחשב!,לבלות עם חברות,לראות המורדים!,לשמוע מוזיקה,ולשיר!! החוגים שלי אם יש:אין המקצועות האהובים בבצפר אם יש:אממ...שיעור חופשי!(מה?זה גם שיעור...) הכי טעים לי:אוכל של אמא וסבתא...יאמממי צוחק הרבה:כןן
בוכה הרבה:תלוי יש בת/בן זוג:לא היית פעם אהבה:עדיין יש ונשיקה:חסוי חיות:אין טלנובלה חוץ מרבלדה:אממ... מה עשיתי בחופש:עדיין שומדבר... מה הייתי רוצה לתרום בפורום:כמה שאני יכולה מה אני הכי אוהב בפורום:הכל! מה חסר לי בפורום:שומדבר הפורום בשבילי: כמה זמן ביום את/ה פורום:כמה שאפשר

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gifשיר, את חייבת ללמוד לשרשר...

כשאת רוצה לענות על הודעה כלשהיא.. את צריכה להסתכל בסוף של ההודעה כתוב שם "הוספת תגובה" או "הוספת תגובה מהירה"... תלחצי על אחד מהם, לא חשוב איזה... ושם תכתבי את מה שאת רוצה!! זה נקרא שירשור!!!
אוקיי??

original dool

New member
עונההההההה=)

שמי:חסוייי... כינוי אהוב:...יש כמה וכמה... גיל:17 עיר מגורים:כפ"ס מכור לרבלדה כי:פשוט ככהההההההההה...חח הכי אהובה ברבלדה... השחקן שלי:אלפונסווו שחקנית:דולסההההה הכי טעים לי: מנגו בוכה הרבה:לא צוחק הרבה:יותר מדיייייי יש בת/בן זוג:יאפ היית פעם אהבה:מה?.. וחיות:כן כלב וחתול... נשיקה:כן טלנובלה חוץ מרבלדה:שיר שלנו,אהבה מעבר לפינה(לפעמים) ואני אניטה מה עשיתי בחופש:כל מנייי...

gal y kike

New member
../images/Emo41.gifעונההההההההההההההה../images/Emo141.gif

שמי:
גל !! גיל:
16 עיר מגורים:
י-ם עולה לכיתה:
יא מכור לרבלדה כי:
בגלל השחקנים של 406 היפים שלי
הכי אהובה ברבלדה:
אנהי
הכי אהוב ברבלדה: